Kjør-selv ferie til Thon Hotel Skeikampen

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Thon Hotel Skeikampen

Aktiviteter for både store og små Opplev masse aktiviteter

Masse av aktiviteter i nærheten
Skeikampen er et stort ferieområde
Opplev unike naturopplevelser
  • Restaurant
  • Bar
  • Boblebad
  • Treningsrom

Om hotellet

Skeikampen byr på unike naturopplevelser i de flotte norske fjellene. Thon Hotel Skeikampen tilbyr en Norsk tradisjonsrik innredning i gammelt tre. Området er en helårsdestinasjon med masser av muligheter for familien. Skeikampen ligger i vakre naturomgivelser, og her finner dere restauranter og mulighet for mange aktiviteter.

Hotellet tilbyr

Skeikampen er et stort ferieområde, ca 35 min. fra Lillehammer og ca 3 timer nord for Oslo. I dette området finnes det fornøyelser for alle og enhver, både om sommeren og om vinteren. Komfortabelt rom med bad, utstyrt med dusj og/eller badekar, hårtørker og toalettartikler. Gratis trådløst internett, telefon og TV med et variert utvalg kanaler og filmer. Er du glad i god mat og god drikke? Da er et besøk i vinbodegaen på Thon Hotel Skeikampen en god idé, og vel anvendt bruk av tid og penger. Vinbodegaen har ca 1 500 vinflasker på lager, og de aller fleste er å finne på hotellets vinliste. De aller eldste vinene er ikke til salgs, så vinkartet er i dag preget av et godt utvalg av viner fra tidlig 90-tall.

Rommene

Skeikampen byr på komfortable rom med bad, dusj og/eller badekar, hårføner og badeartikler. Det finnes en telefon og TV med et variert antall kanaler og filmer.Bestill

Merk at

Pakke med middag inkludert: maten vil bli bestemt av kjøkkensjefen.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Thon Hotel Skeikampen
Hotellvegen 3 2652 Svingvoll Norway

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~12.99 år i ekstraseng 80% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 50% rabat