Opplev det sørlige Tyskland med en familieferie her.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Schwarzwald

Rabattkoden er nå aktiv

Schwarzwald

I det sydlige Tyskland finnes det et populært turistområdet som kalles Schwarzwald. Schwarzwald er et fjellrikt skogsområde som imponerer med grønne enger, skoger og skråninger så langt øye rekker. Området er også kjent for sine mange mineralholdige kilder, så derfor har Schwarzwald også i mange år vært et populært kursted i Tyskland.

Fra Schwarzwald kan man dra på utflukt til f. eks. Freiburg im Breisgau, som ligger i utkanten av skogen. Her kan man nyte en øl fra det lokale bryggeriet eller ta svevebanen opp til et nærliggende topp. Byen har også en spennende historie og et av landet eldste universiteter og en stor domkirke.  Det tyske skogsområdet er et ideelt reisemål, hvis man liker å gå på tur for her er det mange markerte turstier i den store naturparken.

I Schwarzwald dyrkes det også vin, særlig på de vestlige skårninger.  Her er det mulig å få god tysk vin og vinmarkene preger i høy grad området.  Besøk også utendørsmuseet «Vogtbauernhof», som viser livet i området omkring 1600-tallet. En annen interessant severdighet er det tyske «Uhrmuseum», som ligger i Furtwangen og er et spennende historisk senter om urmakeri.