Bilferie til Thon Hotel Linne

Norsk | NOK

Thon Hotel Linne

Et perfekt weekendopphold, sentralt i Oslo 10 minutter fra sentrum av byen.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral beliggenhet i det nordlige Oslo
 • Kort gåavstand til offentlig transport
 • Opplev hovedstadens severdigheter
1.411,-
3~6 dager fra
1.099,-

Inkl. 1 x 2-retters meny

Besøk Oslo

3 dager
Fra 1.099,- / spar opp til 661,-
SPAR
4 dager
Fra 1.599,- / spar opp til 811,-
SPAR
5 dager
Fra 1.999,- / spar opp til 1.061,-
SPAR
6 dager
Fra 2.299,- / spar opp til 1.411,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett
Wild Offer

Med sentral beliggenhet i Oslo Nord, ikke langt fra Marka, og i kort gåavstand til offentlig transport som går inn til sentrum, ligger Thon Hotel Linne. Plasseringen i Norges hovedstad er ypperlig hvis dere vil ha påfyll av bylivets severdigheter: fra Operahuset i Bjørvika, til en sen lunsj på Lorry, en tur innom Vikingskipshuset, opp til Holmenkollen og Frognerseteren, kanskje en konsert på Valle Hovin, en tur i Marka eller rusleturer gatelangs i Grunerløkka i Oslo Øst eller Majorstuen. På Thon Hotel Linne har dere hele hovedstaden for deres føtter. 

Det er også verdt å vite at det er bare 45 kilometer til Oslo Lufthavn Gardermoen og intet mer enn seks kilometer til nærmeste golfbane. 

Hotellet tilbyr 

Dere kan enten bestille bord på en av Oslos mange restauranter, eller dere kan velge å slå dere ned her på hotellet med en bedre middag på Restaurant Statsraaden, etterfulgt av en drink i baren og kort vei opp til rommet. Restaurant Statsraaden tilbyr kontinentale retter til lunsj og middag. Frokosten serveres hver morgen i restauranten og består av en bugnende buffet med ferskt brød, god kaffe, te, juice, egg, bacon, flere pålegg og frokostblanding, blant annet. 

Hotellet stiller med eget treningssenter og badstu som dere har adgang til når dere er gjester på hotellet. 

Det er gratis trådløst internett på hele hotellet og ladestasjon for elbil. 

Rommene 

Alle hotellets fargerike standardværelser er komfortabelt og innredet med eget, flislagt bad og toalett. Rommene er utstyrt med minibar, telefon og flatskjerm-tv.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Munchmuseet (5.4km)

Dra på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og finn ferien hos Risskov Bilferie. Besøk det spennende Munchmuseet som huser noen av Edvard Munchs nok mest berømte malerier. På Munchmuseet kan dere oppleve verdens største samling av Edvard Munchs kunstverk under ett og samme tak. Maleren var en pioner innen ekspresjonismen, og på museet kan dere se for dere selv hvorfor blant annet «Skrik» har fanget verdens interesse og beundring i alle år. Finn en billig ferie i Oslo med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie.

Vikingskipshuset (11.7km)

Vikingskipshuset ligger ute på Bygdøy sammen med Frammuseet og Norske folkemuseum, så her kan dere slå tre fluer i ett smekk og vie en hel ettermiddag til norsk kulturhistorie.

Skipene ble bygget på 800-tallet og er funnet i tre store gravhauger på Oseberg, Gokstad og Tune. Vikingskipshuset viser også verdens eneste vogn fra vikingtid, sleder, dyrehodestolper og andre gravgaver. Skjelettene fra Oseberg og Gokstad er også utstilt i museet.

Akershus slott og festning (9.4km)

Festningen ligger strategisk plassert ved innseilingen til Oslo havn og har holdt stand gjennom flere beleiringer gjennom tidene. Festningen stammer tilbake til middelalderen, men ble ombygget av danske kong Christian IV med det formål å sikre Norge som en sterk militærmakt.

I dag kan dere oppsøke den uhyggelige fangekjellere som også ble benyttet til fengsel under andre verdenskrig.

Norsk hjemmefrontmuseum holder også til i bygningen.

Karl Johans gate (7.7km)

Finn et last minute hotell hos Risskov Bilferie og dra på en flott tur til hovedstaden. Karl Johans gate strekker seg fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til Det kongelige slott i den andre enden. Langs Karl Johan finner dere en rekke restauranter, kafeer og butikker. Utover det er det verdt å få med seg Oslo domkirke, Stortinget og Løvebakken samt en rusletur forbi kong Haralds livgarde før dere vandrer gjennom Slottsparken på baksiden av Slottet.

Om vinteren kan dere gå på isen på Spikersuppa skøytebane. Dere kan ta med egne skøyter eller leie der. Etterpå kan dere eventuelt slå dere ned på et av Karl Johans serveringssteder med varmestuer og ullpledd på utsiden. Finn et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og opplev denne herlige byen på egenhånd.

Vigelandsparken (10.4km)

Rundt en million mennesker besøker Vigelandsparken hvert år. Det er et av Norges mest populære tilfluktssteder. Det er gjerne hit, til den største parken i sentrum, at Oslofolk søker når de skal ha årets første piknik eller rusle en tur i lunsjpausen.

Skulpturparken et yndet utfluktsted for byens befolkning. Hele parken er viet til over 200 skulpturer, deriblant «Sinnataggen», «Monolitten» og «Livshjulet», utført i bronse og granitt og modellert av Gustav Vigeland.

Parken holder åpent døgnet rundt, hele året.

Operahuset i Oslo (7.1km)

Operahuset i Oslo er den største, mest ambisiøse, og kanskje den mest omtalte og omdiskuterte nasjonale kulturbygningen som er oppført i Norge siden 1300-tallet.

Operahusets arkitektur er en forlengelse av ideen om at norsk natur er tilgjengelig for alle mennesker, og taket på Operahusets bygning er åpent for alle der det stiger som et isfjell opp av fjorden. En tur på operataket er i dag en attraksjon i seg selv. Herfra har dere flott utsikt utover fjorden. Ta gjerne en tur før en forestilling på en av de tre scenene, eller dra ned hit til Operahuset bare for å oppleve omgivelsene, og kanskje ta et glass vin nede på uteserveringen på fremsiden av bygget mot fjorden.

Frognerseteren (14.5km)

For riktig lenge siden, da Frognerseteren restaurant åpnet dørene i 1891, var det et krevende utfartsmål å dra til Frognerseteren der det ligger hele 425 meter over havet. I dag kan dere ta Holmenkollbanen med trikken opp fra Oslo sentrum og finne frem til Holmenkollveien 200.

Den staselige Frognerseteren fremstår i dag slik stedet gjorde da det ble oppført for over 100 år siden. Hit har Oslofolk og byens besøkende valfartet i ferie- og fritid, og de historiske omgivelsenen med den flotte utsikten gjør turen hit vel verdt.

Nordre Øyeren naturreservat (28.1km)

Hvis dere har lyst til å tilbringe en dag i frisk luft på Oslo-ferien deres, kan dere legge dagen til Nordre Øyeren Naturreservat.

Dette er et våtmarksområde med flere øyer, huser rundt 270 fuglearter og har også et variert og rikt planteliv.

Naturreservatet ble fredet i 1975 og dekker et areal på drøye 62 km2 hvorav hele 55 km2 er vannområder.

Det arrangeres jevnlig turer her i naturreservatet og det finnes også en hyggelig kafé på besøkssenteret i Fetsund, hvor det blant annet serveres tyrkisk kaffe.

Lorry Restaurant (6.8km)

Lorry er en høyt elsket kulturinstitusjon i Parkveien 12 like bak det kongelige slott i Oslo.

Stedet har holdt dørene åpne siden midten av 1870-tallet og har med sin brune sjenkestemning tiltrukket seg kunstnere og andre natteløver i alle år. Her er et av Oslos hyggeligste uteserveringer og tradisjonsrike innelokaler med dyrehoder på veggene.

Restauranten serverer tradisjonelle norske lunsj- og middagsretter, blant annet reinsdyrkaker og fårikål, men har også europeiske klassikere som fransk løksuppe og britisk fish & chips finner en plass på menyen. Her kan dere stikke innom og bestille nattmat inn i de lyse timer og en riktig sen frokost.

Julemarked i Oslo (6.9km)


Ta ferjen til Oslo ved juletider. Da er byen pyntet med julelys og butikkene bugner med gaveideér. Den første helgen i advent tennes julelysene i Oslos gater og grantrær, og desember er preget av julekonserter og julemarkeder. Hvis dere ikke ønsker å gjøre alle juleinnkjøpene deres i butikkene, så kan dere besøke noen av de hyggelige julemarkedene i Oslo, hvor dere kan kjøpe gaver og godter, og smake på tradisjonell norsk mat og drikke.

Et av byens større julemarkeder ligger på Youngsstorget og dere kan også dra til Sandvika, hvor det hvert år er pyntet til jul på det tradisjonelle julemarked. En annerledes juleopplevelse kan dere bl.a. få på Designernes Julemarked på Grünerløkka og utenfor jazzklubben Blå.

Ved Karl Johans Gate i Spikersuppa kan dere besøke julemarkedet Jul i Vinterland. Fra bodene selges det juledelikatesser og hele familien kan hygge seg sammen og komme i den rette julestemningen.

Jul i Vinterland ligger rett ved siden av Spikersuppa skøytebane, hvor både store og små kan komme på glatt is. Ta med skøyter i reisevesken og tilbring en romantisk kveld på Spikersuppa Skøytebane midt i Oslo. Skøytebanen er åpen hver dag i vinterperioden fra slutten av november til starten av mars og er ganske gratis å benytte. Hvis dere ikke har skøyter, kan dere leie dem i paviljongen ved siden av banen. 


Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Anker Hotel

Sentral beliggenhet i Oslo

Oslo og omegn

Moderne hotel i Oslo

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Nært offentlig transport

181,-
Kun
669,-

Vis kort

15 min gangavstand fra Karl Johans gate

Les mer

Københavnbåten

Julebuffé ombord på Oslobåten

Sørlandet

Julecruise til Oslo

Juletilbud - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x julebuffé
 • Dans til livemusikk
 • Stort underholdningsprogram

629,-
Fra kun
1.519,-

Vis kort

Opplev en båttur med spa og musikk

Les mer

Klækken Hotell

Inkl. 2-retters meny/buffé

Buskerud

Velvære i Hønefoss

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Adgang til basseng

441,-
Kun
1.599,-

Vis kort

Velvære under 1 time fra Oslo!

Les mer

Cochs Pensjonat

Sentral beliggenhet

Oslo og omegn

Bo midt i handlegaten

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet
 • Gratis oppgradering til premium rom
 • 20% rabatt på frokost

Kun
949,-

Vis kort

Koselig storbyferie!

Les mer

Hotel Verdandi Oslo

Opphold med frokostbuffé

Oslo og omegn

Sentral beliggenhet

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internett
 • Sentralt i Oslo

Fra kun
419,-

Vis kort

Midt i sentrum

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.