Besøk Van der Valk Sélys Hotel & Spa med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Van der Valk Sélys Hotel & Spa

Dra på en herlig sommerferie i Vallonien i Belgia, hvor det venter deilige gastronomiske opplevelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Besøk den historiske og vakre byen Liége
 • Opplev Vallonien og de omkringliggende områdene – også på sykkel
 • Besøk vakre Vallonien med familien på bilferien
269,-
3~8 dager fra
1.189,-

Opphold med frokostbuffé

Historisk hotell i Liège

3 dager
Fra 1.189,- / God pris !
SPAR
4 dager
Fra 1.779,- / spar opp til 120,-
SPAR
5 dager
Fra 2.359,- / spar opp til 173,-
SPAR
6 dager
Fra 2.949,- / spar opp til 217,-
SPAR
7 dager
Fra 3.529,- / spar opp til 270,-
SPAR
8 dager
Kun 4.289,- / spar opp til 143,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x ettermiddagskaffe
 • Adgang til innendørs svømmebasseng
 • Adgang til wellness og gym
Risskov Pakken

Inkl. halvpensjon

Historisk hotell i Liège

3 dager
Fra 1.879,- / God pris !
SPAR
4 dager
Fra 2.799,- / God pris !
SPAR
5 dager
Fra 3.729,- / God pris !
SPAR
6 dager
Fra 4.659,- / God pris !
SPAR
7 dager
Fra 5.579,- / God pris !
SPAR
8 dager
Kun 6.689,- / God pris !
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til innendørs svømmebasseng
Risskov Pakken
Van der Valk Hotel Sélys Hotel er en del av den store nederlandske internasjonale catering- og hotellkjeden, som drives av Van der Valk-familien. Van der Valk Sélys Hotel & Spa ligger midt i det historiske, kulturelle og kommersielle hjertet av Liège. Hotellet tilbyr mye deilig komfort samt spa.

Hotellet tilbyr

Hotellets beliggenhet er et stort pluss når turen går til Liège. Det historiske hotellet er en glimrende mulighet til å komme tett på byen og oppleve det pulserende livet i den sentrale delen av Liège.

Hotellets fremragende kjøkken bør oppleves i restauranten, og det er en blanding av bistro og gastronomiske opplevelser inspirert av lokale og regionale retter med friske råvarer. På Van der Valk Hotel Sélys Liège kan dere nyde frokosten og middagen i ro og fred med utsikt over den vakre byen. 

Det finnes velvære med spa, innendørs svømmebasseng og boblebad. Det er også dampbad, badstue samt mulighet for å trene i treningslokalet. Det tilbys dessuten massasje og spa-behandlinger, som bør bestilles på forhånd. 

Naturen spiller også en viktig rolle, og i området rundt Liège er det både sykkelstier og muligheter for gåturer. Men det er det også i selve Liège, så husk at ta med dere de rette skoene på turen. Dere kan også leie sykler på hotellet, ved å henvende dere i resepsjonen. 

Rommene

Hotellet har i alt 125 rom, hvor åtte av disse er luksuriøse suiter. De er alle moderne, av topp kvalitet og fullt utstyrt. Alle rom har eget bad samt WiFi og TV.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

625 km fra
Kiel, Tyskland
1050 km fra
Hirtshals, Danmark
1300 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Leuven (81.5km)

Leuven ligger ved elven Dijle, ca. 20 km øst for Bruxelles, og er en gammel hovedstad, med en av verdens største bryggerikonserner, ImBev, og samtidig, men er også Flanderns eldste universitetsby, noe som er med på å skape den gode stemningen.

Leuven mest ikoniske bygning er uten tvil rådhuset, Stadhuis, som er et klassisk eksempel på sengotisk arkitektur med fantastiske tårn og dekorert med 235 statuer. En rundtur på det store Stella Artois Bryggeri i helgen vil garantert være et minne for livet. Stella Artois er uten tvil byens øl, men det er også mange småbryggerier i nabolaget, Domus tappes direkte i Domus sin egen pub og restaurant. Besøk også bryggeriene Luvanium, Delvaux og Koeieschieter.

Det er mange meget gode restauranter i byen. Ta en tur til Muntstraat som særlig om sommeren syder av god mat.

Hergé Museum (82.8km)

Hergé-museet i Louvain-la-Neuve åpner dørene til en reise gjennom Hergés forunderlige verden. Her finnes det over 800 fotografier, dokumenter og gjenstander samlet i dette enestående museet, alt relatert til Hergés arbeide. Opplev journalisten Tintin, hunden Terry, Kaptain Haddock og alle de andre figurene fra tegneserien.

Hergé var ikke kun Tintins far, men også en dyktig grafisk designer, illustrator, historieforteller og mye mer.

Wavre (85.5km)

Byen kan by på flere trivelige severdigheter, som den gotiske kirken St. Johannes Døperen, som ble bygget i 1475, og byens flotte rådhus som stammer fra det 18. århundret og er innredet i Karmeliterordenens tidligere kloster. I 1975 ble den første fornøyelsesparken bygget i Walibi og oppkalt etter Wavre, siden den ligger like vest for byens.

18. og 19. juni 1815 var det et slag ved Wavre, faktisk på samme dag som slaget ved Waterloo. Napoleon hadde sendt Marshal Grouchy avsted for å forfølge en del av den tilbakevendte preussiske hæren, men selv om kanonene buldret i Waterloo, så valgte Grouchy å adlyde Napoleon.

Walibi Belgium (86.4km)

Walibi Belgium er en fornøyelsespark som passer for hele familien. Parken har morsomme attraksjoner for alle aldre. Den berømte Radja-elven, den gale Calamity gruven eller Tutankhamons utfordring. Det er masse å finne på og hele familien er garantert en opplevelsesrik dag.

Parc du Cinquantenaire (93.9km)

Ta turen gjennom den imponerende triumfbuen og bli med inn i Parc du Cinquantenaire, også kjent som Jubelparken. Parken er en nasjonal severdighet. I anledningen av 50 årsdagen for Belgias uavhengighet fra Nederland, bygget Kong Leopold II denne imponerende parken og med tre museer. Autoworld er et meget kjent bilmuseum i Europa, med biler fra helt tilbake til 1886 og selvfølgelig mange luksusbiler. Militærmuseet gir en gjennomgang av Belgias militærhistorie. Videre er det det kongelige kunst- og historiemuseet som også byr på spennende opplevelser. Her kan svaksynte oppleve kunst gjennom berøring. Foran Triumfbuen er det en nydelig utsikt over parken og EU-hovedkvarteret.

Mont des Arts (95km)

Mont des Arts eller Kunstfjell på norsk, er et historisk område som ble bygget i forbindelse med Verdensutstillingen i Bruxelles i 1910. Den består av en park og en trapp med fontener. Fra Mont des Arts er det en nydelig utsikt til blant annet Rådhustårnet og Grand Place, som er noen av Bruxelles stoltheter. Noen av de flotteste museene ligger også her slik som Bozar, Musikmuseet, Kunstmuseet og selvfølgelig Musikmuseet. Spis en liten lunsj i femte etasje i Musikmuseet, hvorfra det er en meget flott utsikt over Bruxelles.

Bruxelles (95.7km)

Byen er også kjent for sin sjokolade, øl og tegneserier. Med sistnevnte tenkes det spesielt på Hergé Museum. Nå er det vanskelig å unngå sjokoladen, men gjør det til en liten fornøyelse å prøve litt av hvert, hver dag slik som Neuhaus, Maison Pierre Marcolini, Belvas, Galler Chocolatier og mange, mange flere. Belgia er også kjente for sine lange øltradisjoner, og derfor er et besøk i Bruxelles også en glimrende mulighet for å prøve noe av det gode ølet på en av byens mange barer, caféer eller restauranter. Besøk for eksempel café-kvarteret ved Halles St-Gery eller Rue des Bouches hvor restaurantene ligger side om side eller ta turen opp til Place Jourdan.

Et av Bruxelles store møtesteder er Grand Place som også en av Europas flotteste plasser. Dette er også et imponerende syn. Det gotiske rådhuset på plassen ble bygget i det 15. århundret og Grand Place er også på UNESCOs verdensarvliste.

Det er også mange opplevelser, når det kommer til shopping i Bruxelles. De kjente merkene finner man på Boulevard de Waterloo. Besøk Europas eldste kjøpesenter, Galeries St. Hubert, som åpnet dørene i 1847. Dersom det er tid til overs, så besøk også et av Bruxelles mange markeder.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpensjon

Rhindalen

Opplev Koblenz

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering

182,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Utsikt over Rhin- og Lahn-dalene

Les mer

Hotel Pistono

Fantastisk landskap

Moseldalen

Opplev vinregionen ved Mosel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x ettermiddagskaffe
 • 1 x velkomstdrink

223,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Hyggelig familiedrevet hotell

Les mer

Ringhotel Haus Oberwinter

Inkl. halvpensjon

Rhindalen

Ferie ved Rhinen

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 4-retters meny med vin
 • Tilgang til basseng, sauna, fitness
 • Gratis Sky-TV, internett og parkering

534,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Ferie ved Rhinen

Les mer