Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Thon Hotel Linne

Et perfekt weekendopphold, sentralt i Oslo 10 minutter fra sentrum av byen.

Sentral beliggenhet i det nordlige Oslo
Kort gåavstand til offentlig transport
Opplev hovedstadens severdigheter
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett
 • Restaurant

Om hotellet

Med sentral beliggenhet i Oslo Nord, ikke langt fra Marka, og i kort gåavstand til offentlig transport som går inn til sentrum, ligger Thon Hotel Linne. Plasseringen i Norges hovedstad er ypperlig hvis dere vil ha påfyll av bylivets severdigheter: fra Operahuset i Bjørvika, til en sen lunsj på Lorry, en tur innom Vikingskipshuset, opp til Holmenkollen og Frognerseteren, kanskje en konsert på Valle Hovin, en tur i Marka eller rusleturer gatelangs i Grunerløkka i Oslo Øst eller Majorstuen. På Thon Hotel Linne har dere hele hovedstaden for deres føtter. 

Det er også verdt å vite at det er bare 45 kilometer til Oslo Lufthavn Gardermoen og intet mer enn seks kilometer til nærmeste golfbane. 

Hotellet tilbyr 

Dere kan enten bestille bord på en av Oslos mange restauranter, eller dere kan velge å slå dere ned her på hotellet med en bedre middag på Restaurant Statsraaden, etterfulgt av en drink i baren og kort vei opp til rommet. Restaurant Statsraaden tilbyr kontinentale retter til lunsj og middag. Frokosten serveres hver morgen i restauranten og består av en bugnende buffet med ferskt brød, god kaffe, te, juice, egg, bacon, flere pålegg og frokostblanding, blant annet. 

Hotellet stiller med eget treningssenter og badstu som dere har adgang til når dere er gjester på hotellet. 

Det er gratis trådløst internett på hele hotellet og ladestasjon for elbil. 

Rommene 

Alle hotellets fargerike standardværelser er komfortabelt og innredet med eget, flislagt bad og toalett. Rommene er utstyrt med minibar, telefon og flatskjerm-tv.

Merk at

Det tilbys utendørs parkering ved hotellet mot gebyr på 17 NOK per time og max. 175 NOK per døgn. Det er også mulig å parkere i garasje mot samme gebyr.
Det finnes gratis offentlig parkering på gaten i området rundt hotellet.

Prisen for ekstra seng inkluderer kun frokost.

NB: Restauranten er stengt på søndager!

Hund er tillatt på hotellet og koster kr. 400,- per opphold.

Vis flere

Verdt å se

 • Munchmuseet (5.7 km)

  Dra på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og finn ferien hos Risskov Bilferie. Besøk det spennende Munchmuseet som huser noen av Edvard Munchs nok mest berømte malerier. På Munchmuseet kan dere oppleve verdens største samling av Edvard Munchs kunstverk under ett og samme tak. Maleren var en pioner innen ekspresjonismen, og på museet kan dere se for dere selv hvorfor blant annet «Skrik» har fanget verdens interesse og beundring i alle år. Finn en billig ferie i Oslo med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Munchmuseet
  Det berømte Munchmuseet huser også Edward Munch's 'Skriget'.
 • Vikingskipshuset (17.4 km)

  Vikingskipshuset ligger ute på Bygdøy sammen med Frammuseet og Norske folkemuseum, så her kan dere slå tre fluer i ett smekk og vie en hel ettermiddag til norsk kulturhistorie. Skipene ble bygget på 800-tallet og er funnet i tre store gravhauger på Oseberg, Gokstad og Tune. Vikingskipshuset viser også verdens eneste vogn fra vikingtid, sleder, dyrehodestolper og andre gravgaver. Skjelettene fra Oseberg og Gokstad er også utstilt i museet.

  Vikingskipshuset
  Vikingskipet «Oseberg»
 • Akershus slott og festning (11.9 km)

  Festningen ligger strategisk plassert ved innseilingen til Oslo havn og har holdt stand gjennom flere beleiringer gjennom tidene. Festningen stammer tilbake til middelalderen, men ble ombygget av danske kong Christian IV med det formål å sikre Norge som en sterk militærmakt. I dag kan dere oppsøke den uhyggelige fangekjellere som også ble benyttet til fengsel under andre verdenskrig. Norsk hjemmefrontmuseum holder også til i bygningen.

  Akershus slott og festning
  Opplev Akershus slott og festning
 • Karl Johans gate (8.6 km)

  Finn et last minute hotell hos Risskov Bilferie og dra på en flott tur til hovedstaden. Karl Johans gate strekker seg fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til Det kongelige slott i den andre enden. Langs Karl Johan finner dere en rekke restauranter, kafeer og butikker. Utover det er det verdt å få med seg Oslo domkirke, Stortinget og Løvebakken samt en rusletur forbi kong Haralds livgarde før dere vandrer gjennom Slottsparken på baksiden av Slottet. Om vinteren kan dere gå på isen på Spikersuppa skøytebane. Dere kan ta med egne skøyter eller leie der. Etterpå kan dere eventuelt slå dere ned på et av Karl Johans serveringssteder med varmestuer og ullpledd på utsiden. Finn et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og opplev denne herlige byen på egenhånd.

  Karl Johans gate
  Karl Johans gate i Oslo har sin helt egen sjarm.
 • Vigelandsparken (13.7 km)

  Rundt en million mennesker besøker Vigelandsparken hvert år. Det er et av Norges mest populære tilfluktssteder. Det er gjerne hit, til den største parken i sentrum, at Oslofolk søker når de skal ha årets første piknik eller rusle en tur i lunsjpausen. Skulpturparken et yndet utfluktsted for byens befolkning. Hele parken er viet til over 200 skulpturer, deriblant «Sinnataggen», «Monolitten» og «Livshjulet», utført i bronse og granitt og modellert av Gustav Vigeland. Parken holder åpent døgnet rundt, hele året.

  Vigelandsparken
  Se de vakre skulpturene av Gustav Vigeland
 • Operahuset i Oslo (6.7 km)

  Operahuset i Oslo er den største, mest ambisiøse, og kanskje den mest omtalte og omdiskuterte nasjonale kulturbygningen som er oppført i Norge siden 1300-tallet. Operahusets arkitektur er en forlengelse av ideen om at norsk natur er tilgjengelig for alle mennesker, og taket på Operahusets bygning er åpent for alle der det stiger som et isfjell opp av fjorden. En tur på operataket er i dag en attraksjon i seg selv. Herfra har dere flott utsikt utover fjorden. Ta gjerne en tur før en forestilling på en av de tre scenene, eller dra ned hit til Operahuset bare for å oppleve omgivelsene, og kanskje ta et glass vin nede på uteserveringen på fremsiden av bygget mot fjorden.

  Operahuset i Oslo
  Dra på storbyferie til Oslo og besøk Operahuset. Et av Norges kjennetegn.
 • Frognerseteren (14.7 km)

  For riktig lenge siden, da Frognerseteren restaurant åpnet dørene i 1891, var det et krevende utfartsmål å dra til Frognerseteren der det ligger hele 425 meter over havet. I dag kan dere ta Holmenkollbanen med trikken opp fra Oslo sentrum og finne frem til Holmenkollveien 200. Den staselige Frognerseteren fremstår i dag slik stedet gjorde da det ble oppført for over 100 år siden. Hit har Oslofolk og byens besøkende valfartet i ferie- og fritid, og de historiske omgivelsenen med den flotte utsikten gjør turen hit vel verdt.

  Frognerseteren
  (Foto: Andrew Shiva og Jenny Douglas)
 • Nordre Øyeren naturreservat (26.2 km)

  Hvis dere har lyst til å tilbringe en dag i frisk luft på Oslo-ferien deres, kan dere legge dagen til Nordre Øyeren Naturreservat. Dette er et våtmarksområde med flere øyer, huser rundt 270 fuglearter og har også et variert og rikt planteliv. Naturreservatet ble fredet i 1975 og dekker et areal på drøye 62 km2 hvorav hele 55 km2 er vannområder. Det arrangeres jevnlig turer her i naturreservatet og det finnes også en hyggelig kafé på besøkssenteret i Fetsund, hvor det blant annet serveres tyrkisk kaffe.

  Nordre Øyeren naturreservat
  Besøk det vakre naturreservatet Øyeren
 • Lorry Restaurant (6.7 km)

  Lorry er en høyt elsket kulturinstitusjon i Parkveien 12 like bak det kongelige slott i Oslo. Stedet har holdt dørene åpne siden midten av 1870-tallet og har med sin brune sjenkestemning tiltrukket seg kunstnere og andre natteløver i alle år. Her er et av Oslos hyggeligste uteserveringer og tradisjonsrike innelokaler med dyrehoder på veggene. Restauranten serverer tradisjonelle norske lunsj- og middagsretter, blant annet reinsdyrkaker og fårikål, men har også europeiske klassikere som fransk løksuppe og britisk fish & chips finner en plass på menyen. Her kan dere stikke innom og bestille nattmat inn i de lyse timer og en riktig sen frokost.

  Lorry Restaurant
  (Foto: Jan Tore Egge)
Vis flere

Kart

Thon Hotel Linne
Statsråd Mathiesens vei 12 0598 Oslo