Vann Spa, Hotell & Konferens

Norsk | NOK

Vann Spa, Hotell & Konferens

Spa, bad, sol og aktiviteter ved Gullmarsfjorden!

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Egen badebrygge og privatstrand ved Gullmarsfjorden
 • Spa- og wellness med massasje og skjønnhets behandlinger
 • Det leies ut sykler og det kan spilles tennis
838,-
3~7 dager fra
1.589,-

Ligger ikke langt fra Lysekil

Moderne SPA-hotell

3 dager
Fra 1.589,- / spar opp til 465,-
SPAR
4 dager
Fra 2.139,- / spar opp til 839,-
SPAR
5 dager
Kun 3.149,- / spar opp til 447,-
SPAR
7 dager
Kun 4.719,- / spar opp til 528,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis internett og parkering
 • Badekåpe og tøfler på rommet
Risskov Pakken

Ta en mini ferie med både spa, fitness og wellness på Vann Spa Hotell & Konferens. Hotellets har sin egen badebrygge og private strand like ved Gullmarsfjorden. 

Hotellet tilbyr

På Vann Spa, Hotell & Konferens kan dere nyte hotellets egen båtbro og private strand. Her bor dere på et av Sveriges beste spa-hoteller og har adgang til seks ulike basseng samt badstue og dampbad.

Hotellet er et av Sveriges beste spahoteller og det finnes seks ulike svømmebasseng samt badstu og dampbad. Dessuten er det gode fitness-muligheter som dere kan benytte før dere slapper av i wellness-avdelingen. Det er selvfølgelig mulighet for flere ulike massasjer og skjønnhetsbehandlinger mot ekstra betaling (husk å bestille i god tid før ankomst). 

Rommene

Alle rom er enkelt innredet i skandinavisk stil. Rommene har eget bad og toalett, telefon, tv, Internett og minibar. Merk at det er bare mulig med én ekstra seng og kun for barn opp til 12 år.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

70 km fra
Strømstad, Sverige
80 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Röe Gård (10.8km)

Bare 500 meter fra saltbadet i Åbyfjorden på vestkysten av Sverige ligger Röe Gård. Her kan dere spise godt og slå dere ned for en rolig stund. Dere kan ta en titt i gårdsbutikken der det selges keramikk, tekstiler, melk og brødvarer, godterier, leker og mye mer.

Dere kan også gå på tur med utgangspunkt i hele tre turstier fra gården, eller dere kan forsøke dere på fjellklatring i nærheten.

I nærheten finnes det også en stor uteplass med mange leker for ungene og en middelalderborg like ved.

Nordens Ark (12.1km)

Ta en tur til en av Bohusläns mest populære attraksjoner. Nordens Ark er en zoologisk hage med over 80 av verdens truede dyr. Den flotte naturen og muligheten til å se dyr som ulver, snøleoparder og den store amurtigeren gjør parken til et populært sted å besøke hvor hele familien kan more og hygge seg.

Backa helleristninger (9.8km)

Dra til Sverige på en av de mange familievennlige reisene som arrangeres av Risskov Bilferie. Svenskene har også mange fine helleristninger; de har blant annet de fine jordbruksristningene i Backa med den kjente såkalte Skomakeren. Ristningene er direkte spor etter de menneskene som levde og arbeidet her for rundt 3000 år siden.

Stedet er skiltet og har parkering.

Torreby Golf Klub (19.7km)

Benytt muligheten til å spille 18 hull på den flotte banen ved Torreby Golf Klub. Torreby Slott er Bohusläns eneste borg og å spille på denne banen er en opplevelse. Etter en runde kan dere spise et godt måltid ved det flotte slottet.

Smögen Whisky (21.8km)

Besøk Smögens egen produsent av whiskey. Siden 2009 har det rullet ut mange tønner med ekte malt fra den den svenske vestkysten med inspirasjon fra havet. Smögen Whisky er åpent for besøkende og ligger bare en mil nord for Smögen.

Lysekil (26.7km)

Besøk Lysekil på en kjør-selv ferie til Sverige. Byen ligger i Bohuslän og er hovedbyen i Lysekils kommune, Västra Götalands län i Sverige. Finn billige hotellopphold og dra på herlig tur til det naturskjønne Västra Götalands län. Byen ligger ved Gullmarsfjorden. Besøk den gamle badebyen Lysekil. Her finner dere en fin kombinasjon av natur, fred, shopping, natteliv og gode restauranter. Stranden er meget populær, men spa-byen trekker med sine tradisjoner besøkende både om sommeren og om vinteren. Lysekil tilbyr mange forskjellige aktiviteter og attraksjoner. Dere kan f.eks. gå en tur i den hyggelige gamle bydelen eller besøke Havets Hus hvor man kan finne 40 forskjellige akvarier. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra så avgårde på en herlig kjør-selv tur med massevis av opplevelser både for barn og voksne.

Havets Hus (26.8km)

På en billig sommerferie eller en kjør-selv ferie på den svenske sørkysten er det opplagt å besøke Havets Hus, som er et saltvannsakvarium i Lysekil, hvor man kan oppleve livet i Nordsjøen og møte hundrevis av fascinerende arter. Havets Hus er et av Bohusläns mest populære reisemål med ca. 40 akvarier og massevis av spennende aktiviteter som selsafari og strandskole.

Vikarvets Bohusmuseum (27km)

Navnet Vikarvet refererer til området Viken, som omfatter det nåværende Bohuslän og området rundt Olsofjorden. Foreningen ble stiftet i 1915 og museet viser gjenstander fra Bohusläns kystnære industrier slik som konserveringsmiddel,- sten-, fiskeri- og sjøfartsindustrien samt en rekke fine modelskip og skipsmalerier. Utover museumsbygningen er det møblerte fiskerhus med båthus fra 1800-tallets begynnelse. Opplev den gamle åpne fiskebåten, «Frifararen», som står utstilt i området. Museet feiret sitt 100 års jubileum i 2015.

Stångehuvud Naturreservat (27.5km)

Nyt naturen i Stångehuvud Naturreservat. Området har hatt status som naturreservat siden 1982 og er stedet hvor bohusgranitten har sin sørligste landfaste utløp. Granitten, som ble dannet for ca. 920 millioner år siden, ble veldig ettertraktet blant steinbruddsselskaper i andre halvdel av 1800-tallet. I nesten 50 år ble granitt brutt i store deler av Stångehuvud-området. I dag kan dere spasere over uberørt granitt, skapt utelukkende av naturens egne krefter.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Clarion Collection Hotel Odin

Bo midt i Gøteborg

Gøteborg

Standardrom i Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kveldsmat
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis internett
 • 1 x Shoppinghefte

257,-
Kun
1.259,-

Vis kort

Besøk Gøteborg på Sveriges vestkyst

Les mer

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotell i Trollhättan

Vänern

Vakre Trollhättan

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lett kveldsbuffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis internett

353,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Ligger sentralt i Trollhättan

Les mer

Smögens Hafvsbad

Svensk spaferie

Vestkysten

Inkl. halvpensjon

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis frukt i resepsjonen
 • Gratis internett

807,-
Fra kun
1.489,-

Vis kort

Fantastisk spa-hotell rett ved havet

Les mer