Dra på familieferie til Budapest, Ungarns fascinerende hovedstad.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Budapest

Rabattkoden er nå aktiv

Budapest

Budapest er Ungarns fascinerende hovedstad og en av Europas mest storslåtte byer. Byens mange monumenter vitner om den begivenhetsrike historien som har preget Ungarn og Budapest gjennom tidene. Budapest byr dog på mye mer enn historie og er også kjent for sine mange tradisjonelle kurbad.

Byen Budapest blir delt i to av elven Donau som adskiller Buda fra Pest. Donau er byens livsnerve og gir mulighet for f.eks. middag på en båt på elven. Det er mange gode shoppingmuligheter i den flate delen av byen, Pest. Kulturelt er Budapest også fremragende, og byen har bl.a. en flott operabygning, hvor man setter opp store, internasjonale operaer.

Besøk Budapests mange termbad, tradisjonsrike bad rundt omkring i hele byen, f.eks. det populære Széchényi-bad. Ungarn og Budapest har også mange caféer og restauranter, hvor dere kan nyte god mat og god ungarsk vin som i de siste årene har gjennomgått en utrolig utvikling. Det finnes også mange spennende museer i Budapest, vi kan anbefale et besøk i byens kunstmuseum og nasjonalgalleri.