Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vann Spa, Hotell & Konferens

Spa, bad, sol og aktiviteter ved Gullmarsfjorden!

 • 80 km fra Svinesundbroen
 • 70 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu

Om hotellet

Hotellet tilbyr

På Vann Spa, Hotell & Konferens kan dere nyte hotellets egen båtbro og private strand. Her bor dere på et av Sveriges beste spa-hoteller og har adgang til seks ulike basseng samt badstue og dampbad.

Hotellet er et av Sveriges beste spahoteller og det finnes seks ulike svømmebasseng samt badstu og dampbad. Dessuten er det gode fitness-muligheter som dere kan benytte før dere slapper av i wellness-avdelingen. Det er selvfølgelig mulighet for flere ulike massasjer og skjønnhetsbehandlinger mot ekstra betaling (husk å bestille i god tid før ankomst). 

Hotellet tilbyr dessuten mange forskjellige aktiviteter blant annet tennis og sykkelutleie. 

Rommene

Alle rom er enkelt innredet i skandinavisk stil. Rommene har eget bad og toalett, telefon, tv, internett og minibar. Merk at det er bare mulig med én ekstra seng og kun for barn opp til 12 år.

Merk at

Barn/ungdommer mellom 13-18 år er velkommen i spa-avdelingen i følge med en voksen.
Det er egne barnetider på spa-avdelingen på fredager fra kl: 07.00-10.00 og fra 15.00-18.00 i følge med en voksen.
Under perioden 06.07.-12.08. har barn adgang til å følge med en voksen hver dag fra kl: kl.07.00 - 10.00 og 15.30 - 17.30.

Middagen blir bestemt av kjøkkenet, og består av en forrett og varmrett.

Hotellets wellnessavdeling er meget populær og dere bes derfor om å booke tid på forhånd.
Dette gjelder kun på lørdager. Velg mellom kl: 14.00-16.00, 16.00-18.00, 18.00-20.00 eller 20.00-22.00.
Gjelder ikke under sommerperioden.

Rom med havutsikt eller med balkong/terrasse er dessverre ikke mulig å booke.
OBS! Om sommeren serveres det buffé istedenfor 2-retters meny.
Under sommerperioden er det innsjekk fra kl: 15.00 alle dager og utsjekk senest kl: 11:00.

Vis flere

Verdt å se

 • Röe Gård (10.7 km)

  Bare 500 meter fra saltbadet i Åbyfjorden på vestkysten av Sverige ligger Röe Gård. Her kan dere spise godt og slå dere ned for en rolig stund. Dere kan ta en titt i gårdsbutikken der det selges keramikk, tekstiler, melk og brødvarer, godterier, leker og mye mer. Dere kan også gå på tur med utgangspunkt i hele tre turstier fra gården, eller dere kan forsøke dere på fjellklatring i nærheten. I nærheten finnes det også en stor uteplass med mange leker for ungene og en middelalderborg like ved.

  Röe Gård
 • Nordens Ark (12.0 km)

  Ta en tur til en av Bohusläns mest populære attraksjoner. Nordens Ark er en zoologisk hage med over 80 av verdens truede dyr. Den flotte naturen og muligheten til å se dyr som ulver, snøleoparder og den store amurtigeren gjør parken til et populært sted å besøke hvor hele familien kan more og hygge seg.

  Nordens Ark
  Nordens Ark, zoologisk hage
 • Backa helleristninger (12.6 km)

  Dra til Sverige på en av de mange familievennlige reisene som arrangeres av Risskov Bilferie. Svenskene har også mange fine helleristninger; de har blant annet de fine jordbruksristningene i Backa med den kjente såkalte Skomakeren. Ristningene er direkte spor etter de menneskene som levde og arbeidet her for rundt 3000 år siden. Stedet er skiltet og har parkering.

  Backa helleristninger
  Opplev den svenske historien og besøk Backa helleristninger.
 • Torreby Golf Klub (19.3 km)

  Benytt muligheten til å spille 18 hull på den flotte banen ved Torreby Golf Klub. Torreby Slott er Bohusläns eneste borg og å spille på denne banen er en opplevelse. Etter en runde kan dere spise et godt måltid ved det flotte slottet.

  Torreby Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
 • Smögen Whisky (21.9 km)

  Besøk Smögens egen produsent av whiskey. Siden 2009 har det rullet ut mange tønner med ekte malt fra den den svenske vestkysten med inspirasjon fra havet. Smögen Whisky er åpent for besøkende og ligger bare en mil nord for Smögen.

  Smögen Whisky
  Besøk Smögen Whisky under en ferie i nærheten
 • Lysekil (29.3 km)

  Besøg Lysekil på en kør-selv ferie til Sverige. Byen ligger i Bohuslän og er hovedbyen i Lysekils kommune, Västra Götalands län i Sverige. Find billige hotelophold og kom afsted på en skøn tur til det naturskønne Västra Götalands län. Byen ligger ved Gullmarsfjorden og har siden 1800-tallet været Besøg den gamle badeby Lysekil. Her finder I en dejlig kombination af natur, fred, shopping, natteliv og gode restauranter. Stranden er meget populær, men kurbyen trækker med sine traditioner folk til både sommer og vinter. Lysekil tilbyder mange forskellige aktiviteter og attraktioner. I kan f.eks. gå en tur i den hyggelige gamle bydel eller besøge Havets Hus hvor man kan finde 40 forskellige akvarier. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom så afsted på en skøn kør-selv tur med masser af oplevelser både til voksne og til børnene.

  Lysekil
  Den lille havneby Lysekil ligger i Västra Götalands län.
 • Havets Hus (29.8 km)

  På en billig sommerferie eller en kjør-selv ferie på den svenske sørkysten er det opplagt å besøke Havets Hus, som er et saltvannsakvarium i Lysekil, hvor man kan oppleve livet i Nordsjøen og møte hundrevis av fascinerende arter. Havets Hus er et av Bohusläns mest populære reisemål med ca. 40 akvarier og massevis av spennende aktiviteter som selsafari og strandskole.

  Havets Hus
  Havets Hus i Lysekil, hvor man kan oppleve livet i Nordsjøen.
 • Vikarvets Bohusmuseum (30.0 km)

  Navnet Vikarvet refererer til området Viken, som omfatter det nåværende Bohuslän og området rundt Olsofjorden. Foreningen ble stiftet i 1915 og museet viser gjenstander fra Bohusläns kystnære industrier slik som konserveringsmiddel,- sten-, fiskeri- og sjøfartsindustrien samt en rekke fine modelskip og skipsmalerier. Utover museumsbygningen er det møblerte fiskerhus med båthus fra 1800-tallets begynnelse. Opplev den gamle åpne fiskebåten, ”Frifararen”, som står utstilt i området. Museet feiret sitt 100 års jubileum i 2015.

  Vikarvets Bohusmuseum
 • Stångehuvud Naturreservat (30.7 km)

  Nyd naturen i Stångehuvud Naturreservat. Området har haft status som naturreservat siden 1982 og er stedet hvor bohusgranitten har sin sydligste landfaste udløber. Den granit, der blev dannet for ca. 920 millioner år siden, blev meget eftertragtet blandt stenbrydervirksomhederne i anden halvdel af 1800-tallet. I næsten 50 år blev der brudt granit i store dele af Stångehuvudområdet. I dag kan vi spadsere over den uberørte granit, skabt udelukkende ved naturens egne kræfter.

  Stångehuvud Naturreservat
Vis flere

Kart

Vann Spa, Hotell & Konferens
Lingådde 45480 Brastad

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstraseng 45% rabat