Storbyferie i München på Tulip Inn München Messe

Norsk | NOK

Tulip Inn München Messe

Komfortabel base for byopplevelser i München

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhet nær sentrum av München
 • Vakker natur med løypestier i nærheten
 • Gratis parkering i garasjen
946,-
2~7 dager fra
399,-

Opphold med frokostbuffé

Storbyopplevelser i München

2 dager
Kun 399,- / spar opp til 171,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Opphold med frokostbuffé

Storbyopplevelser i München

3 dager
Kun 779,- / spar opp til 312,-
SPAR
4 dager
Kun 1.149,- / spar opp til 463,-
SPAR
5 dager
Kun 1.519,- / spar opp til 614,-
SPAR
6 dager
Kun 1.879,- / spar opp til 775,-
SPAR
7 dager
Kun 2.229,- / spar opp til 946,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Opplev alle de fantastiske mulighetene i en av Tysklands mest populære byer, nemlig München med et billig hotellopphold på moderne Tulip Inn München Messe. Her har du det perfekte utgangspunktet for en storbyferie som består av alt fra kunst, kultur, historie og shopping.

 

Hotellet tilbyr

Tulip Inn München Messe er et moderne hotell med en innbydende og avslappende atmosfære. Beliggenheten er nær det nye messesenteret, like utenfor sentrum av München. Her har du en rolig og komfortabel base for et opphold med storbyopplevelser.

 

Hotellet ligger en kort spasertur fra gode offentlige transportforbindelser, noe som er bra da det tar deg til sentrum på mindre enn en halv time! Dermed har du muligheten til å velge blant de mange opplevelsene i byen, som Marienplatz med det vakre rådhuset, Schloss Nymphenburg, Englischer Garten, Deutsches Museum og Olympiapark. Det er også verdt å utforske de mange varierte shoppingmulighetene eller gå på sightseeing med en fantastisk båttur på elven Isar.

 

Få den perfekte starten på dagen før opplevelsene begynner. Hotellets frokost inkluderer et stort utvalg av både varme og kalde retter med ferskpresset juice, kaffe og te. På dagtid og kveldstid kan du også slappe av med en drink i den koselige baren.

 

Du finner et bredt utvalg av restauranter og kafeer, både innen gangavstand fra hotellet og selvfølgelig i sentrum.

 

Oppholdet inkluderer gratis parkering og Wi-Fi.

 

Rommene

Hotellet har 188 moderne og stilige rom, som gir deg en komfortabel setting under oppholdet. Det er både enkelt- og dobbeltrom tilgjengelig, og dobbeltrommene kan bestilles med en eller to ekstra senger.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Moderne standard enkeltrom med komfortabel seng, egen dusj og toalett. Utstyrt med hårføner, skrivebord med stol og flatskjerm-TV med gratis Sky-kanaler.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Moderne standard dobbeltrom med komfortabel seng, egen dusj og toalett. Utstyrt med hårføner, skrivebord med stol og flatskjerm-TV med gratis Sky-kanaler.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

900 km fra
Kiel, Tyskland
1325 km fra
Hirtshals, Danmark
1425 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

München (5.6km)

München er hovedstaden i den tyske delstat Bayern. Byen ligger ved elven Isar, nord for de bayerske alpene. Etter Berlin og Hamburg, er München den tredje største byen i Tyskland, kjent for blant annet Oktoberfest, fotball og ikke minst forbundet med BMW.

Men, München er også mye annet enn bare øl og hornmusikk, Deutsches Museum, for eksempel. Dette imponerende museet utstiller alt mellom himmel og jord, fra sivbåter til romraketter, fra miner til flymaskiner. Eller hva med en tur til den vakre barokkirken Theatinerkirche eller Münchens tre Pinakotheker, som inneholder noe av Europas ypperste kunst. I München finnes også triumfbuen Siegestor og den Olympiske Parken, så det er nok å finne på, for ikke å snakke om byens stolthet, nemlig, BMW. Legg veien forbi «BMW Welt» og opplev bilene på nært hold. Dere kan blant annet prøvesitte en rekke veteranbiler og utforske BMWs historie i interaktive installasjoner.

Nå er jo München kjent som litt av et ølsted, så hvorfor ikke avlegge den gamle ølhallen Hofbräuhaus ved Platzl et besøk. Dette er definitivt en opplevelse, hvis tysk folkemusikk og lokal øl lyder fristende.

I München holdes det et høyt tempo. Det er en energisk og livlig internasjonal handelsby og et mekka for shopping. München har masse spennende historie og er omgitt av noe at Tysklands ypperste natur som gjemmer på mange opplevelser for både barn og voksne.

Deutsches Museum (5.9km)

Deutsches Museum regnes som verdens største teknologi- og vitenskapsmuseum og har holdt dørene åpne siden 1903.

Museet er så stort, at det kan være en god idé å legge en slagplan innen besøket for å få det meste ut av det. Museet dekker nemlig et hav av temaer, fra romfart og telekommunikasjon, til film og medisin. Faktisk er alle de store områdene innenfor kjemien og fysikken dekket i dette enorme museet.

Et av museets absolutte høydepunkter er muligheten for å oppleve ekte gruvedrift på nært hold i Bergbau-avdelingen. Gruvene har, historisk sett, vært et arbeidssted med harde omgivelser og relativt høy risiko for arbeidsulykker. Det blir besøkende minnet på, takket være at utstillingen viser hvordan det faktisk var. Andre verdifulle opplevelser ligger også å venter på hele familien i Deutsches Museum.

Münchner Residenz (5.9km)

Litt nord for Marienplatz ligger Münchner Residenz. Dette er det største slottet beliggende i en by i hele Tyskland. Slottet har vært sete for bayerske hertuger, fyrster og konger. Blant de mest berømte bygningene er Königsbau, hvor statskassen i dag hører hjemme.

Siegestor (6.5km)

Triumfbuen i München er bestemt et blikkfang, særlig når mørket legger seg og triumfbuen blir opplyst. Den flotte buen er 21 meter høy, 24 meter bred og ligger mellom Ludwig Maximilian Universitetet og Ohmstraße.

Triumfbuen i München var et bestillingsverk av kong Ludwig I av Bayern. Han hente inn den tyske arkitekten Friedrich von Gärtner for å designe dette landemerket. Triumfbuen stod ferdig i 1852 og er et monument over heltemotet til den bayerske hæren.

Triumfbuen ble veldig skadet under den andre verdenskrig, men ble gjenoppbygget igen. I dag er den et fredsmonument og skal minne oss alle om at freden seiret tilslutt; det står inskribert på triumfbuen: «Dem Sieg geweiht, vom Krieg zerstört, zum Frieden mahnend». På norsk betyr dette: «Dedikert til seier, ødelagt av krig, med ønsker om fred».

Theatinerkirche (6.5km)

Theatinerkirche ble først kalt «Stiftskirche St. Kajetan» og ligger like ovenfor Den kongelige residens i München. Den vakre, italienske barokkirken ble oppført mellom 1667 og 1675, men det tok enda hundre år før den flotte fasaden og de to tårnene på henholdsvis 65 meter stod ferdig oppført. De hundre årene fikk imidlertid også en betydning for fasadens utvikling. Den ble bygget i rokokkostil. Det lyse kirkerommet med ornamenter i barokkstil står i kontrast til utsiden av kirken, og dette er noe som må oppleves på nært hold, for det er rett og slett en fryd for øyet

Selve kirken ble delvis ødelagt, da de allierte bombet den under andre verdenskrig. Heldigvis ble kirken gjennomført igjen like etter krigen og stod delvis ferdig igjen i 1955.

Marienplatz (6.9km)

Marienplatz er Münchens sentrale bytorg og har faktisk vært det siden 1158. Her ligger bl.a. det nye rådhuset med sitt verdensberømte klokkespill som kan høres tre ganger om dagen. Her finner dere også det flotte fiskespringvannet som står som symbol på torgets fortid. Ikke minst er torget berømt for sitt fantastiske julemarked, Christkindlmarkt, som finner sted hvert år, tre uker før jul. Skulle dere være i området disse dagene, må dere ikke gå glipp av dette.

Mariensäule (6.9km)

På Marienplatz står "die Mariensäule”, en ca. 14 meter høy søyle, reist i 1638 som et symbol på slutten av Sveriges okkupasjon av byen, under Trettiårskrigen. På toppen satte man en gullstatue av Jomfru Maria, som opprinnelig hadde stått i Vår Frue Kirke, et kort stykke unna.

Olympiaparken i München (12.7km)

München-OL i 1972 hører nok dessverre til en av de olympiske begivenhetene vi kunne ha vært foruten. Det var her at 11 israelske sportsutøvere ble tatt til gisler og siden drept av den palestinske terrororganisasjonen «Sorte September».

Men det var også her i München at håndballen fikk sin olympiske debut, Mark Spitz hentet hjem syv gullmedaljer i svømming til USA, og – ikke minst – vi falt pladask for Olga Korbut. Turnutøveren vant alles hjerter samt tre gullmedaljer og en sølvmedalje. Norge gjorde det heller ikke så verst, og hentet hjem to gull, en sølv og en bronse. Besøk den imponerende Olympiastadion, ta en tur opp på taket. En herlig tur der egner seg for hele familien.

Nymphenburg slott (16.3km)

Nymphenburg barokkslott ligger nordvest for München. Det vakre slottet ligger midt på slottsplassen omgitt av skogområder, små sjøer og en parkhage. Innvendig glitrer dette slottet, bokstavelig talt, med sin fasjonable tronsale og gullbelagte vegger. Slottet ble opprinnelig oppført i italiensk stil av kurfyrsten Ferdinand Maria av Bayern i 1674. Slottet ble med tiden utvidet og snart ble også slottsparken en stor severdighet.

Ta turen ut til overdådige Nymphenburg slott i flotte naturomgivelser. Besøket er et dykk i herskapelig historie og en visuell opplevelse for hele familien.

Tierpark Hellabrunn (9.8km)

Dyreparken i München ble opprettet så tidlig som i 1911, som verdens første såkalte geo-zoo, hvor dyrene er delt opp etter geografi. Hellabrunn er ikke en tradisjonell zoologisk hage, men snarere et naturreservat hvor dyrene har god plass og mulighet for å utfolde seg. På vei ”verden rundt” gjennom dyreparken, vil dere møte en lang rekke spennende dyr, med alt fra tropiske slanger og marabou storker til sibirske tigre, isbjørner og pingviner.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Victor's Residenz München

Ta et stopp underveis

Bayern

Besøk München

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis telefonsamtaler og SKY TV

171,-
Kun
399,-

Vis kort

I hjertet av Bayern

Les mer

B&B Hotel München-Messe

Nær offentlig transport til sentrum

Bayern

Opplev München

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Kun
389,-

Vis kort

Miniferie i München

Les mer

ibis München City Ost

Opphold med frokostbuffé

Bayern

Magiske München

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Nær kollektivtransport

Kun
399,-

Vis kort

Storbyferie i München

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.