Storbyferie i Amsterdam på Toren Hotel Amsterdam

Norsk | NOK

Toren Hotel Amsterdam

Bo i Amsterdams vakre kanaldistrikt

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Kulturell storbyferie i hjertet av Amsterdam
 • Gangavstand til byens hovedattraksjoner
 • 4-stjerners komfort i historiske rammer
3.967,-
3~6 dager fra
2.269,-

Opphold med frokostbuffé

I hjertet af Amsterdam

3 dager
Fra 2.269,- / spar opp til 1.406,-
SPAR
4 dager
Fra 3.179,- / spar opp til 2.437,-
SPAR
5 dager
Fra 4.219,- / spar opp til 3.197,-
SPAR
6 dager
Fra 5.259,- / spar opp til 3.967,-
SPAR
* Pris pr. person i cosy dobbeltrom 

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x price content 1 hour canal tour
 • Gratis WI-FI
Risskov Pakken

Det 4-stjerners boutiquehotellet, Toren Hotel Amsterdam, har en utmerket beliggenhet i kanaldistriktet, i hjertet av Amsterdam, med kort avstand til mange av byens viktigste attraksjoner. Her har dere en perfekt base for en storbyferie i den nederlandske hovedstaden.

Hotellet tilbyr

Dere bor nær det berømte De Jordaan-distriktet, med livlige kaféer, spennende gallerier og små, særegne butikker innen gangavstand.

Hotellet ligger i et nydelig renovert og ekstremt godt bevart, historisk kanalhus, som stammer fra 1600-tallet. Under oppholdet er den vakre og innbydende gårdsplassen det perfekte stedet å slappe av og nyte ferien, mellom opplevelsene i byen.

Amsterdam har mye å tilby, og fra hotellet har dere de aller fleste severdigheter innen en kort spasertur. Det er selvfølgelig opplagt å dra på kanalcruise, oppleve verdensberømt kunst på byens mange museer, dra på shoppingturer og nyte omgivelsene i de vakre byparkene, som Vondelpark. I tillegg er det også flere gode utfluktsmuligheter, som f.eks. verdens største blomsterpark Keukenhof.

Dere får en perfekt start på dagen med en god frokost, som dere kan nyte på gårdsplassen. I tillegg rommer hotellet også en elegant og innbydende salongbar, som er det perfekte stedet å møtes for en hyggelig stund, f.eks. med en drink eller et glass vin.

Det er parkering på gaten mot en daglig avgift, og under oppholdet har dere gratis Wi-Fi.

Rommene

Hotellet har 40 helt unike rom, som er spredt over to forskjellige bygninger; henholdsvis hovedbygningen og et vakkert privat hus, som ligger en kort spasertur unna. Begge dateres tilbake til 1600-tallet, og rommene tilbyr forskjellig utsikt, avhengig av beliggenhet i bygningene. Dermed kan dere f.eks. nyte oppholdet med utsikt over kanalen, de arkitektonisk vakre nabobygningene eller hotellets egen sjarmerende gårdsplass. Hvert rom er individuelt innredet og tilbyr et deilig 4-stjerners komfortnivå.

Romtyper *

Cosy Dobbeltrom 

1 / 3
De nydelige Cosy dobbeltrommene finnes også i begge bygningene og har en størrelse på 17-19 m². Her kan dere nyte oppholdet med eget bad med gratis luksusprodukter, dobbeltseng på 160x200cm, klimaanlegg, hårføner, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tekoker, vekkerklokke, badekåpe og tøfler. Det er også mulig å få to separate senger på 80x200cm hver, på forespørsel.
» Se flere romspesifikke bilder

Deluxe dobbeltrom med havutsikt

1 / 2
Disse Deluxe dobbeltrommene, som alle ligger i hovedbygningen, har en vakker utsikt over hotellets egen hage og er ca. 24 m² store. Rommene er utstyrt med eget bad med gratis luksusprodukter, og er utstyrt med komfortable dobbeltsenger på 160x200 cm, boblebad, klimaanlegg, hårføner, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tekoker, vekkerklokke, badekåpe og tøfler.
» Se flere romspesifikke bilder

Suite

1 / 1
Hotellets luksuriøse Suite gir dere unike og komfortable omgivelser, med en fantastisk beliggenhet i toppetasjen i hovedbygningen. Her har dere et ca. 25m² stort paradis, og kan nyte det å bli skjemt bort, med boblebad, aromaterapi-dampbad og dobbel ‘regndusj’ på rommet. Suiten er innredet med eget bad med separat dusj og badekar og gratis luksusprodukter, og i tillegg til disse velværefasilitetene, har dere også komfortable dobbeltsenger på 180x200cm, klimaanlegg, hårføner, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tekoker, vekkerklokke, badekåpe og tøfler tilgjengelig.

Enkeltrom

1 / 1
Hotellets Cosy enkeltrom er ca. 11 m² stort, og ligger i både hovedbygningen og det tilstøtende private huset. Rommene er utstyrt med eget bad med gratis luksusprodukter, dusj eller badekar, og er utstyrt med komfortable enkeltsenger på 120x200cm, klimaanlegg, hårføner, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tekoker, vekkerklokke, badekåpe og tøfler.

Deluxe dobbeltrom med kanalutsikt

1 / 1
Denne varianten av Deluxe dobbeltrom, som gir dere en vakker utsikt over den ikoniske Keizersgracht-kanalen, finnes i begge bygningene og har god plass på ca. 27 m². De er alle innredet med eget bad med gratis luksusprodukter, og utstyrt med store deilige dobbeltsenger på 180x200 cm, klimaanlegg, hårføner, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tekoker, vekkerklokke, badekåpe og tøfler.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

550 km fra
Kiel, Tyskland
975 km fra
Hirtshals, Danmark
1225 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Amsterdam (4.2km)

I Amsterdam kan dere oppleve et bredt utvalg av kulturelle attraksjoner. Den brede spekteret av attraksjoner inkluderer alt fra gamle, fascinerende bygninger som Oude Kerk til mer sjeldne severdigheter som Hash Museet. Det må derimot sies, at den mest populære attraksjonen i Amsterdam er museene. Faktisk har byen mer enn 50 museer, som hvert år trekker flere millioner turister til byen. De mest kjente er Rijksmuseum, Van Gogh Museet og Stedelijk Museum, National Maritim Museum, Museum Amstelkring og Anne Frank House.

Blomsterparken Keukenhof (35.3km)

Dra på ferie i egen bil og nyt friheten til å gå på oppdagelsesferd. Finn et billig weekendopphold hos Risskov Bilferie og ta turen til Lisse, som ikke ligger langt fra byen Leide. Her ligger verdens største blomsterpark Keukenhof. Parken er dekket av over 7.000.000 løk, og er det beste stedet å se de mange forskjellige tulipansortene. Parken er kun åpen i tulipansesongen, som strekker seg fra slutten av mars til midten av mai. Finn barnevennlige hoteller i området slik at det passer med sesongen og få en ekte familieferie i tulipanhavet.

Vogelpark Avifauna (38.1km)

Vogelpark Avifauna ligger sentralt i byen Alphen aan den Rijn og parken er vel verdt et besøk enten dere er på parferie eller familieferie i Nederland. Her kan dere, utover flere forskjellige fuglearter fra hele verden, bl.a. også se flere forskjellige aper samt imponerende fugleoppvisninger. Barna vil sikkert få massevis av tid til å gå på den store lekeplassen.

Alphen aan den Rijn (38.4km)

Alphen aan den Rijns moderne sentrum er perfekt for hyggelige spaserturer blant butikker, kaféer og terrasser ved Rhinens bredde. Gjør noen gode kjøp i byens shoppingsenter eller gå en tur i byparken. Ta en tur i byens svømmehall- og badeland, ’De Hoorn’ eller besøk den store fugleparken. Hvis dere skulle ha en liten gambler i magen, har dere mulighet til å prøve lykken på byens Casino Avifauna.

Utrecht (45km)

Utrecht er en gammel universitetsby, som kjennetegnes ved karakteristiske kanaler, historiske hus, plasser og parker. I byen kan dere bl.a. oppleve den nye nederlandske vandlinjens festningsverk og se de historiske fasadene av verftene, de utskårne panelene og mange imponerende trær langs kanalene, hvorav noen er over 200 år gamle. Når dere går på oppdagelsesferd i byen, kan dere høre domkirketårnets klokkespill. En god måte å oppleve byen på er ved å seile en tur på kanalene. Dere kan velge å dra på en kanalrundfart med båt eller oppdage ved hjelp av vannsykkel, robåt eller kano.

DierenPark Amersfoort (51.1km)

Legg inn et familievennlig stopp i Amersfoort dyrepark med sine over 100 dyrearter, som blant annet inkluderer tigre, elefanter og giraffer. Spesielt elefanthuset, som er Europas nest største av sitt slag, er spektakulært. Parken åpnet for første gang i 1948 som en liten park med nederlandske bondedyr, en abe og en kamel. Siden har parken vokst og er nå på hele 14 hektar og inkluderer blant annet en dinopark, en savanne og en japansk hage.

Het Mondriaanhuis (54km)

Het Mondriaanhuis er et museum dedikert til den berømte kunstneren Piet Mondriaan,  født i Amersfoort 7. mars 1872. Museet er innredet i kunstnerens fødehjem og utstillingen innvier de besøkende i kunstnerens liv og kunstverker. Her kan dere bl.a. oppleve en fin rekonstruksjon av studioet han arbeidet i på 1920-tallet i Paris.

Koppelpoort (51.1km)

Koppelpoort er Amersfoorts gamle og godt bevarte byport. Den sto ferdig og ga fra 1450 reisende adgang til byen både til lands og til vanns. I dag kan du både besøke porten til fots eller med en av kanalbåtene som tar besøkende rundt i byen. Ved porten er det også en liten bypark samt en foss, som gjør porten til et rolig, avslappende og ikke minst idyllisk utfluktsmål.

Amersfoort (51.5km)

Dra på kjør-selv ferie til Amersfoort, en sjarmerende middelalderby i Nederland, som byr på både museer, historiske monumenter, shopping og restaurantbesøk. Gå tur langs kanalene og gjennom middelalder-gatene, dra på sightseeing og spis en god frokost på en av byens kaféer. Gå heller ikke glipp av et av byens mange markeder. Dere kan f.eks. besøke det ukentlige blomstermarkedet. Finn barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på opplevelser i Nederland og Amersfoort.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Fletcher Hotel Zeeduin

Inkl. 3-retters meny

Nord-Nederland

50 meter fra stranden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • Nær stranden
 • Tidlig check-in

375,-
Fra kun
1.519,-

Vis kort

Moderne hotell kun 50 meter fra stranden

Les mer

Best Western Zaan Inn

Inkl. 3-retters meny

Nord-Nederland

Ferie nær Amsterdam

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • 1 x velkomstdrink
 • redusert parkering

298,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Moderne hotell nær Amsterdam

Les mer

Best Western Plus Amstelveen

Grønne omgivelser

Nord-Nederland

I nærheten av Amsterdam

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • 1 x velkomstdrink
 • redusert parkering

269,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Nytt moderne hotell nær Amsterdam

Les mer

Van der Valk Hotel Volendam

Inkl. 3-retters meny

Nord-Nederland

4-stjerners ferie nær Amsterdam

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til basseng

Kun
1.559,-

Vis kort

4-stjerners ferie nord for Amsterdam

Les mer

Postillion Hotel Amsterdam

Inkl. halvpensjon

Nord-Nederland

Opplev vakre Amsterdam

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis WI-FI

341,-
Fra kun
1.899,-

Vis kort

4-stjerners kulturferie i Amsterdam

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.