Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vann Spa, Hotell & Konferens

Spa, bad, sol og aktiviteter ved Gullmarsfjorden!

Egen badebrygge og privatstrand ved Gullmarsfjorden
Spa- og wellness med massasje og skjønnhets behandlinger
Det leies ut sykler og det kan spilles tennis
 • 80 km fra Svinesundbroen
 • 70 km fra Strømstad, Sverige
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Massasje mot gebyr

Om hotellet

Ta en mini ferie med både spa, fitness og wellness på Vann Spa Hotell & Konferens. Hotellets har sin egen badebrygge og private strand like ved Gullmarsfjorden. 

Hotellet tilbyr

På Vann Spa, Hotell & Konferens kan dere nyte hotellets egen båtbro og private strand. Her bor dere på et av Sveriges beste spa-hoteller og har adgang til seks ulike basseng samt badstue og dampbad.

Hotellet er et av Sveriges beste spahoteller og det finnes seks ulike svømmebasseng samt badstu og dampbad. Dessuten er det gode fitness-muligheter som dere kan benytte før dere slapper av i wellness-avdelingen. Det er selvfølgelig mulighet for flere ulike massasjer og skjønnhetsbehandlinger mot ekstra betaling (husk å bestille i god tid før ankomst). 

Rommene

Alle rom er enkelt innredet i skandinavisk stil. Rommene har eget bad og toalett, telefon, tv, Internett og minibar. Merk at det er bare mulig med én ekstra seng og kun for barn opp til 12 år.

Merk at

OBS! Hotellet er kontaktfritt, så husk å ta med ditt betalingskort.

Spa-avdelingen er meget populær om fredagen og lørdagen og for at dere som gjester skal få det mest mulige ut av opplevelsen, så ber vi dere om å booke en tid før ankomst.

Spa-tider på fredager og lørdager fra d. 1 april, her kan man velge å få adgang til spa kl. 15.00-17.00, 17.00-19.00, 19.00-21.00, eller 21.00-23.00

Barn/ungdommer mellom 13-18 år er velkommen i spa-avdelingen i følge med en voksen.
Det er egne barnetider på spa-avdelingen på fredager fra kl: 07.00-10.00 og fra 14.00-17.00 i følge med en voksen. Over sommeren og ved visse skoleferier er barnetidene utvidet, men vi ber deg ta kontakt med hotellet for eksakte tider.

Ved ankomst på søndag er det insjekking fra kl. 16.00.

Middagen blir bestemt av kjøkkenet, og består av en forrett og varmrett.
Om sommeren og enkelte andre tider serveres det buffét istedenfor 2-retters meny.

Under sommerperioden er det innsjekk fra kl: 15.00 alle dager og utsjekk senest kl: 11:00.

Hotellets spa er meget populær og dere bes derfor om å booke tid på forhånd.
Dette gjelder kun på lørdager. Velg mellom kl: 14.00-16.00, 16.00-18.00, 18.00-20.00 eller 20.00-22.00. Gjelder ikke under sommerperioden.

Rom med havutsikt eller med balkong/terrasse er dessverre ikke mulig å booke.

Vis flere

Verdt å se

 • Röe Gård (10.7 km)

  Bare 500 meter fra saltbadet i Åbyfjorden på vestkysten av Sverige ligger Röe Gård. Her kan dere spise godt og slå dere ned for en rolig stund. Dere kan ta en titt i gårdsbutikken der det selges keramikk, tekstiler, melk og brødvarer, godterier, leker og mye mer. Dere kan også gå på tur med utgangspunkt i hele tre turstier fra gården, eller dere kan forsøke dere på fjellklatring i nærheten. I nærheten finnes det også en stor uteplass med mange leker for ungene og en middelalderborg like ved.

  Röe Gård
  På Röe Gård like ved Åbyfjorden kan dere spise dagens lunsj og kjøpe lokale kunst- og håndverksprodukter i den lille gårdsbutikken
 • Nordens Ark (12.0 km)

  Ta en tur til en av Bohusläns mest populære attraksjoner. Nordens Ark er en zoologisk hage med over 80 av verdens truede dyr. Den flotte naturen og muligheten til å se dyr som ulver, snøleoparder og den store amurtigeren gjør parken til et populært sted å besøke hvor hele familien kan more og hygge seg.

  Nordens Ark
  Nordens Ark, zoologisk hage
 • Backa helleristninger (12.6 km)

  Dra til Sverige på en av de mange familievennlige reisene som arrangeres av Risskov Bilferie. Svenskene har også mange fine helleristninger; de har blant annet de fine jordbruksristningene i Backa med den kjente såkalte Skomakeren. Ristningene er direkte spor etter de menneskene som levde og arbeidet her for rundt 3000 år siden. Stedet er skiltet og har parkering.

  Backa helleristninger
  Opplev den svenske historien og besøk Backa helleristninger.
 • Torreby Golf Klub (19.3 km)

  Benytt muligheten til å spille 18 hull på den flotte banen ved Torreby Golf Klub. Torreby Slott er Bohusläns eneste borg og å spille på denne banen er en opplevelse. Etter en runde kan dere spise et godt måltid ved det flotte slottet.

  Torreby Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
 • Smögen Whisky (21.9 km)

  Besøk Smögens egen produsent av whiskey. Siden 2009 har det rullet ut mange tønner med ekte malt fra den den svenske vestkysten med inspirasjon fra havet. Smögen Whisky er åpent for besøkende og ligger bare en mil nord for Smögen.

  Smögen Whisky
  Besøk Smögen Whisky under en ferie i nærheten
 • Lysekil (29.3 km)

  Besøk Lysekil på en kjør-selv ferie til Sverige. Byen ligger i Bohuslän og er hovedbyen i Lysekils kommune, Västra Götalands län i Sverige. Finn billige hotellopphold og dra på herlig tur til det naturskjønne Västra Götalands län. Byen ligger ved Gullmarsfjorden. Besøk den gamle badebyen Lysekil. Her finner dere en fin kombinasjon av natur, fred, shopping, natteliv og gode restauranter. Stranden er meget populær, men spa-byen trekker med sine tradisjoner besøkende både om sommeren og om vinteren. Lysekil tilbyr mange forskjellige aktiviteter og attraksjoner. Dere kan f.eks. gå en tur i den hyggelige gamle bydelen eller besøke Havets Hus hvor man kan finne 40 forskjellige akvarier. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra så avgårde på en herlig kjør-selv tur med massevis av opplevelser både for barn og voksne.

  Lysekil
  Den lille havnebyen Lysekil ligger i Västra Götalands län.
 • Havets Hus (29.8 km)

  På en billig sommerferie eller en kjør-selv ferie på den svenske sørkysten er det opplagt å besøke Havets Hus, som er et saltvannsakvarium i Lysekil, hvor man kan oppleve livet i Nordsjøen og møte hundrevis av fascinerende arter. Havets Hus er et av Bohusläns mest populære reisemål med ca. 40 akvarier og massevis av spennende aktiviteter som selsafari og strandskole.

  Havets Hus
  Havets Hus i Lysekil, hvor man kan oppleve livet i Nordsjøen.
 • Vikarvets Bohusmuseum (30.0 km)

  Navnet Vikarvet refererer til området Viken, som omfatter det nåværende Bohuslän og området rundt Olsofjorden. Foreningen ble stiftet i 1915 og museet viser gjenstander fra Bohusläns kystnære industrier slik som konserveringsmiddel,- sten-, fiskeri- og sjøfartsindustrien samt en rekke fine modelskip og skipsmalerier. Utover museumsbygningen er det møblerte fiskerhus med båthus fra 1800-tallets begynnelse. Opplev den gamle åpne fiskebåten, «Frifararen», som står utstilt i området. Museet feiret sitt 100 års jubileum i 2015.

  Vikarvets Bohusmuseum
  Kom på innsiden av Bohusläns kystnære industrier, slik det var i gamle dager, på Vikarvets Bohusmuseum
 • Stångehuvud Naturreservat (30.7 km)

  Nyt naturen i Stångehuvud Naturreservat. Området har hatt status som naturreservat siden 1982 og er stedet hvor bohusgranitten har sin sørligste landfaste utløp. Granitten, som ble dannet for ca. 920 millioner år siden, ble veldig ettertraktet blant steinbruddsselskaper i andre halvdel av 1800-tallet. I nesten 50 år ble granitt brutt i store deler av Stångehuvud-området. I dag kan dere spasere over uberørt granitt, skapt utelukkende av naturens egne krefter.

  Stångehuvud Naturreservat
  Nyt den fantastiske naturen i Stångehuvud Naturreservat på en ferie nær Lysekil
Vis flere

Kart

Vann Spa, Hotell & Konferens
Lingådde 45480 Brastad

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 45% rabat