Billi miniferie på Van der Valk Landhotel Spornitz

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Van der Valk Landhotel Spornitz

Dra på ferie og bo mellom naturområde Lewitz og kulturbyen Schwerin

Naturskjønn plasering i Mecklenburg-Vorpommern
Lei en Trabant og tag på utflukt
Opplev delstatshovedstaden, Schwerin
 • 900 km fra Svinesundbroen
 • 625 km fra Hirtshals
 • 190 km fra Kiel, Tyskland
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet

Van der Valk Landhotel Spornitz ligger nydelig til i det sydøstlige Mecklenburg-Vorpommern, ca. 40 km. fra den hyggelige delstatshovedstaden, Schwerin. Her har dere en optimal base for en miniferie eller aktiv ferie med avslapning, hygge, fantastisk natur og spennende opplevelser.

Hotellet

Hotellet ligger i grønne omgivelser i den liten kommunen, Spornitz, rett ved det store naturreservatet, Lewitz, små innsjøer, enger, skog og kanaler så langt øyet rekker. Området har et rikt fugleliv, og er perfekt for vandre- og sykkelturer. Det er mulig å leie sykler på hotellet.

Som noe unikt, kan dere leie hotellets sjarmerende Trabant, og kjøre en nostalgisk tur ut i det skjønne, grønne Mecklenburg-Vorpommern. Bestill en matkurv på hotellet og dra på piknik med stil i en gammel DDR-bil.

Tilbake på hotellet, kan dere slappe av i det flotte biblioteket eller besøke wellness-avdelingen, hvor dere har gratis tilgang til badstuen og fitnessområdet. Dere har dessuten muligheten til å bestille massasje- og spabehandlinger mot et gebyr.

Om morgenen får dere en flott start på dagen med hotellets omfattende frokostbuffe med kaffe, brød og frukt samt sunne korn- og melkeprodukter. Frokosten serveres i hotellets rustikke ”Kartoffelstube” mandag - lørdag kl. 06.30 - 11.30 og søndag kl. 06.30 - 10.00.

I løpet av dagen har dere både muligheten til å innta lunsj og ettermiddagskaffe- og kake i hotellets hyggelige restaurant, som også byr på utsøkte regionale retter om kvelden. Restauranten er åpen alle dager kl. 12.00 - 22.00. I forbindelse med restauranten finner dere også et hyggelig barområde, hvor dere kan slappe av med en drink.

Der er gratis parkering ved hotellet og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Alle hotellets rom er innredet med eget bad og toalett og utstyrt med dobbeltseng, eller to separate senger, et skrivebord, TV, minibar, telefon og hårtørrer.

Standard Plus rommene er plassert i hotellets mest rolige del og vender direkte ut mot naturområdet, Lewitz.

Skulle dere ønske litt ekstra komfort, så er superior rommene perfekte. De nylig renoverte superior rommene, er utstyrt med lekre og behagelige franske dobbeltsenger, samt kaffe- og te-fasiliteter.

Det er mulig å bestille rom for røykere i standardkategorien, dog ikke på standard pluss og superior rommene.

Merk at

*3-retters menu/buffet på 2. aften ved 3 overnatninger. Har I bestilt 4 overnatninger, får I aftensmaden den 1. og 2. aften.

Vis flere

Verdt å se

 • Schweriner slott (45.2 km)

  Schweriner slott ligger i sentrum av byen på en liten øy mellom innsjøene Schweriner See og Burgersee. Slottet er åpent for besøkende, og dere kan besøke slottsmuseet eller ta en spasertur i slottshagen. I nærheten kan spesielt disse severdighetene anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli. 

  Schweriner slott
  På en øy midt mellom to innsjøer ligger det praktfulle slottet Schweriner midt i byen med samme navn
 • Lewitz (12.0 km)

  Drømmer dere om friluftsliv, er det massevis av muligheter for å komme tett på den skjønne og godt bevarte naturen i det vakre naturreservatet Lewitz. Spør i hotellets resepsjon og få et kart over reservatet, og så er det bare å komme seg avgårde. Det finnes mange forskjellige stier rundt om i reservatet, og hele familien er garanteret en god opplevelse i de vakre omgivelsene, fordi turene kan tilpasses slik at alle familiemedlemmer kan være med, fra de yngste til de eldste, uten å bli for slitne.

  Lewitz
  Mange oppmerkede stier i Lewitz, naturreservatet for hele familien i Mecklenburg- Vorpommern
 • Barracuda Beach am See (10.9 km)

  Det er alltid et godt reisetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke dra på ferie i egen bil og få dere en ekte badeferie på Barracuda Beach, som byr på hvite sandstrender med palmer, vannrutsjebane samt både lekeplass og en strandarena, hvor det kan spilles volleyball, basketball og fotball om sommeren. Det perfekte stedet å tilbringe en familiedag, hvis været tillater det. Til de voksne er det også en Beach Bar med kjølige drinker og herlige rytmer fra høytalerne, og i snackbaren serveres det bl.a. lokale pølser med den velkjente Barracuda karrydressingen bare for å nevne en av de mange forskjellige typene snacks som serveres i snackbaren. Dra på ferie i egen bil til Nord-Tyskland og opplev en verden med aktiviteter både for barn og voksne. Det er også mulig å finne et billig weekendopphold for hele familien, med barnevennlige hoteller, hos Risskov Bilferie til området rundt den betagende byen Schwerin ikke langt fra Barracuda Beach am See.

  Barracuda Beach am See
  Nyt beach-baren og sportsaktivitetene i Barracuda Beach am See.
 • Schwerin brannmuseum (31.0 km)

  Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin er Tysklands største brannmuseum. Her forteller over 15.000 utstillingsgjenstander historien om brannvesenets utvikling opp gjennom tidene. Området strekker seg over 4500 m² og har, blant mye annet, hele 112 kjøretøyer utstilt.

  Schwerin brannmuseum
  Tysklands største museum dedikert til brannvesenets historie heter Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin i delstaten Mecklenburg Vorpommern
 • Schwerin Zoo (41.9 km)

  I Schwerin Zoo kan dere oppleve de store dyrene fra Afrikas savanne. Parken er meget flott og barnevennlig. Det arrangeres foringer samt dyreskole for barn.

  Schwerin Zoo
  Se de ville dyrene fra Afrika i Schwerin Zoo. Den barnevennlige parken inviterer til å bli med å fore dyrene
 • Schwerin (45.2 km)

  En rundtur i Schwerin er et absolutt must. Byen ligger nydelig til i maleriske omgivelser med sjøene midt i byen og er hovedstaden i bundeslandet Mecklenborg-Vorpommern. Sjøene er en viktig del av Schwerin, og byen har gitt navn til Schweriner See, som med sine 61 km2, er en av Tysklands største. Her finner dere mange aktiviteter med alt fra vannsport til kultur- og innkjøpsmuligheder.

  Schwerin
  Schwerin
 • Seilturer i Schwerin (45.1 km)

  Seilturer på Schweriner See er en herlig aktivitet på en solskinnsdag. Ved vannet mellom Schwerins stall og slott kan man ta et rundfartsskip og begi seg ut på en av de mange seilturene som tilbys. Den korteste turen konsentrerer seg hovedsakelig om selve byen Schwerin, og de litt lengre kan ta dere hele veien rundt begge delene av Schweriner See.

  Seilturer i Schwerin
  Nyt livet på Schweriner See på ferien deres i den vakre kulturbyen
Vis flere

Kart

Van der Valk Landhotel Spornitz
An der B 191 19372 Spornitz

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Standard Plus dobbelrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat