Miniferie eller skiferie i Geilo på Ustedalen Hotell

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ustedalen Hotell

Billig hotellopphold i Geilo med massevis av muligheter hele året rundt

Fin beliggenhet i et av Norges mest populære skiområder
Fantastisk utsikt over dalen fra hotellet
Nylig renoverte rom
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

Ustedalen Hotell ligger nær Ustedalsfjorden, ikke langt fra sentrum, i den populære norske byen Geilo. Her har dere en alle tiders base for en ferie, både sommer og vinter, med kort avstand til et av Norges mest besøkte skiområder og den herlige badestranden ved Ustedalsfjorden, midtbyen og massevis av spennende sportsaktiviteter og naturopplevelser. Bo på et av hotellets nylig renoverte dobbeltrom, og nyt et opphold med fri tilgang til innendørs svømmebasseng, badstue og treningsrom.

Hotellet tilbyr

Hotellet har en suveren beliggenhet litt utenfor Geilo sentrum, og byr på hyggelige stuer med panoramautsikt over Ustedalsfjorden og det nærliggende skisenteret. På de tilknyttede solterrassene kan dere nyte den friske, alpine luften og den herlige utsikten til det fulle.

Under oppholdet har dere fri tilgang til hotellets lekre innendørs svømmebasseng og badstue, samt et treningsrom utstyrt med moderne fasiliteter. I den hyggelige sportskaféen er det flatskjerm-TV, hvor det ofte vises aktuelle sportsbegivenheter, og i løpet av dagen serveres det forskjellige snacks og drikkevarer.

Hotellet tilbyr et alle tiders utgangspunkt for opplevelser og utflukter, uansett årstid. Geilo byr på massevis av forskjellige aktiviteter, og utover at dere har noen av Norges mest populære skifasiliteter, med mulighet for både langrenn og alpint, så har dere samtidig også kort avstand til både badestrand og vakre naturområder, i årets øvrige sesonger. Det er mulig å leie sykler på hotellet slik at dere lett kommer dere ut i den herlige naturen.

Hver morgen serveres det en god frokost i hotellets hyggelige rammer. Om kvelden serveres det mye god mat med fokus på kvalitet og norske mattradisjoner. Til maten serveres det dessuten vin fra hotellets egen vinkjeller.

Nær hotellets restaurant finnes det et lekerom, hvor barna bl.a. kan kose seg med rutsjebane, lekehus og tegnefilm. Det kan også lånes spill i resepsjonen.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Ustedalen Hotell har 60 flotte og nylig renoverte rom, som alle tilbyr hyggelige og komfortable rammer for oppholdet i Geilo. De nydelige dobbeltrommene er innredet i vakre farger og utstyrt med flotte og behagelige møbler. Mange av rommene er forbundet med hverandre, noe som er perfekt hvis man er flere mindre grupper på ferie sammen. Samtlige rom har eget bad med marmorfliser og er utstyrt med hårføner, behagelige senger og TV. Noen av rommene har dessuten badekar.

Verdt å se

 • Geilo (1.7 km)

  Med en beliggenhet langs Bergen-jernbanen (fra Oslo - Bergen) og RV7, er Geilo den perfekte destinasjonen både om sommeren og vinteren. Her er dere nær to nasjonalparker; Hallingskarvet og Hardangervidda Nasjonalpark. Selve byen Geilo er veldig liten og har kun 2300 innbyggere. Geilo tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, et utvalg av hoteller, shopping, restauranter, hyggelige kaféer og flere lokale vareprodusenter. Geilo var et av de første skiområdene i Norge, som derfor satte Geilo på kartet for skientusiaster. Med de høye fjellene og skogen er mulighetene for alpint skiløp og langrenn perfekt. Geilo har mer enn 500 km langrennsspor og 39 forskjellige løyper. Geilo er også perfekt for nybegynnere som ønsker å oppleve moro med alpint skiløp.. Om sommeren og høsten er Geilo kjent for sine muligheter for gåturer og mountainbike. Det er også andre spennende aktiviteter som white water rafting, downhill sykling, fiske og ridning. Tursesongen begynner i slutten av ​​juni og varer frem til snøen falder, som normalt er i oktober.

  Geilo
  Geilo er en populær destinasjon for skiferier og vinterferier
 • Slaatta Skisenter (1.9 km)

  Slaatta Skisenter er en del av Geilo Skiheiser og et must å oppleve hvis dere tar turen til Geilo på vinterstid. Bygda har lange tradisjoner for langrenn, slalom og snowboard og mange besøkende reiser hit av nettopp den grunn. Dere kan melde dere på Geilo skiskole hvis dere vil finpusse litt på ferdighetene, eller bli med på hundekjøring hvis dere har lyst til å forsøke dere på noe helt nytt. Slaatta Skisenter har også en hyggelig kafe med det passende tradisjonsrike navnet Slaatta Stugu Kafe.

  Slaatta Skisenter
  Slaatta Skisenter sies å besitte noen av de flotteste bakkene i vinter-Norge
 • Geilo Sommerpark (3.4 km)

  I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer ha det moro! I Geilo sommerpark er det en morsom og utfordrende sykkelpark. Her kan man også leie en sykkel, da sommerparken har Geilos største sykkelutleie. Sykkelparken har også et gøyalt barneområde. I sommerparken kan dere også svinge dere, balansere, klatre og henge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens kafé kan dere nyte varme og kalde drikkevarer, lunsj og kaffe. Sommerparken er åpen om sommeren og om høsten. I sommerparken kan dere få informasjon og tips om gåturer, sykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

  Geilo Sommerpark
  Geilo Sommerpark byr på massevis av utfordringer og aktiviteter for hele familien
 • Hundekjøring med start fra Dagali (25.8 km)

  Geilo Husky tar dere med på en opplevelsesrik tur med start fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda. Når: Halvdagsturer fra Dagali hver fredag, kortere turer på Geilo onsdag og lørdag. I feriene settes det opp ekstra dager. Dagsturer og gruppearrangement på forespørsel.

  Hundekjøring med start fra Dagali
  Hundekjøring med start fra Dagali med topptrente hunder
 • Rafting i Numedalslågen (26.2 km)

  Rafting er en opplevelse dere bare må prøve. Her får dere utfordret dere selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Dere vil kjenne sug i magen uansett hvilken raftingtur dere legger ut på, fra rolige familieturer til rå ekstremturer. Dagali, like ved Geilo, er verdenskjent i padlermiljøet for sine fantastiske muligheter for elvesport og det har vært drevet rafting i Dagali siden 1989. Dagalifallene, den øvre delen av Numedalslågen er en av Europas beste elvestrekninger for rafting. Elva er teknisk krevende å rafte, for dere betyr det at det skjer noe hele tiden og dere må samarbeide for å treffe linjene riktig. Det er naturligvis en erfaren guide med i hver båt. Ta med badetøy og håndkle, ullundertøy kan være godt å ha på kalde dager. Dere får låne våtdrakt, våtsko og alt nødvendig sikkerhetsutstyr. Det er tre selskap som tilbyr raftingturer i Dagali: Serious Fun Raftingsenter – Rafting, paintball, teambuilding og villmarkscamp Dagaliopplevelser – Rafting, elvebrett, rappellering og gokart Full On – Rafting, juvvandring og kajakkskole

  Rafting i Numedalslågen
  Test grensene!
 • Ål i Hallingdal (26.2 km)

  Sportsfiske - Ål har rundt 50 fiskevann og elver med god bestand av ørret. Ta med fiskeutstyret og gå ut på tur. Det er store opplevelser både for stor og liten, enten dere fisker i skogtjernet, elva eller på fjellet. Vandreturer i Ål - Ål kommune tilbyr varierte vandreturer i hele kommunen. Det finnes mer enn 50 ulike vandrestier i området. Det lokale turistkontoret eller hotellet kan gi dere mer informasjon. Ål kulturhus åpnet i 1992, og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset inneholder to amfisaler for kino, konserter, teater, dans, konferanser og seminar, med mer. Ål kulturhus tilbyr et aktivt kulturprogram hele året.

  Ål i Hallingdal
  (Foto: Yngve Ask og Tina Stafrèn/visitnorway.com og Jon Glittenberg)
 • Dagali Fjellpark (27.7 km)

  Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, beliggende bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

  Dagali Fjellpark
  Moro for hele familien.
 • Hivjufossen (28.6 km)

  Hivjufossen er en foss på intet mindre enn 250 meter. Det finnes en tre kilometer lang turløype i området. Den passer for hele familien. Turen starter fra Riksvei 50, som ligger rundt 300 meter nedenfor Bakke bro. Halvveis mellom broen og fossen kan dere se ruiner fra et gammelt boligområde.

  Hivjufossen
  Hivjufossen har et fall på hele 250 meter, og ligger i et familievennlig turområde på Hovet
 • Dokken Fjellgard (34.3 km)

  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol og her kan dere se for dere selv hvordan de lokale gårdene fremsto på 1700- og 1800-tallet i øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består av åtte bygninger og er innredet som i gamle dager. Friluftsmuseet inngår som en del av Hol Bygdemuseum.

  Dokken Fjellgard
  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol i øvre Hallingdal
Vis flere

Kart

Ustedalen Hotell
32 Ustedalen Hotell & Resort Gamleveien 3580 Geilo