Opplev kunst, kultur og natur i Sachsen med en familieferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sachsen

Rabattkoden er nå aktiv

Sachsen

Opplev kunst, kultur og natur i Sachsen. Et historisk bundesland.

Ferie i Sachsen er ferie i et 1000 år gammelt kulturlandskap. Kulturreiser fører deg på sporet av berømte komponister, byggmestere og kunstnere. I ferieregionene kan du kombinere byreiser perfekt med aktivitetsferie, familieferie og vitalitetsferie, sommer som vinter.

Sachsen har en rik historie, for det saksiske kulturlandskapet er over 1000 år gammelt. I de saksiske regionene og byene inviterer over 500 museer til spennende besøk. Severdigheter som Semperoperaen, Frauenkirche og det barokke Zwinger i Dresden, minnesmerket Völkerschlachtdenkmal i Leipzig eller slottet Moritzburg er markante kjennetegn på fristaten Sachsen.

Det er spesielt de utsøkte kunst- og kulturopplevelsene som verdsettes av besøkende fra hele verden. Musikkfestivaler, teateroppføringer og kunstsamlinger i verdensklasse preger det saksiske kulturlandskapet. Sachsens musikklandskap forbindes med scener som Semperoperaen Dresden, Gewandhaus Leipzig og teatrene i Chemnitz, samt navn på kjente komponister som Johann Sebastian Bach, Richard Wagner, Robert Schumann og Carl Maria von Weber. Thomanerkoret, Dresdner Kreuzchor, Gewandhaus-orkesteret og Staatskapelle Dresden er verdenskjente ensembler.

Byreisemål i Sachsen kan sole seg i glansen av inntil 1000 år gamle markedsplasser, historisk bygningsmasse og sitt kulturelle liv. Men Sachsen kan også takke sine rike håndverkstradisjoner for sin verdensberømmelse: trekunst fra Erzgebirge, musikkinstrumentbygging i Vogtland, Meissenerporselen, Plauener Spitze, klokker fra Glashütter.

Med sine tradisjonsrike kur- og badesteder tilbyr Sachsen i tillegg mange muligheter for kurer, velvære og helseferier.