Ungarn er et utmerket reisemål.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ungarn

Rabattkoden er nå aktiv

Ungarn

Med sin sentrale beliggenhet i Europa er Ungarn et utmerket reisemål med en spennende blanding av gamle tradisjoner og moderne europeiske livsstil. En kjør selv ferie til Ungarn kan inneholde både storbybesøk i Budapest, spa-opphold på et av de mange kurstedene eller en herlig familieferie ved Balatonsjøen.

Dra på shoppingtur med vennene til Budapest, Donaus perle har alt en storby skal ha, til veldig hyggelige priser. Nydelige spa-behandlinger kan du også få til meget gunstige priser, så grip sjansen mens du er her! Er du heller på utkikk etter en aktiv ferie kan du utforske vestre Ungarn som tilbyr flotte naturopplevelser blant grønne åser eller jordbruksområder fulle av fargerike paprikaer. Gå ikke glipp av Ungarns nasjonalrett Gulasj eller noen av landets etterhvert berømte viner.

Ungarns behagelige klima gjør at det er verdt et besøk året rundt. For deg som reiser med barn er Balatonsjøen et utmerket alternativ. Her kan dere nyte en herlig badeferie med barnevennlige strender. Risskov Bilferie har et bredt hotellutvalg i hele Ungarn, leter dere etter det perfekte målet for en kjør selv bilferie så er Ungarn et veldig bra alternativ.