Miniferie på Vejlsøhus Hotel i Silkeborg

Norsk | NOK

Vejlsøhus Hotel

Naturskjønt beliggende hotell, perfekt for naturelskere og familier

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Gratis adgang til AQUA Akvarium og Dyrepark inkludert
 • Natur og kultur rett utenfor døren
 • Herlig aktiv ferie i Silkeborg nær Gudenåen
632,-
3~4 dager fra
1.559,-

Inkl. halvpensjon

Midt i Silkeborgs vakre natur

3 dager
Fra 1.559,- / spar opp til 396,-
SPAR
4 dager
Fra 2.299,- / spar opp til 633,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lekker hovedrett
 • 1 x Gratis inngang til Aqua
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Vejlsøhus Hotel har en naturskjønn beliggenhet ved Silkeborgsjøene, kun en kort gåtur fra de mange shoppingmulighetene, og det rike kulturlivet som finnes i Silkeborgs sjarmerende sentrum. Her har dere et suverent utgangspunkt for en herlig ferie, med massevis av spennende opplevelser og vakker natur for folk i alle aldre.

Hotellet tilbyr

Den flotte, hvite hovedbygningen har ligget her mellom Silkeborgsjøene i mer enn hundre år, og har tidligere fungert som kurssted. I dag er stedet fullstendig renovert, og tilbyr moderne og komfortable rammer, for aktiv ferie så vel som familieferie med massevis av spennende opplevelser i Midt- og Østjylland.

Hotellet er spesielt egnet for naturelskere, og beliggenheten byr på mange forskjellige utendørsaktiviteter, gå- og sykkelstier og flotte grønne skogområder. Samtidig har dere også Silkeborgs kulturliv og gode shoppingmuligheter bare en kort gåtur unna hotellet, og det er derfor helt opplagt å kombinere by og natur. Oppholdet inkluderer dessuten gratis adgang til Nord-Europas største ferskvannsakvarium, ’AQUA Akvarium og Dyrepark’, som ligger rett ved siden av hotellet.

Hotellet tilbyr mulighet for å leie sykler, slik at dere raskt og enkelt kan komme dere ut på eventyr, f.eks. i det vakre området rundt Gudenåen.

Hver morgen serveres det en stor og god frokostbuffet, som nytes i hotellets hyggelige rammer. Den nydelige restauranten byr på herlige middager, og om kvelden kan dere runde av en deilig dag i den stemningsfulle baren.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Vejlsøhus Hotel har 49 individuelt innredede rom, som alle gir dere hyggelige og komfortable rammer under oppholdet. Det finnes både enkelt- og dobbeltrom, og det er mulig å legge til opptil to ekstra oppredninger på dobbeltrommene.

Alle hotellets rom er innredet med eget bad med hårføner, og utstyrt med behagelige senger, skrivebord og sittekrok, kaffe- og tefasiliteter og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

220 km fra
Hirtshals, Danmark
490 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

AQUA Akvarium & Dyrepark (0.1km)

Møt dyrene som lever i naturlige omgivelser i AQUA. Se oteren jage i sjøen og møt de frekke vaskebjørnene som elsker å både slåss og leke. Det er også storker, huggormer, små søte villsvineunger som alltid holder på med å undersøke omgivelsene. Barn vil garantert nyte den store lekeområdet med fokus på vann, hvor man kan ha vannkrig i mange timer. Skyt de andre med vannkanoner og prøv forskjellige vanneksperimenter eller hva med en tur gjennom vanntårnet dersom dere har nerver til det! Det er også et stort innendørs akvarium med gjedder og den rekordstore kjempemallen som kan sluke en hel and. Eller hva med et besøk på bunnen av sjøen, uten å få våte føtter? Opplev også padder og krypdyr samt forskjellige insekter. Hva med mørkeakvariet? Det har vi lovet å holde hemmelig, for det skal være en overraskelse. Avslutt besøket i caféområdet, hvor de serverer økologiske og meget gode retter for voksne- og barn.

Museum Jorn (1.2km)

Besøk det spennende Jorn Museum i Silkeborg, som bl.a. byr på samlinger med malerier, tegninger, grafikk og keramikk gitt til museet av den danske billedkunstneren Asger Jorn i årene 1953-1973. Museet ligger i et nydelig parkområde nede langs med Gudenåen og huser bortsett fra Asger Jorn-samlingene, også forskjellige skiftende utstillinger.

Museum Silkeborg (2.5km)

Ta turen til Museum Silkeborg i Hovedgården, Silkeborgs eldste bygning. Her kan dere bl.a. møte den verdensberømte Tollundmand, som ble funnet ved Bjældskovdal i 1950, og som sies å ha levd i overgangen mellom bronse- og jernalderen. Se også på den mindre kjente Elling kvinnen som ble funnet på samme sted 12 år tidligere, og som sies å ha levd samtidig med Tollundmanden.

Hjejlen (2.6km)

Bli med på en nydelig båttur på innsjøene ved Silkeborg med båten Hjejlen; verdens eldste kullfyrte hjuldamper. Dette flotte dampskipet kunne i 2011 feire sitt 150-års jubileum. Opplev den flotte jyske naturen fra sjøsiden. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billig helgeopphold - å dra på ferie i Danmark behøver aldri å være kjedelig!

Gudenåen (2.4km)

Opplev Gudenåen, som med sine 158 km, betegnes som Danmarks lengste elv. Den idylliske elven renner igjennom Øst- og Midt-Jylland og gir bl.a. gode muligheters for fiske eller en stille padletur i kano eller kajakk. Dessuten er det noen meget flotte turmuligheter i den flora- og faunarike naturen som omgir Gudenåen.

Silkeborg (3.2km)

Velkommen til Silkeborg og det største sammenhengende skogsområdet i Danmark. Sammen med alle innsjøene så innbyr stedet til et aktivt friluftsliv.

Her er det noe for enhver, uansett alder og interesse. Besøk badet under Silkeborg Bibliotek med både dampbad, urtebad, mudderbad eller saltbad i nostalgiske rammer. Ta med barna til Nord-Europas største ferskvannsakvarium, AQUA. Eller lei en kano, svøm i sjøene og opplev naturen ved Gudenåen. Finn den perfekte kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og planlegg en billig ferie i Silkeborg og omegn med familien.

Labyrinthia (7.1km)

Ta med familien på en artig utflukt til Labyrinthia ved Silkeborg. Dette er en temapark med labyrinter og utfordringer, en morsom og annerledes opplevelse. Her kan dere prøve deres stedsans og motoriske evner i hyggelige og uhøytidelige omgivelser. Finn en familieferie hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Silkeborg.

Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm (13.4km)

Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm er den absolutt beste måten å oppleve de flotte ørnene og ekstremt hurtige falkene på. Det er underholdende og utradisjonelle shows på stedet som viser de utrolige flyve- og jaktinstinktene til disse rovfuglene. Prøv selv at holde en rovfugl eller en ugle. De kan virke større på armen enn når de flyr rundt høyt oppe i luften og ligner mer på gråspurver. Gå på oppdagelse i ´Ugleskogen´ og møte verdens største ugler som holder til i trærne.

Besøk også de store bisonoksene. Ta en tur med prærievognen og hør historien om bisonens vandringer og hvordan de var livsnødvendig for indianernes overlevelse.

Himmelbjerget (15.6km)

Besøk Himmelbjerget og opplev den praktfulle naturen. Himmelbjerget er 147 meter høyt og har siden 1800-tallet tiltrukket seg tusenvis av turister. Siden 1861 har det vært mulig, å ta båten Hjejlen dit, noe som fortsatt er mulig. Nyt den fantastiske utsikten fra et av områdets mange utsiktspunkter.

Energimuseet (27.7km)

Dette energimuseet er fylt med spennende og meget lærerike opplevelser om energi og de energikilder vi har til rådighet. Her er der moro for folk i alle aldre. Aktiver mobiltelefonen og bli med på en energifyll skattejakt rundt i de spennende utstillingene. Gå på oppdagelse i husene som er fylt med elektriske apparater fra forskjellige årganger, prøv solceller og se hvordan vindmøllene virker. Gå ikke glipp av den 2 meter lange gnisten i høyspenningslaboratoriet, eller bli med på en reise gjennom utviklingen av elektriske kommunikasjon, fra telegrafens tidsalder til nåtidens massekommunikasjon. Der er også skiftende spesialutstillinger året rundt.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Dania

Inkl. hovedrett i Brasserie Underhuset

Østjylland

Sentralt i Silkeborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 1 hovedrett i Brasserie Underhuset
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

779,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Les mer

Låsby Kro

Attraksjoner og naturopplevelser

Østjylland

Kroferie i Midtjylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

564,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Reis på kroferie til Midtjylland

Les mer

Gl. Skovridergaard Hotel

Inkl. halvpensjon

Østjylland

Naturskjønt hotell i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lekker hovedrett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

499,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Naturskjønt hotell i Silkeborg

Les mer

Svostrup Kro

Inkl. halvpensjon

Østjylland

Kroferie ved Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • Gratis parkering

513,-
Kun
1.429,-

Vis kort

Kroferie ved Silkeborg

Les mer

Gjern Hotel

Rom med felles bad/toalett

Østjylland

Miniferie nær Silkeborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokosttallerken og kaffe
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

390,-
Kun
779,-

Vis kort

Sjarmerende, lite hotell nær Silkeborg

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.