Sommerferie på Vila Korala/Perla/Sirena/Palma

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vila Korala/Perla/Sirena/Palma

Nyt en hyggelig badeferie på et resort som ligger på den slovenske øyen Izola

 • 1.975 km fra Svinesundbroen
 • 1.825 km fra Hirtshals
 • 1.400 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Vila Korala, Vila Perla, Vila Sirena og Vila Palma er fire annekser som ligger i det berømte feriestedet San Simon Resort i Slovenia. Området inneholder spennende historie, varme kilder og vakre landskap. Stedet ligger i byen Izola, en øy som er knyttet til fastlandet med en gammel steinbro.

Hotellet tilbyr

De fire anneksene ligger i den vakre parken ved Hotel Haliaetum i San Simon Resort i Slovenia. Når du bor her, kan du bruke alle fasiliteter på feriestedet på alle hotellene. På Hotel Mirta kan du bruke velvære-avdelingen med finsk badstue og bestille behandlinger mot en avgift. Du kan også bruke utendørsbassenget på Hotel Haliaetum. Tilsvarende kan du også bruke de forskjellige restaurantene. Du får informasjon om maten som er inkludert, ved ankomsten. På samme måte som resten av feriestedet ligger de fire anneksene i kort avstand fra stranden. I bestillingsbekreftelsen vil dere få beskjed om hvilket anneks dere vil bo i.

Rommene 

Hvert hus har 26 rom, som alle har eget bad, hårføner, air-condition, telefon og tv.

Merk at

Ved innsjekk vil dere bli informert om hvilket anneks dere skal bo i.

Turistskatt (person) pr. døgn 2 EUR samt registreringsgebyr på 1 EUR pr. person pr. opphold betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Om dere ønsker å ha en ekstra seng på rommet, er det dessverre ikke mulig å få et rom med balkong.

Vis flere

Verdt å se

 • Portoroz (6.7 km)

  Hvis man oversetter Portoroz til norsk, betyr det ”Rosenes havn”. Byen ligger i det sørvestlige Slovenia og er spesielt kjent for sine spa- og velvære-hoteller. Byen har ca. 3000 innbyggere, men dette tallet blir mangedoblet hver sommer, grunnet de mange turistene som kommer hit fra hele verden. Hele året rundt kan dere nyte de herlige velvære-sentrene, og om sommeren tilbyr byen et herlig strandområde. Det er flere fine steder å bade og om sommeren kan havet nå helt opp på temperaturer rundt 30 grader grunnet de mange soltimene. Langs stranden finner dere flere barer og restauranter, som bidrar til et livlig miljø, hvor dere alltid kan gå inn og nyte en kopp kaffe, en forfriskning eller en frisk frokost. Portoroz ønsker hjertelig velkommen og tilbyr en herlig ferie til både familier med små barn og par, som er på utkikk etter en romantisk ferie. Kulturelle severdigheter og naturopplevelser står i kø i området og det dreier seg både om aktiviteter på land og i vann.

  Portoroz
  Portoroz er en populær havneby i det sørvestlige Slovenia, og trekker mange turister om sommeren, spesielt
 • Skocjan Caves (40.5 km)

  Hulene i Skocjan er noen av verdens mest kjente underjordiske huler. Her finner dere den største og dypeste underjordiske kløften i verden. Dere vil oppleve de fascinerende stalaktit- og stalamit-strukturene og de mange todelte tunnelene. Det er en imponerende opplevelse å besøke disse hulene.

  Skocjan Caves
  Grotting i den største og dypeste underjordiske kløften i verden i Skocjan i Slovenia
 • Aquapark Istralandia (26.0 km)

  Finn en billig badeferie hos Risskov Bilferie og dra på opplevelser i Kroatia med hele familien. Legg veien innom det kjempestore badelandet er knappe 81.000 m2, og her er det noe for alle som liker vann! Her finner dere et hav av vannsklier, forskjellige rafting-turer, hvor hele familien kan være med, og mye mer! Dessuten er det et massasje-basseng, hvor dere kan bli skjemt bort av boblene under vannet. Her er også restauranter og kaféer, så dere skal bare huske å ta med dere badetøy. Så ta hele familien med på badeferie til Kroatia - dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Dra på badeferie til Kroatia og besøk Aquapark Istralandia.
 • Piran (9.4 km)

  Piran er ikke bare vakre byggverk, byen er nemlig også i kontakt med naturen og Middelhavet. Følelsen av å tre inn i et postkort finnes virkelig her. Byens vakre gallerier, butikker og sjarmerende kaféer, gjør bybildet til noe helt spesielt. Spis frokost helt ned ved vannet i byens havneområde, gå en tur opp mot byens vakre gater eller ta en prat med byens lokale innbyggere.

  Piran
  Pittoreske omgivelser i den italienske byen Piran ved Middelhavet
 • Izola (5.1 km)

  Den idylliske lille byen Izola byr på flott arkitektur, små smale gater og hyggelige restauranter. I år 1820 ble det funnet varme kilder i byen, og siden har folk dratt hit for å bli kurert for diverse skavanker. Byen Izola ligger på en øy som bærer samme navn og er koblet til fastlandet via en stenbro. Izola betyr øy på latin. Izola er en middelalderby, hvor de gamle fisketradisjonene holdes vedlike og den lokale vin blandes med mytiske historier og gamle bygningstradisjoner, sammen med den vennlige og imøtekommende lokalbefolkningen. Den lille fiskebyens historie har skapt mange arkitektoniske skatter og spennende legender, som dere finner på den lille øyen. Middelalderstemningen kan man føle hvor enn man går gjennom de smale gatene, som når man ser de små fiskebåtene i havnen og de lokale nyte en god middag. I Izola arrangeres det hele året flere forskjellige sport- og kulturarrangementer, som stammer fra øyens lange historie. Dere finner museer, gallerier og atelier, hvor lokal kunst kan oppleves. Det kan anbefales å dra på båttur og nyte en eftermiddag på vannet. Dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie og selv dra på oppdagelsesferd i den skjønne middelalderstemningen i Izola - dra hit på miniferie eller kanskje en langhelg.

  Izola
  Besøk middelalderbyen Izola i Slovenia.
 • Koper (8.9 km)

  I den lille byen Koper er de fleste vintrene milde mens somrene er varme og tørre. I den pulserende kystbyen innbyr de små gatene til spaserturer, og restaurantene og kaféene ønsker dere hjertelig velkommen. Byen Koper har en lang historie bak seg. Flere monumenter vitner om den tid da byen var en del av den venetianske republikken. Opplev restene av den en gang så mektige bymuren og den største katedralen i Slovenia. I den middelalderlige, gamle bydelen finner dere plassen med brønnen, Da Ponte.

  Koper
  Deilig klima i den lille byen Koper, der de fleste vintrene milde mens somrene gjerne er varme og tørre.
Vis flere

Kart

Vila Korala/Perla/Sirena/Palma
Morova 6a 6310 Izola

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~11.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 30% rabat