Hessen tilby et stort utvalg av feriealternativer.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hessen

Rabattkoden er nå aktiv

Hessen

Plassert i hjertet av Tyskland kan Hessen tilby et stort utvalg av feriealternativer. Hessen har passende tilbud til alle, alt fra kulturreiser, vandring, sykling, velværeopphold, familieferie, byturer eller rene naturopplevelser.

Ferieregionene i Hessen er preget av stort mangfold, men området Frankfurt Rhein-Main er det viktigste møtepunktet for gjester fra hele verden. Kulturelskere og nattesvermere finner her et bredspektret utvalg av tilbud. Det er aldri langt ut til naturen – Taunus, Vogelsberg, Spessart eller Odenwald er bare minutter unna Frankfurter City. I Taunus finner du det store friluftsmuseet Hessenpark og Saalburg, verdens eneste rekonstruerte romerske kastell, ikke langt fra UNESCOs verdensarv Limes. Den gamle vulkanen Vogelsberg strekker sine utløpere langt utover. 

I Hessen kan du sykle gjennom småsteder som Bad Salzhausen, Bad Salzschlirf eller Herbstein og på de to flotteste sykkelruter, vulkanruten og den tidligere jernbaneveien. Midt mellom Vogelsberg og Spessart ligger Kinzigtal, som kan varte opp med Babarrossas keiserlige residenser i Gelnhausen og Hanau, og som er fødestedet til brødrene Grimm. Vest for det tettbebygde strøket rundt Frankfurt møter Rheingau – en del av UNESCOs verdensarv Oberes Mittelrheintal – et av Tysklands vakreste vinproduksjonsområder. Også den hessiske landshovedstaden Wiesbaden hører til Rheingau og forfører sine besøkende med et imponerende historisk bybilde. Sør i forbundslandet ligger den sagnomsuste Odenwald, vinproduksjonsområdet Hessische Bergstraße rundt Heppenheim og Bensheim samt vitenskapsbyen Darmstadt.