Lübeck er et perfekt sted å slappe av.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Lübeck

Rabattkoden er nå aktiv

Lübeck

Ferie i Lübeck er en pefekt mulighet til å holde ferie langt vekk fra stress og jag.  Med beliggenheten bare et par timer kjørsel fra den dansk-tyske grensen er Lübeck et selvsagt feriedestinasjon, uansett om man er på utkikk etter langweekend, miniferie, familieferie, spa-eller wellnessopphold.

Lübeck har utviklet seg til en pulserende kultur- og handelsby, med mange attraksjoner uansett om man vil ha kultur eller hygge. Byen består av en lang rekke middelalderbyggninger som gir byen en spesiell stemning. Utover det er den verdensberømte marsipanen alene et besøk verdt.

I 1987 opptok UNESCO Lübeck på deres verdensarvliste, noe som er en annerkjennelse av de fantastiske byggningsverkene som byen huser. At byen har en unik kultur ble ytterligere bekreftet i 2010, da byen kandiderte som vertskap for Europas Kulturhovedstad.

Når man er på ferie i Lübeck er det også et must å besøke byens fem sentrale kirker, som med deres enorme kirketårn gir gjestene i byen den speielle utsikten til vakre tårnene, uansett hvor man befinner seg.  Besøk også byens flotte rådhus, Holstentor og Marienkirche som tårnene strekker seg 125 m. opp i luften.

Fakta om Lübeck
Innbyggere: 210.892
Delstat: Sleswig-Holstein
Severdighedtr:
- Holstentor
- Rådhuset
- Lübeck Domkirke
- Jacobikirche
- Petrikirche
- Marienkirche
- Julemarked i Lübeck