Valhall Park Hotell & Konferens

Norsk | NOK

Valhall Park Hotell & Konferens

Flotte opplevelser i Skåne rett ved stranden.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Beliggende tett på Ängelholms vakre strender
 • Mat inspirert av Skåne, laget av lokale råvarer
 • Idyllisk svensk natur og tett på Bjärehalvøen
1.851,-
3~5 dager fra
1.029,-

Inkl. halvpensjon

Oplev Angelholm

3 dager
Fra 1.029,- / spar opp til 336,-
SPAR
4 dager
Fra 1.539,- / spar opp til 508,-
SPAR
5 dager
Fra 2.049,- / spar opp til 680,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Mange opplevelser venter

Opplev Skåne

3 dager
Fra 1.219,- / spar opp til 906,-
SPAR
4 dager
Fra 1.819,- / spar opp til 1.370,-
SPAR
5 dager
Fra 2.399,- / spar opp til 1.852,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Valhall-parken i Ängelholm, nord i Skåne, ligger bare 400 meter fra et luftfartsmuseum og bare 1 km fra Ängelholms lange fine strand. Området er preget av det idylliske svenske landskapet og tilbyr botaniske hager, guidede turer i Rönne-elven, museer og eksotiske dyr. Enten du ønsker en strandferie eller en golfferie, en spennende tur eller bare en avslappende helg i den vakre svenske naturen, tilbyr Valhall Park det perfekte utgangspunktet.

Hotellet tilbyr  

Valhall Park ligger på Ängelholm i nord-vestlige Skåne, på et sted der det tidligere har vært både en frukthage og en flybase. Det spennende Ängelholm Flygmuseum ligger bare 400 meter fra hotellet, og stranden ligger 1 km unna. Det er også flere golfbaner i nærheten. 


Hotellets koselige restaurant tilbyr en fin og fersk frokostbuffé. Restaurantens varierte kveldsmeny består av deilige, lokalt inspirerte retter. Restauranten tilbyr også en velsmakende lunsj med en solid og velsmakende salatbuffé. I tillegg serveres drinker i hotellets lobbybar / salong.

Gjestene på Valhall Park kan glede seg over gratis sykkelutleie, gratis trådløst internett og avgiftsfri parkering i nærheten av hotellet. Valhall Park er et miljøvennlig hotell og merket "Green Key".

Rommene  

Det er tilsammen 70 hotellrom på Valhall Park Hotell. Stedet tilbyr både enkelt- og dobbeltrom. Alle hotellets romslige rom har eget bad og er utstyrt med kabel-tv.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 4
Standardrommene har to enkeltsenger og en størrelse på 17m2. Alle rom er utstyrt med eget bad med dusj, hårføner, TV, kaffe- og tefasiliteter, safe og WiFi. Alle rom er røykfrie. Noen rom er dyrevennlige.
» Se flere romspesifikke bilder

room type Standardrum+

1 / 3
Standardrom Plus er på 30m2 og har to enkeltsenger. Alle rom er utstyrt med eget bad med dusj, hårføner, TV, kaffe- og tefasiliteter, safe og WiFi. Alle rom er røykfri, og dyr er ikke tillat. Mulighet for 1 ekstra person gjesteseng/sovesofa. 
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

350 km fra
Strømstad, Sverige
360 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Birgit Nilsson Museum (22.4km)

Dra på bilferie i Skåne, Sverige og besøk Birgit Nilsson Museum i Båstad i Skåne. Museet er oppkalt etter denne verdensberømte svenske operastjernen, kjent for sine enestående tolkninger av Wagner, blant annet. Dette var barndomshjemmet til Birgit Nilsson; bondegården der hun bodde sammen med sin familie frem til hun var 23 år gammel. Hun vendte stadig tilbake til hjembygda mellom alle de store konsertene rundt om i verden. På rundturen i det lille museet lærer dere å kjenne nettopp denne siden av henne. I stallen ved siden av hovedhuset er det i dag en kafe med servering av åpne smørbrød og hjemmebakte kaker. Ta barna med på en fantastisk familieferie i det svenske, nær Båstad i Skåne, og finn et barnevennlig hotell hos Risskov Bilferie. Det er mange barnevennlige hoteller i området, så opplevelsen kan deles av hele familien, både store og små.

Båstad (19.6km)

Prøv en aktiv ferie med Risskov Bilferie og finn et billig weekendopphold for hele familien nær Båstad. Denne lille svenske byen er mest kjent som tennis- og badeby. Verdens beste tennisspillere kommer hver sommer til Båstad for å være med i den fjerde eldste Grand Prix turneringen, Swedish Open i Båstad. Selv når det ikke er tennisturnering, så er det mye å oppleve i byen. Båstad har mange gallerier og hyggelige butikker og er en av de hyggeligste turistbyene i Skåne. Det er mange barnevenlige hoteller i området, så sjekk hos Risskov Bilferie, hvor dere kan finne et billig hotellopphold. Området egner seg godt for en billig sommerferie, så ta med hele familien og kjør selv til Båstad.

Båstad Golfklubb (20.7km)

Hva med en golfferie i Sverige? Finn en billig kør-selv ferie til Skåne hos Risskov Bilferie og ta med golfkøllene. Båstad Golfklubb består av to baner; en ny og en gammel bane. Det er gode muligheter for å få spilt golf på ferien i Skåne. Den gamle banen er dessuten Sveriges nest eldste 18-hulls bane. Få en aktiv ferie i Skåne med Risskov Bilferie eller bare nyt en billig weekendferie og litt golf.

Norrviken Gardens (22.5km)

Cirka 3 kilometer nord for Båstad ligger Norrviken Gardens. Hagen ble i 2006 kåret til verdens nest flotteste hage, og er også blitt kåret til Sveriges flotteste hage.

Kungsbygget Adventure Park (32.3km)

Om dere synes at ferien burde ha litt mer action, så er Kungsbygget Adventurepark stedet å dra. Prøv Zippline, hvor dere svever i en karabine over bakken! Eller slede, hvor dere suser 935 meter gjennom den vakre naturen! Endelig kan dere også prøve Bungy Rocket, hvor dere med et kraftigt gummibånd kan hoppe så høyt som 25 meter opp i luften og gjøre vill akrobatikk!

Tropikariet (32.4km)

Dra på en billig miniferie til Helsingborg med Risskov Bilferie og ta med hele familien på en opplevelse i Tropikariet. Det er en dyrepark på fire etasjer med tropiske dyr. Her møter dere hai, krokodille og ape, blant annet. Tropikariet er delt inn i åtte forskjellige naturmiljøer, for eksempel en afrikanske savanne og et tropiske havområde der revhaien lever. I en tredje avdeling med navnet «Regnskosnatt» får besøkende en unik sjanse til å oppleve noen av naturens mest spennende nattdyr, når de er aktive. Planlegg en kjør-selv sommerferie og besøk Helsingborg og Tropikariet med Risskov Bilferie.

Frederiksdal Hager og Museer (32.5km)

Finn en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og ta med hele familien på en skjønn opplevelse hos våre svenske naboer i Helsingborg. Frederiksdal Hager og Museer er Sveriges nest største friluftsmuseum. Her kan dere se mark, skog, byen, hus og dyr og få et innblikk i hvordan folk bodde i det sørlige Sverige før i tiden. Det finnes rundt 50 historiske bygninger man kan besøke og hvert år avholdes det en rekke forskjellige markeder og festivaler. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

Helsingborg (34.3km)

Selv om Helsingborg er av en liten størrelse rent bymessig, så er det en by med et stort hjerte og mye å by på, som en hyggelig atmosfære og vakker omliggende natur.

Ta en tur langs promenaden i ”Norra Hamnen”, en opplevelse for de som liker å spise godt og shoppe rundt, og samtidig betrakte en vakker utsikt utover Øresund mot vest. Helsingborg har rundt 500 butikker, som ligger spredt over hele byen, men de fleste butikkene befinner seg i Kullagatan, Bruksgatan, Dronninggatan, Järnvägsgatan og Storgatan. ´Väla Centrum´ er det største shoppingsenteret i Sør-Sverige og ligger ca. 6 km fra sentrumet av Helsingborg.

Når det gjelder kultur, så kan dere starte i ”Dunkers Kulturhus”, hvor det avholdes spennende og skiftende utstillinger, det finnes også forskjellige gallerier og en internasjonal musikkscene.

´Fredriksdal´ er et stort friluftsmuseum med alt som hører til, bondegårder, herregårder samt nabolag og det er også en stor park med forskjellige husdyr og en helt spesiell rosehage. Besøk også vakttårnet ,´Kärnan´, som har voktet Helsingborg i mer enn 700 år og som også er byens kjennetegn. Fra ´Kärnan´ det også en helt utrolig vakker utsikt over Øresund helt til Helsingør, som ligger rundt 4 km unna, på den andre siden av sundet. En billig miniferie eller et billig helgeopphold i utlandet er rett rundt om hjørnet med Risskov Bilferie!

Sofiero Slott (35.6km)

I 1866, under Kronprins Oscar og hans kone Sophia, ble sommerslottet Sophie-ro bygget. Det ligger rett ved havet, kun et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er kanskje best kjent for sin samling av rhododendron og det er også det de fleste av de mer enn 100.000 besøkende hvert år kommer for å oppleve.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotell Hovs Hallar

Beliggenhet ved havet

Vestkysten

Spesialpris til Skåne

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

401,-
Kun
1.489,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Les mer

Good Morning+ Helsingborg

Opplev Skåne og Danmark

Skåne

Opplev Helsingborg

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

261,-
Fra kun
569,-

Vis kort

Besøk en spennende by i Sverige

Les mer

Comfort Hotel Helsingborg

Flott opphold med halvpensjon

Österlen

Super tilbud i Helsingborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lettere kveldsmat
 • Gratis internett
 • I sentrum

435,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Ferie i Skåne

Les mer

Best Western Plus Hus 57

Opphold med frokostbuffé

Skåne

Miniferie i Ängelholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Cava og snacks på rommet ved ankomst
 • 2 x Adgang til spaavdeling
 • Gratis internett og parkering

149,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Wellnesshotel sentralt i Ängelholm

Les mer

Riverside Hotel & Apartments

Opphold i hotellrom

Skåne

Miniferie i hjertet av Ängelholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Frukt og sjokolade på rommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

509,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Perfekt beliggenhet sentralt i Ängelholm

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.