Den tyske Østersjøkysten er en ideell feriedestinasjon.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Østersjøkysten

Rabattkoden er nå aktiv

Østersjøkysten

Den tyske Østersjøkysten er en feriedestinasjon med et stort antall spennende byer. Området har mange historiske byer og severdigheter, og her kan dere lære mye om gamle, historiske forhold langs kysten. Østersjøkysten har mange interessante muligheter som venter.

Ved Østersjøkysten ligger mange av de berømte hansastedene som Lübeck, Rostock og Kiel. Det er gode innkjøpsmuligheter i de gamle handelsbyene, men det er også flotte badestrender og restauranter i byene langs kysten. Det er lett å komme til kysten med fergen eller over grensen fra Danmark og nærheten til Danmark preger også den nordtyske historien.

Langs Østersjøkysten ligger historiske badebyer som har fungert som kurdestinationer i flere århundreder. På sykkelruten Ostseeküstenraadweg kan dere kjøre langs havet og oppleve mange av de gamle byene. Besøk også Hansa-Park, som er en stor fornøyelsespark nær Lübeck, og det store renessanseslottet i Schwerin. De gamle bydelene i Wismar og Stralsund stammer fra middelalderen og er derfor oppført som UNESCO verdenskulturarv. Oplevelsene venter ved Nordtysklands kyst.