Betaling

Betaling

Gavekort

Victor’s Residenz-Hotel Leipzig

Dra på storbyferie i Leipzig og opplev kulturelle og historiske severdigheter.

 • 1.075 km fra Svinesundbroen
 • 900 km fra Hirtshals
 • 490 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett

Om hotellet

Det flotte hotellet Victor’s Residenz-Hotel Leipzig ligger i sentrum av den største byen Leipzig i den tyske delstaten Sachsen, en by som byr på masser av severdigheter og opplevelser for den kulturelt eller historisk interesserte turist. Ta for eksempel en spasertur gjennom Leipzigs stemningsfulle historiske bydel, som huser bygninger fra flere klassiske perioder, eller legg veien om byens store jernbanestasjon, som er en attraksjon i seg selv.

Hotellet tilbyr 

Hvis du planlegger å besøke Leipzig, er Victor’s Residenz-Hotel Leipzig et godt valg som base. Dette flotte 4-stjerners hotellet er bygget i jugendstil og ligger sentralt til i Leipzig, rett overfor sentralbanestasjonen, og bare noen få minutter fra det historiske distriktet.

Hotellet huser en restaurant med en terrasse, hvor det er uteservering om sommeren. Restauranten har åpent alle dager 12.00 til 14.00 og 18.00 til 22.00. Det er mulig å nyte en drink i hotellbaren hver dag fra 11.00 til midnatt. Har du lyst på en lekkerbisken, kan du stikke innom Victor’s Stube, som serverer deilige spesialiteter i stemningsfulle omgivelser foran en koselig peis.

Hotellet har heis, og det er mulighet for privat parkering mot en avgift. Det er også offentlig parkering i nærheten av hotellet, likeså mot en avgift.

Rommene 

Hotellet har 101 rom. Alle de elegante dobbelt- og enkeltrommene er utstyrt med flatskjerms-tv med satellitt-kanaler, gratis trådløst internett, eget bad/toalett, hårføner, radio, minibar, safe og skrivebord.

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling

Verdt å se

 • Leipzig Zoo (1.4 km)

  En fin tur i Leipzig kan være et besøk i byens store og moderne dyrehage. Mange av dyrene kan man komme helt tett på, og det er mange aktiviteter å finne i parken, som kamelridning og mulighet for seilturer. Dyrehagen har også et morsom løypesystem med hengebruer og utsiktsplatå hvor man kan se dyrene ovenfra.

  Leipzig Zoo
  Leipzig Zoo
 • Freizeitbad Platsch (62.5 km)

  Freizeitbad Platsch er et stort sauna- og badeland, hvor hele familien kan oppleve den perfekte blandingen av moro, råskap og avslapning. Her finnes det vannsklier, bassenger med strøm, boblebad, basseng for småbarn, vannlekeplass og mye mer. Perfekt for en regnværsdag, når man befinner seg i Oschatz med familien.

  Freizeitbad Platsch
  Freizeitbad Platsch
 • Döllnitzbahn & Wilder Robert (59.8 km)

  I 1885 ble den smalsporede linjen mellom Oschatz og Mügeln, gjennom ”De Kongelige Saksiske Statsbaner” satt i drift. I dag tilhører strekningen det private jernbaneforbundet Döllnitzbahn GmbH og blir i hovedsak brukt til å transportere skolebarn og turister; og alle små og store damplokomotiv-interesserte. På Döllnitzbahns hjemmeside finner dere all informasjonen dere trenger i forhold til f.eks. avganger og priser. Og foreningen ’Wilder Robert’ tilbyr mange gode forslag til hvor man kan ta de beste bildene på turen.

  Döllnitzbahn & Wilder Robert
  Döllnitzbahn & Wilder Robert
 • Dresden (111.9 km)

  Den tyske storbyen Dresden er også hovedstad i delstaten Sachsen og ligger langs med elven Elben mellom Berlin og Praha. Dresden er også kjent som Elbens Firenze, takket være byens utforming og omgivelser med vindyrking i Elbens skråninger. Byen har vært residensen til Sachsens konger og fyrster, og utviklet seg spesielt under ´August den Sterke´, som en viktig kulturby med berømte bygninger som Frauenkirche, Schloss Pillnitz og Zwinger, som alle ble bygget i Augusts regjeringstid mellom 1694-1733. Etter 2. Verdenskrig ble Dresden en del av DDR, men er kommet sterkt tilbake etter murens fall. Det er flere spennende kunstsamlinger og da spesielt Dresden SKD som er berømt for sin samling av kunst. Gemäldegalerie Alte Meister er verd et besøk dersom gullsmedkunst er av interesse. På Zwinger-slottet er det også en interessant utstilling av matematiske instrumenter fra barokken og opplysningstiden, besøk ´Mathematisch-Physikalischer Salon´. Den gamle bydelen i Dresden er sjarmerende og livlig, med mange mennesker og ting som skjer. Altmarkt-Galerie shopping arcade er et bra sted å starte shoppingturen i sentrum av byen. Hver fredag er det marked i Lingner-Allee.

  Dresden
  Utsikt mot Dresden fra Elben
Vis flere

Kart

Victor's Residenz-Hotel Leipzig
Georgiring 13 04103 Leipzig