Kjør-selv ferie til Thon Hotel Skeikampen

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Thon Hotel Skeikampen

Aktiviteter for både store og små Opplev masse aktiviteter

Masse av aktiviteter i nærheten
Skeikampen er et stort ferieområde
Opplev unike naturopplevelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Boblebad
 • Treningsrom

Om hotellet

Skeikampen byr på unike naturopplevelser i de flotte norske fjellene. Thon Hotel Skeikampen tilbyr en norsk tradisjonsrik innredning i gammelt tre. Området er en helårsdestinasjon med masser av muligheter for familien. Skeikampen ligger i vakre naturomgivelser, og her finner dere restauranter og mulighet for mange aktiviteter.

Hotellet tilbyr

Skeikampen er et stort ferieområde, ca 35 min. fra Lillehammer og ca 3 timer nord for Oslo. I dette området finnes det fornøyelser for alle og enhver, både om sommeren og om vinteren. Komfortabelt rom med bad, utstyrt med dusj og/eller badekar, hårtørker og toalettartikler. Gratis trådløst internett, telefon og TV med et variert utvalg kanaler og filmer. Er du glad i god mat og god drikke? Da er et besøk i vinbodegaen på Thon Hotel Skeikampen en god idé, og vel anvendt bruk av tid og penger. Vinbodegaen har ca 1 500 vinflasker på lager, og de aller fleste er å finne på hotellets vinliste. De aller eldste vinene er ikke til salgs, så vinkartet er i dag preget av et godt utvalg av viner fra tidlig 90-tall.

Rommene

Skeikampen byr på komfortable rom med bad, dusj og/eller badekar, hårføner og badeartikler. Det finnes en telefon og TV med et variert antall kanaler og filmer.

Merk at

Spa & boblebad er lukket pga lekkasje i mens dampbad og badstu er fortsatt åpen, man kan også benytte dusjen.

Hotellet bestemmer om middagen blir servert som en 3-retters meny, hvor kokken bestemmer dagens meny, eller som buffé.

Vis flere

Verdt å se

 • Bjørnstjerne Bjørnsons hjem Aulestad (21.1 km)

  Norge sitter på et stort skattekammer av opplevelser, kultur og historie. Dra derfor på en kjør-selv ferie til Norge og opplev det vakre området i Gausdal, Norge. Nobelprisvinner og nasjonsbygger Bjørnstjerne Bjørnson bodde på Aulestad på solsiden av Gausdal fra 1875 og fram til sin død i 1910. Bjørnstjerne og Karoline Bjørnson skapte et europeisk byhjem på landet. Her går vi over hunder år tilbake i tid, men det bjørnsonske engasjement er alltid moderne. Bjørnstjerne Bjørnson skrev fortellinger, romaner, dikt, historiske skuespill og samtidsdramatikk. Han skrev tusenvis av brev, taler og artikler. Han talte frihetens og rettferdighetens sak- hjemme i Norge og ute i Europa. Aulestad ligger vakkert til ca. 20 km fra Lillehammer og holder åpent for publikum i sommerhalvåret. Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie, og finn barnevennlige hoteller i området, både når dere er på sommerferie og vinterferie.

  Bjørnstjerne Bjørnsons hjem Aulestad
  Se Bjørnsons vakre hjem i Gausdal og få et innblikk i en mann som på mange måter skapte Norge.
 • Øyer (25.4 km)

  Hvis dere har tenkt dere en tur på ski kan dere legge turen til Øyer, nord for Lillehammer. Det er her Hafjell alpinsenter ligger. Det er også her at dere kan boltre dere i turskiløypene i Hafjell- og Øyer-området som er en del av Norges største løypenett i Norge med mer enn 300 kilometer oppkjørte langrennsløyper. Kommer dere hit utenom vintersesongen er det verdt å vite at det ligger en flott golfbane i Øyer. Dere kan også slå et slag på den eneste puttingbanen i hele Skandinavia med 18 individuelle hull på ekte gress. I tillegg finnes det en sykkelpark med løyper både for nybegynnere og viderekomne i terrengsykling. Det venter også fine opplevelser i fjellet. Enkle naturopplevelser uten stor planlegging er ofte det beste. De minste kan ønske seg en dag i en av familieparkene i området. Det er ikke lange bilturen før dere i enten Lilleputthammer, Lekeland Hafjell eller Hunderfossen.

  Øyer
  Aktiv og variert opphold i Øyer, sommer som vinter. (Foto, høyre: foto.ol)
 • Lilleputthammer (28.4 km)

  Dra på en billig ferie i Norge med Risskov Bilferie og besøk Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1930, bygd i målestokk 1:4. Familieparken er den eneste parken i Norge som er spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 – 8 år. I Lilleputthammer skal barna føle glede og mestring innefor trygge rammer. I "den lille byen med det store hjertet" kan barna kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino. I Barnas Bokby kan de ble med på lesestund, og det spilles teater og show flere ganger daglig i den lille byen. Finn barnevennlige hoteller og dra på en aktiv ferie kjør-selv ferie til Lilleputthammer Familiepark.

  Lilleputthammer
  Lilleputthammer Familiepark er et paradis for barn.
 • Hunderfossen Bob- og Akebane (30.4 km)

  Bare 500 meter fra Hunderfossen Familiepark ligger Hunderfossen Bob- og Akebane. Har du lyst på en fartsfyllt opplevelse? Prøv hjulboben som kjøres i sommersesongen. Den tar 4 passasjerer og farten er på ca. 100 km/t og gir et trykk på ca. 3,5 G. Hjelm er obligatorisk og sikkerhetsinstrukser gis av den autoriserte piloten før kjøring. Aldersgrenser er 10 år m/foresatt og 12 år u/foresatte. Anlegget tilbyr mange aktiviteter for besøkende både sommer og vinter. Her er det mye morro. Hjulboben kjøres hverdag fra 25.06.-27.08.2017, 10:00 - 17:00. For mer informasjon se www.olympiaparken.no

  Hunderfossen Bob- og Akebane
  Miniferie i Norge: Kjør i full fart i hjulboben", som når hastigheter opp mot 100 km/t!
 • Hunderfossen Familiepark (28.0 km)

  Hunderfossen Familiepark, som er Norges største eventyrpark med over 300´000 besøkende, har over 60 attraksjoner å by på. Eventyrslottet, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, familierafting, Il tempo gigante extra, energisenteret for nevne noen av dem. Hunderfossentrollet som er 14 meter høyt og 70 tonn tungt skuer utover Gudbrandsdalen og parken. Er været varm så ta med badetøy, da parken byr på bade- og vannlek. Hunderfossen Familiepark er et ideelt utfluktsmål for en familieferie eller en billig miniferie med barna.

  Hunderfossen Familiepark
  Familieferie i Norge: Hunderfossen Familiepark er et suverent turistmål for familier.
 • På Mjøsa med «Skibladner» (38.6 km)

  Hvis dere vil ut på Mjøsa og oppleve det vakre landskapet langs Norges største innsjø, kan dere kjøpe billetter til en tur med «Skibladner». Dette er faktisk verdens eldste hjuldamper som fremdeles legger fra kai, og den har fulgt livet langs Mjøsa siden 1856. I dag kan dere nyte laks og jordbær som serveres ombord. Dette er en herlig utflukt, og ifølge Alf Prøysen passer det å forlate fastlandet: «om lysten overgår evnene, hvis utferdstrangen blir for stor: Så seiler vi på Mjøsa». Skibladner er et unikt klenodium som vitner om distriktes og Norges historie innen samferdsel, teknologi, nærlingsliv og utvandring. På nordgående rute kan dere velge å reise mellom Hamar, Gjøvik eller Moelv til Lillehammer. Skipets restaurant har et førsteklasses renommé som spisested med matkultur og innredning i særklasse.

  På Mjøsa med «Skibladner»
  Opplev Mjøsa ombord på en ekte hjuldamper under et opphold nær Lillhammer
 • Maihaugen (38.8 km)

  Maihaugen er et stor friluftsmuseum med over 200 bygninger fra ulike tider, utstillinger og spisesteder. I museet kan dere leve seg inn i livet for 200 år siden, delta på spennende vandreteater og besøke eneboliger fra hvert tiår på 1900-tallet. Garmo stavkirke er en av de store attraksjonene i parken og her blir det viet fortsatt. Hele området ligger som en frodig oase bare en liten gåtur fra Lillehammer sentrum. Området blir også flittig brukt av lokalbefolkingen om det er bare for å gå seg en tur eller de besøker et av de mange arrangementer som holder til på Maihaugen. Maihaugen har mange faste ustillinger som b.la. «Langsomt ble landet vårt eget» – en reise fra istiden til nå eller Anders Sandvigs, Maihaugens grunnlegger, sitt tannlegekontor.

  Maihaugen
  Besøk vakre Maihaugen på en familieferie i Norge
 • Norges Olympiske Museum (38.8 km)

  Norges Olympiske Museum er et museum og et opplevelsessenter. Her kan man ta en tidsreise fra antikken til de moderne olympiske leker. Her kan du gjenoppleve Norge som vertsnajson for to vinter-OL i 1952 og i 1994. Det meste ved disse to OL-ene var forskjellig, men idrettsgleden, folkefesten og engasjementet var det samme. Paralympics og Ungsdoms-OL har egne seksjoner i museet. Gjennom interaktive installasjoner, multimediale presentasjoner og historier knyttet til originale gjenstander kan du gjenoppleve uforglemmelige olympiske øyeblikk. Velkommen til Norges sprekeste museum! For åpningstider og mer informasjon se www.ol.museum.no

  Norges Olympiske Museum
  Dra på en tidsreise fra antikken til de moderne olympiske leker.
 • Lillehammer (38.5 km)

  I Lillehammer kan dere besøke Maihaugen, Hafjell og de olympiske anleggene. Lillehammer-regionen har en egen plass i hjertet hos mange sportsinteresserte som et følge av vinter-OL i 1994, et av norgeshistoriens største og mest vellykkede idrettsarrangementer. Lillehammer har også en koselig gågate med et yrende folkeliv. Gågata har mange hyggelige butikker og kafer. Lillehammer Kunstmuseum har en kunstsamling med ca. 1500 verk fra begynnelsen av 1800-tallet til i dag. Samlingen har blant annet verker er Johan Christian Dahl, Christian Krohg, Hans F. Gude med flere. Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk ligger i gåavstand fra Lillehammer sentrum og er en av Lillehammers vakreste kulturattraksjoner. I sommerhalvåret fra midten av mai til slutten av september, kan dere oppleve hjemmet og den frodige hagen slik det var den gangen forfatteren selv bodde der.

  Lillehammer
  Trivelige handlegater i Lillehammer sentrum (CH/visitnorway.com)
Vis flere

Kart

Thon Hotel Skeikampen
Hotellvegen 3 2652 Svingvoll Norway

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~12.99 år i ekstraseng 80% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 50% rabat