Opplev byen Plzen gjennom en miniferie eller en familieferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Plzen

Rabattkoden er nå aktiv

Plzen

Byen Plzen ligger i det vestlige Bøhmen og er verdenskjent for ølen sin, Pilsner Urquell. Besøk ølbryggeriet og museumet eller ta en guidet tur på bryggeriet. Det er mange fine bygninger i byen, f.eks. domkirken St. Bartholomew, som pryder byens sentrum og er en av Tsjekkias høyeste bygninger. Dette er også hjemstedet til bilmerket Skoda.

Besøk den spennende synagogen, Velká, Europas neststørste synagoge. Synagogen har i dag ikke mange religiøse brukere, men anvendes i stedet til store konserter og fotoutstillinger. Et annet av byens vårtegn er rådhuset i renessansestil. Ønsker dere en avslappende dag eller flere, er det mange muligheter for wellnessbehandlinger i Plzen og i de nærliggende kurbyene.

Under byen finnes et mystisk nett av underjordiske ganger fra middelalderen. Gå ikke glipp av en guidet tur i den underjordiske labyrinten og få forklart hvordan gangene er blitt brukt gjennom tidene. Her er en temperatur på 6 grader hele året. Fra Plzen kan dere ta en dagsutflukt til Prag, og det er også mulig å stå på ski i det nærliggende skiområdet Primda Pfraumberg.