Hovedstaden Praha er en fantastisk by for en familieferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Praha

Rabattkoden er nå aktiv

Praha

Hovedstaden Praha er en fantastisk by. Den er kjent som en av Europas fremste kulturbyer med historie, kultur, spennende mat, bra shoppingmuligheter og cool jazzmusikk. Byen utstråler atmosfære og stemning. Den liger fantastiks til ved Molauelven, som gir byen et maritimt miljø. Besøk noen av de ølbryggeriene som finnes i Praha f.eks.Pilsner Urgell.

I den gamle bydelen, Stare Mesto, kan du oppleve statuen av Johannes av Nepomuk og den gamle rådhusplassen Starometske Namesti. Besøk mini-Eiffeltårnet eller Petrin utsiktstårnet eller det enorme slottet mitt i byen, som er det største slottskomplekset i Europa. Se Karlsbroen, den vakre og verdenskjente broen, desidert det viktigste landemerket i byen Praha.

Den lille øya - Detský Ostrov - midt i elven er barnas øy med stor fin lekeplass. Prahas zoo ligger 2-3 km. utenfor sentrum. Man kan samtidig passe på å besøke slottet Trojsky Zamek, som er omgitt av vinmarker. Prahas store marked Holesovice, Prazska Trznice, også kalt det gule markedet er også verdt å se.