Dra på jjør-selv ferie og bo ved TRYP by Wyndham Bad Bramstedt

Norsk | NOK

TRYP by Wyndham Bad Bramstedt

Frisk luft og velvære med en miniferie i den deilige kurbyen i Nordtyskland

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Herlig wellness
 • Opplev Hamburg
 • Vakre naturopplevelser
1.289,-
3~5 dager fra
899,-

Inkl. halvpensjon

Nord for Hamburg

3 dager
Fra 1.039,- / spar opp til 480,-
SPAR
4 dager
Fra 1.519,- / spar opp til 736,-
SPAR
5 dager
Fra 1.969,- / spar opp til 1.021,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Adgang til innendørs svømmebasseng
Risskov Pakken

Inkl. halvpensjon

Nord for Hamburg

3 dager
Kun 899,- / spar opp til 669,-
SPAR
4 dager
Kun 1.319,- / spar opp til 985,-
SPAR
5 dager
Kun 1.749,- / spar opp til 1.290,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times bruk av kjeglebane
 • Gratis parkering
Wild Offer

I området mellom Hamburg, Lübeck og Kiel finner dere den lille spa-byen Bad Bramstedt. Her ligger det 4-stjerners Tryp by Wyndham Bad Bramstedt som kan tilby et hyggelig velvære med innendørs svømmebasseng, badstue, dampbad og boblebad.

Hotellet tilbyr 

Det 3-stjerners spa hotell Wyndham Bad Bramstedt har skjønnhets- og velværeavdeling med innendørs svømmebasseng, badstue, dampbad, tre restauranter, bowlingbane avhengig av tilgjengelighet og gratis p-plass. Badstue kan benyttes mot gebyr. Badstue og dampbad er åpen mandag - torsdag kl.17-22 og fredag - søndag kl.14-22. Resten av velværefasilitetene er åpne kl. 7-22. Bassenget kan i visse perioder være opptatt i forindelse med barnesvømming og vanngymnastikk (det er tillatt for gjester å delta). Det kan oppstå noe trening i bassenget fra ytre grupper på hverdager og derfor være litt mindre tilgjengelig. I badstuen er det ikke tillatt å bruke badetøy, bare håndkle. Vi anbefaler å bestille massasjebehandlinger hjemmefra. Hotellet er ikke egnet for rullestolbrukere.

Rommene 

Det 3-stjerners spa hotell Wyndham Bad Bramstedt har skjønnhets- og velværeavdeling med innendørs svømmebasseng, badstue, dampbad, boblebad, treningsområde, tre restauranter, bowlingbane avhengig av tilgjengelighet og gratis p-plass. Badstue kan benyttes mot gebyr. Badstue og dampbad er åpen mandag - torsdag kl.17-22 og fredag - søndag kl.14-22. Resten av velværefasilitetene er åpen kl. 7-22. Bassenget kan i visse perioder være opptatt i forindelse med barnesvømming og vanngymnastikk (det er tillatt for gjester å delta). Det kan oppstå noe trening i bassenget fra ytre grupper på hverdager og derfor være litt mindre tilgjengelig. I badstuen er det ikke tillatt å bruke badetøy, bare håndkle. Vi anbefaler å bestille massasjebehandlinger hjemmefra. Hotellet er ikke egnet for rullestolbrukere.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Lyst og klassisk innredet dobbeltrom på 23m2. Rommet er utstyrt med eget bad og toalett, satellitt-TV og balkong med utsikt mot by eller natur. Mulighet for ekstra seng.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Lyst og klassisk innredet enkeltrom på 15m2 med utsikt mot elva. Rommet er utstyrt med eget bad og satellitt-TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

60 km fra
Kiel, Tyskland
480 km fra
Hirtshals, Danmark
750 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Bad Bramstedt (1.5km)

Bad Bramstedt ligger i hjertet av Nord-Tyskland og har knapt 14.000 innbyggere. Byen kan tilby et bredt utvalg av gastronomiske opplevelser med mer enn 20 forskjellige restauranter, som ønsker dere velkommen med et utvalg av alt fra nasjonale spesialiteter til spennende internasjonale retter til sesongpregede retter fra nærområdet. I byen er det dessuten mulighet for gåturer, ridning, kano- og kajakkroing, fiskeri, flyving og skyting, samt velværesfasiliteter.

Hopfenliebe Brauhaus (31.1km)

Hopfenliebe Brauhaus passer hvis dere setter pris på å smake på forskjellige spennende ølsorter som brygges på stedet. Det er mange å velge mellom, men har man bestemt seg for å prøve flere forskjellige, så kan Hopfenliebe Brauhaus også by på et menykort med både varme og kalde retter til enhver basert på god tysk gastronomi. 

Freibad Quickborn (21km)

Besøk Freibad Quickborn, et stort utendørsbasseng med forskjellige områder for voksne og barn. Her er det også en stor lekeplass med en stor gressplen, en fotballbane, en volleyballbane samt basketballkurver. Det er også en liten bistro, dersom sulten skulle melde seg. Badet er et nydelig sted å tilbringe en formiddag eller kanskje også ettermiddagen.

Neumünster (27.4km)

Ta en tur til byen Neumünster, hvis historie som klosterby på Hærvejsruten går tilbake til 1130, og mye av den gamle sjarmen er gjenskapt etter krigen, på klosterøyen, langs elven Schwale og på byens torg med sin vakre bygårder, som også huser kaféer, ølstuer og flere butikker.

I Neumünster kan dere besøke badelandet, Das Bad am Stadtwald eller dra til Tierpark, som er en dyrehage. Byen har også en herlig strandpromenade ved Einfelder See.

Outlet senteret McArthurGlen Neumünster (24.6km)

Dra på shoppetur til outlet senteret McArthurGlen i Neumünster, hvor dere kan handle deres favoritt designer-varemerker med 30-70 % rabatt hele året rundt. Her finner dere et stort utvalg av klær, tilbehør og sko, elegante ting til hjemmet og smart sportsutstyr. Utforsk fantastiske merker og nye trender.

Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele (31.4km)

Utsiktspunktet i byen, hvor dere kan komme opp i 90 meters høyde på den store klippen, og få en fantastisk utsikt over byen og naturen rundt den. Det er også laget et utendørs teater rundt klippen, som gir en helt spesiell atmosfære. Her avholdes også den berømte Karl-May Spiele, hvor den berømte forfatteren Karl Mays romaner blir fremført fra juni til september. Det kan bestilles billetter på www.karl-may-spiele.de .

Tierpark Hagenbeck (42.5km)

Denne fantastiske dyreparken har over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kommer dere nært innpå løver, giraffer, Europas største elefantflokk og mye mer. Opplev haier, slanger og mye mer i Trope Aquariet.

OBS! De to parkene krever hver sin inngangsbillett. Dere kan kjøpe en kombibillett, som gir tilgang til begge avdelingene.

Glückstadt (41.2km)

Også kjent som det lille kongedømme ved Elben, så ble Glückstadt grunnlagt av Christian IV. Meningen var at byen skulle være en konkurrent til Hamburg og samtidig en festnings- og havneby. Men dessverre ble det ikke helt som den danske konge hadde ønsket seg. I dag er Glückstadt en fredelig og idyllisk by, med små gater og en nydelig malerisk havn. Byen er fylt med velbevarte hus og selve byens beliggenhet ved Elben gjør ´Lykkestad´ til en helt utrolig koselig by.

Der er også gode shoppingmuligheter i den gamle bydelen, så gå rundt og se nærmere på alle butikkene hvor den personlige servicen alltid er topp.

Byen har også mange nydelig restaurerte bygninger slik som det gamle rådhuset, som blev gjenoppbygget i 1874, men som har beholdt den opprinnelige fasaden fra midten av det 17. århundret.

Hamburg (49.2km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

Kiel (57.6km)

Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Schleswig-Holsteins

Miniferie i Nord-Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

412,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Opplev Hamborg og Lübeck!

Les mer

Vitalia Seehotel Bad Segeberg

Wellnesshotell i Nordtyskland

Schleswig-Holsteins

Spa og velvære

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 10% rabatt på spa-behandlinger
 • Adgang til spaavdeling

Kun
1.819,-

Vis kort

Flott hotell direkte ved Segeberger See

Les mer

Hotel Quickborn

Miniferie nord for Hamburg

Schleswig-Holsteins

Nord for Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

244,-
Kun
1.129,-

Vis kort

Besøk Hamburg og Schleswig-Holstein

Les mer

Wiking Hotel

Opphold med frokostbuffé

Schleswig-Holsteins

I nærheten av Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Nord for Hamburg

Kun
799,-

Vis kort

Opplevelser i Nord-Tyskland

Les mer