Betaling

Betaling

Gavekort

Victor's Residenz-Hotel München

Gjør et stopp i hjertet av Bayern, og opplev kunst, kultur og historie i München

 • 1.450 km fra Svinesundbroen
 • 1.300 km fra Hirtshals
 • 875 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Det firestjerners Victor´s Residenz-Hotel München ligger i den nordlige utkanten av München, bare 15 minutter med bil fra Franz Josef Strauß lufthavn. Du når de sentrale delene av München på 20 minutter med bil. Beliggenheten er perfekt hvis du ønsker å kombinere muligheten til å besøke minneverdige steder med historisk tilknytning med romantiske restaurantbesøk, shopping og golf.

Hotellet tilbyr 

Det firestjerners Victor´s Residenz-Hotel München restaurant, bar og sommerterrasse. Knappe 20 minutters til fots fra hotellet finner du Valentins Park.  Det er tilgang til internet på hele hotellet. Mot en avgift får du tilgang til fullversjonen med høyere hastighet. Det er gratis parkering i kjelleren. Hotellet har en rolig beliggenhet nær både offentlig transport og motorvei.

Rommene

Hotellet har 220 rom. Standardrommene er lyse og friske og innredet i myke farger. Rommene har bad/dusj, toalett, hårføner, skrivebord, radio, flatskjerms-tv og modemkontakt.

Merk at

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet

Vis flere

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling

Verdt å se

 • Allianz-Arena (20.2 km)

  Den store fotballstadionen ble innviet i 2005 med plass til 75 000 tilskuere. Til daglig er anlegget hjemmebanen til Bayern München. Hvorfor ikke kjøpe billetter til en av de mange kampene som avvikles på stadion, hvis dere er fotballentusiaster, vel og merke? Under fotball-VM i 2006 foregikk åpningskampen mellom Costa Rica og Tyskland på denne formidable banen, og det var også her at semifinalen mellom Portugal og Frankrig ble avviklet under VM i 2006.

  Allianz-Arena
  Allianz-Arena Stadion har lagt gress for mange spennende fotballkamper.
 • Olympiaparken i München (29.1 km)

  München-OL i 1972 hører nok dessverre til en av de olympiske begivenhetene vi kunne ha vært foruten. Det var her at 11 israelske sportsutøvere ble tatt til gisler og siden drept av den palestinske terrororganisasjonen «Sorte September». Men det var også her i München at håndballen fikk sin olympiske debut, Mark Spitz hentet hjem syv gullmedaljer i svømming til USA, og – ikke minst – vi falt pladask for Olga Korbut. Turnutøveren vant alles hjerter samt tre gullmedaljer og en sølvmedalje. Norge gjorde det heller ikke så verst, og hentet hjem to gull, en sølv og en bronse. Besøk den imponerende Olympiastadion, ta en tur opp på taket. En herlig tur der egner seg for hele familien.

  Olympiaparken i München
  Det olympiske anlegget i München
 • Tierpark Hellabrunn (35.4 km)

  Dyreparken i München ble opprettet så tidlig som i 1911, som Verdens første ”Geo-zoo”, hvor dyrene er delt opp etter geografi. Hellabrunn er ikke en tradisjonell zoologisk hage, men snarere et naturreservat hvor dyrene har god plass og mulighet for å utfolde seg. På deres vei ”Verden rundt” gjennom dyreparken, vil dere møte en lang rekke spennende dyr, med alt fra tropiske slanger og marabou storker til sibiriske tigre, isbjørner og pingviner.

  Tierpark Hellabrunn
 • München (30.7 km)

  München er hovedstaden i den tyske delstat Bayern. Byen ligger ved elven Isar, nord for de bayerske alpene. Etter Berlin og Hamburg, er München den tredje største byen i Tyskland, kjent for blant annet Oktoberfest, fotball og ikke minst forbundet med BMW. Men, München er også mye annet enn bare øl og hornmusikk, Deutsches Museum, for eksempel. Dette imponerende museet utstiller alt mellom himmel og jord, fra sivbåter til romraketter, fra miner til flymaskiner. Eller hva med en tur til den vakre barokkirken Theatinerkirche eller Münchens tre Pinakotheker, som inneholder noe av Europas ypperste kunst. I München finnes også triumfbuen Siegestor og den Olympiske Parken, så det er nok å finne på, for ikke å snakke om byens stolthet, nemlig, BMW. Legg veien forbi «BMW Welt» og opplev bilene på nært hold. Dere kan blant annet prøvesitte en rekke veteranbiler og utforske BMWs historie i interaktive installasjoner. Nå er jo München kjent som litt av et ølsted, så hvorfor ikke avlegge den gamle ølhallen Hofbräuhaus ved Platzl et besøk. Dette er definitivt en opplevelse, hvis tysk folkemusikk og lokal øl lyder fristende. I München holdes det et høyt tempo. Det er en energisk og livlig internasjonal handelsby og et mekka for shopping. München har masse spennende historie og er omgitt av noe at Tysklands ypperste natur som gjemmer på mange opplevelser for både barn og voksne.

  München
  München er en flott opplevelsesby for barnefamilier
 • Nymphenburg slott (24.7 km)

  Nymphenburg barokkslott ligger nordvest for München. Det vakre slottet ligger midt på slottsplassen omgitt av skogområder, små sjøer og en parkhage. Innvendig glitrer dette slottet, bokstavelig talt, med sin fasjonable tronsale og gullbelagte vegger. Slottet ble opprinnelig oppført i italiensk stil av kurfyrsten Ferdinand Maria av Bayern i 1674. Slottet ble med tiden utvidet og snart ble også slottsparken en stor severdighet. Ta turen ut til overdådige Nymphenburg slott i flotte naturomgivelser. Besøket er et dykk i herskapelig historie og en visuell opplevelse for hele familien.

  Nymphenburg slott
  Nymphenburg slott er en herskapelig opplevelse
Vis flere

Kart

Victors Residenz München
Keplerstraße 14 85716 Unterschleißheim

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~13 år i foreldrenes seng 65% rabat
Barn 6~100 år i ekstraseng 10% rabat