Vinferie, aktiv ferie eller miniferie i Rhindalen

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rhindalen

Rabattkoden er nå aktiv

Rhindalen

Dra på ferie i Rhindalen, som snor seg gjennom landskabet fra Rüdesheim til Koblenz. Det enestående landskapet er preget av elven Rhinen, som er omgitt av grønne vinmarker og historiske slott og ruiner, som troner mot himmelen på toppen av de majestetiske klippene langs elvebredden. Her er det lagt opp til en romantisk ferie med seilturer på elven, gode middager med vin fra lokale vinprodusenter og gåturer i det bakkede landskapet.

I 2002 ble den 67 km lange Rhindalen i Tyskland tatt opp på UNESCOs verdensarvliste og det naturskjønne området er ikke uten grunn blant de mest populære turistdestinasjonene i Tyskland.

Området er populært til aktiv ferie med flere gode tur- og sykkelstier. Her kan dere blant annet sykle en del av den 1230 km lange sykkelstien, Rhein-Radweg, som strekker seg fra Sveits til Rotterdam, eller dra på gåtur på de mange oppmerkede turstiene, som starter i de fleste landsbyene langs Rhinen.

Hvis dere ønsker en mer avslappet ferie, kan dere dra på seiltur langs elven, og se det vakre landskapet langsomt flyte forbi. Turbåtene legger til ved mange av de sjarmerende byene langs elven, hvor dere kan gå av og spise en god lunsj innen turen går hjem igjen.