Stuttgart en spennende storby for en familieferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Stuttgarten

Rabattkoden er nå aktiv

Stuttgarten

Baden-Württembergs hovedstad Stuttgart er med sine knapp 600.00 innbyggere en spennende storby.

Bybilde i Stuttgart preges av åser, vinmarker, daler (spesielt Neckar-dalen) og grønne arealer (Rosensteinpark, slottshage). Møtestedet i Stuttgart er slottsplassen, hvor det nye slottet ligger. Den ble bygget av hertugen av Württemberg som det siste store residens-slottsanlegg. I det gamle slotter finner man landesmuseet for Württemberg, som forteller om landets historie. Königsstrasse byr på mer enn 1 kilometer shopping hvor man kan gå i utallige motebutikker, spesialbutikker, innkjøpssenter, kaféer og restauranter. Ekte kulinariske opplevelser får man på de tallrike restaurantene i Stuttgart. Her finner man et bredt utvalg  fra bryggerier til gastronomie av høyeste kvalitet.

Den mest populære attraksjonen i Stuttgart er Wilhelma, som er en av de beste zoologiske- og botaniske hager i Europa. Hvis man liker å gå i ZOO, så er Wilhelma et must. Sammenlignet med hele verdern, så har denne Zooen et av de største forekomster av forskjellig dyrearter.

En spennende opplevelse er å ta turen opp til byens populære utsiktsplattform. Plattformen ligger på sentralbanestasjonen, hvor man kan ta en heis opp til 9. etasje. Herfra går det videre med vindeltrapp som fører opp til en imponerende utsikt. Herfa kan man se noen av byen viktigste kjennetegen, som det store Mercedes-logoen og fjernssynstårnet. Utover det kan man nyte en herlig utsikt over byens kupperte terreng og vinmarker. Er man bilentusiast byr byen på Mercedes-Benz- og Porsche-museet.