Naturområdet Harzen passer perfekt til en familieferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Harzen

Rabattkoden er nå aktiv

Harzen

Naturområdet Harzen har i mange år vært et trekkplaster for turister fra hele Europa. I det grønne landskapet finnes Tysklands høyeste fjell, samt det berømte Bloksbjerg. Her kan dere virkelig nyte naturen, området egner seg til f.eks. turgåing eller mountainbiking, så Harzen er ideell for naturnyteren.

I Harzen finnes mange godt markerte turstier, så det er en opplagt måte å oppdage området på. Besøk også den mest berømte byen i Harzen, Goslar. Goslar har ikke mindre enn 47 kirker og kapeller og den gamle byen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Besøk også den sjarmerende byen Bad Lauterberg, som har et historisk sentrum med caféer og butikker.

Mange byer i Harzen byr også på markeder i løpet av året samt julemarkeder i skiområder i vinterperioden. I Harzen kan dere besøke badelandet Vitamar med vannrutsjebaner, bølgebad og utendørs svømmebasseng, så de som elsker vannet får sitt. Ta også turen til Wernigerode, som er en fargerik by med mange bindingsverkshus og slottet Wernigerode.