Aktiv ferie med wellness i Østerrike ved Urslauerhof

Norsk | NOK

Urslauerhof

Billig ferie med god mat, skjønn wellness og herlig natur i Østerrike

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Omgitt av flott natur
 • Alt Ffa fjell til badebasseng
 • Ved foten av Hochkönig
272,-
3~8 dager fra
2.169,-

Inkl. 5-retters meny

Velvære i Hinterthal

3 dager
Fra 2.169,- / spar opp til 178,-
SPAR
4 dager
Fra 3.199,- / spar opp til 199,-
SPAR
5 dager
Fra 4.249,- / spar opp til 209,-
SPAR
6 dager
Fra 5.259,- / spar opp til 250,-
SPAR
7 dager
Fra 6.299,- / spar opp til 251,-
SPAR
8 dager
Fra 7.339,- / spar opp til 272,-
SPAR
* Pris pr. person i room type doubleroom (studio)

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x ettermiddagssnacks
 • 2 x 5-retters meny/buffé
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • 1 x 20 EUR verdikupong for spabehandlinger
Risskov Pakken

Det er lagt opp til et hyggelig opphold på det 4-stjernes fjell- og spahotellet, Urslauerhof, som ligger ved Hochkönig-fjellet vest i Østerrike. Her venter både en aktiv ferie og et wellness-opphold omgitt av fantastisk natur. Hotellets personale ser frem til å ønske dere velkommen.

Hotellet

Det 4-stjernes hotellet ligger i Hinterthal, en dal i den østerrikske delstaten, Salzburg. Hinterthal er en populær feriedestinasjon med fantastisk natur og perfekt for vandre- og sykkelturer.

Under oppholdet har dere gratis tilgang til den flotte wellness-avdelingen med badstuer, dampbad, infrarøde kabiner samt bassenger både innendørs og utendørs. Dessuten tilbys et godt utvalg av eksklusive massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

Hver morgen serveres en omfattende frokostbuffe med et godt utvalg av regionale delikatesser. Om kvelden serveres både regionale og internasjonale retter av høy kvalitet i den innbydende restauranten.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis internett.


Rommene

Urslauerhof tilbyr opphold i flotte studiodobbeltværelser og romslige junior suiter. Det er mulig med en ekstra seng i dobbeltværelsene, og opp til to ekstra senger i hotellets junior suiter.

Dobbeltværelsene er 20-22 m² store, mens junior suitene er ca. 30 m², og begge værelsestypene har balkong og utsikt, enten mot fjellene eller skogen.

Samtlige rom er innredet med eget bad og toalett, hårtørrer, badekåpe, saunahåndklær, tøfler og gratis toalettartikler, komfortable senger, radio, telefon, safe og TV.

Romtyper *

room type Doubleroom (Studio)

1 / 2
Disse dobbeltrommene er mellom 20-22m2, og har utsikt mot enten Selbhorn fjellet eller mot de andre fjellene i området. Rommet har en fransk dobbeltseng og eget bad med dusj eller badekar, hårføner, sminkespeil, håndklær, tøfler og toalettsaker. Rommet er også utstyrt med radio, telefon, flatskjerm-TV, gratis WiFi, safe og balkong. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Junior Suite

1 / 2
De store junior-suitene (ca. 30m2) har vakker utsikt over Hochmais fjellet eller Torscharte. Rommet har eget bad med dusj eller badekar, hårføner, sminkespeil, håndklær, tøfler og toalettsaker. Rommet er også utstyrt med radio, telefon, flatskjerm-TV, gratis WiFi, safe og balkong. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1050 km fra
Kiel, Tyskland
1475 km fra
Hirtshals, Danmark
1600 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Grossglockner Hochalpenstrasse (59.8km)

Hvis dere ønsker oppleve de imponerende alpene på sitt beste, kan dere ta turen til Fusch. Her starter panoramaveien Grossglockner Hochalpenstrasse. På bilturen kommer dere opp i omkring 2000 meters høyde og kan nyte en fantastisk panoramautsikt på hele turen.

Gasteindalen nasjonalpark (27.1km)

Majestetiske fjell, store fossefall, grønne enger og dype skoger omringer dere i Gasteindalen nasjonalpark. Det forfriskende fjellvannet med den like så klare fjellluften garanterer en avslappende ferie.

Kombinasjonen av den flate, brede dalen og de flotte fjellene begeistrer mange. Klimaet er skånsomt og mildt. I nasjonalparken kan dere enkelt klatre opp på de høye fjelltoppene. Her finnes bl.a. hele 350 km med alpine vandrestier. Dere kan også ta utflukter på vanlig sykkel eller terrengsykkel. Uansett om dere foretrekker den flate dalens sykkelstier eller det mer kuperte terrenget i fjellene, venter fine turmuligheter i Gasteindalen nasjonalpark.

Zell am See (27.5km)

Den hyggelige feriebyen Zell am See er et av Østerrikes flotteste steder med en fantastisk plassering mellom Zeller-sjøen og Schmittenhöhe-fjellene. Den lille byen ligger omgitt av høye fjell og innsjøen. Samtidig er byen meget hyggelig med mange trange gater, hvor dere kan spasere en tur og nyte atmosfæren eller sitte på en av de mange kafeene.

Hochalmbahnen familieskiområde (31.1km)

Hochalmbahnen er et velholdt familieskiområde i dalen Rauris. Skiområdet byr på løyper for alle, men spesielt for nybegynnere. Området er godt egnet for barn, med sin lille skibakke og den lokale barneskiskolen. De kan kose seg med kjelke og kjøre slede på de belyste fjellskråningene.

Golf Club Zell am See (31.6km)

Golfentusiaster vil sikkert like golfklubben Zell am See sine to 18-hullsbaner. Disse to går under navnene Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn og ligger i naturskjønne omgivelser utenfor den populære feriebyen Zell am See. Golfklubben tilbyr også golfundervisning og har også en golfbutikk samt en restaurant.

Bruck an der Glocknerstrasse (33.6km)

Bruck an der Glocknerstrasse er en liten by i Østerrike med ca. 4500 innbyggere. Byen ligger i Hohe Tauern nasjonalpark og her finner dere fantastiske vandreruter i alle vanskelighetsgrader. I området er det mange utsiktspunkter hvor dere kan se de flotte omgivelsene. Langs vandrerutene vil dere kunne oppleve en unik kunstutstilling bestående av mange treskulpturer. For barnefamilier arrangeres det vandreturer for barn og dere kan ta en tur til lekeplassen. Om sommeren innbyr den flotte innsjøen Zeller See til soling og bading.

Golf klub Zell am See-Kaprun er den største golfbanen i de Østerrikske alpene. De to 18-hulls mesterskapsbanene Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn kan by golfspillere på en attraktiv og variert bane; et parklignende flatt terreng med flere innsjøer, velholdte fasiliteter og en nydelig alpin panoramautsikt.

Sankt Johann im Pongau (33.3km)

St. Johann im Pongau ligger i den sydlige delen av delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau kommune. Byen er kjent for sine flotte vandreruter og er også et populært sted å dra på skiferie. Den lille byen er et turistmål spesielt for friluftsentusiaster, men gjemmer også på severdigheter slik som den flotte katedralen.

Besøk også Arthurstollen som er en gammel kobbermine. Tunnelen er minst 1600 år gammel og dele av minen er tilgengelig for offentligheten.

Liechtensteinklamm (31.8km)

I området finnes Østerrikes kanskje mest storslåtte fjellsluk, Liechtensteinklamm. Her kan dere oppleve store mengder smeltevann som kommer brusende ned i et imponerende fossefall. Dere kan gå på oppdagelse i sluket og fra flere av broene har dere et godt overblikk over naturens krefter. Liechtensteinklamm er dessuten en av de lengste og dypeste slukene i alpene.

Water Park Käptn Hook (36.7km)

I Water Park Käptn Hook finner dere et 1000 m2 stort vannland, hvor der er noe for alle aldre. Ville vannrutsjebaner med lys- og vandeffekter kombinert med beachvolleyball, utendørs barnekino samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien. Hvis været ikke tillater det, så har byen også et innendørs vannland, hvor dere også finner forskjellige aktiviteter.

Grottene i Werfen (40.5km)

Hulene og grottene i Werfen er laget av is og er blant de største i verden, og her kan dere oppleve fjellene på en helt ny måte. Selv om sommeren står isslottene der. Løypene rundt om i hulenes ganger har en sammenlagt lengde på hele 42 kilometer. Den største løypa er rundt 1 kilometer lang, og her sitter det flere enorme isfigurer.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Werfenerhof

Inkl. halvpensjon

Salzburgerland

Besøk Werfen i Pongau

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 4-retters meny
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Gratis internett og parkering

167,-
Fra kun
1.489,-

Vis kort

Opplev den vakre naturen i Tennengebirge

Les mer

Hotel Sonnhof Rauris

Gratis drikke til middagen

Salzburgerland

Ferie i alpene

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 3 x matpakke (til å ta med)
 • 3 x kaffe og kake på ettermidagen
 • 3 x Drikke til maten

142,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Fjellferie i Østerrike

Les mer

Hotel Gasthof Lukashansl

Panormautsikt til fjellene

Salzburgerland

Fantastiske Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

Fra kun
1.839,-

Vis kort

Idyll i de østerrikske Alpene

Les mer

Hotel zum Hirschen

Bestil innen 31.03

Salzburgerland

Aktiv ferie i Østerrike

Early Bird - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 5-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 dag sykkelutleie
 • Gratis inngang til Lido Zell am See

842,-
Fra kun
2.339,-

Vis kort

Flott natur og velvære

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.