Dra på familieferie til den tyske hovedstaden.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Berlin

Rabattkoden er nå aktiv

Berlin

Den tyske hovedstaden er en spennende by med en lang og omvekslende historie. Berlin har etter murens fall utviklet seg i rasende fart til en fantastisk verdensby. Opplevelsene står i kø og det er vanskelig å få med seg alt. Besøk Brandenburger Tor, Berlins gamle byport, her startet den berømte mure. Se Checkpoint Charlie og Alexanderplatz for bedre å forstå hvordan øst og vest har kommet sammen her.

Gå en tur langs Unter den Linden, som er en imponerende boulevard med keiserens slott i den ene enden. Prøv de mange shoppingmulighetene på Kurfurstendamm og KaDeWe, som er et av Europas største varehus. Berlin har også et berømt Zoo, Tiergarten, som ligger mitt i byen. Det er lett å kjøre kollektivt med et velfungerende transportsystem og det finnes også guidede turer for enhver smak.

Berlin er en destinasjon som passer både for et weekendopphold og for en lengre ferie. En uke går fort i denne metropolen. TV tårnet i Berlin er en av byens høyeste bygninger. Her kan du dra opp og få en et fantastisk overblikk over byen. Besøk også Potsdam, litt utenfor byen, der slottene Cecilienhof, Charlottenburg og Sanssouci ligger i en stor park. Her kan du tillbringe en hel dag blant de hollandske husene og i den vakre, store parken.