Dra på familiferie med bil i vinterferien

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vinterferie

Rabattkoden er nå aktiv

Vinterferie

Vinterferien er en perfekt mulighet til å komme vekk fra hverdagens stress og daglige gjøremål, enten du leter etter skiferie med små barn, miniferier eller koselige parferier. Risskov Bilferie har et bredt utvalg av gode tilbud, uansett hvor i Europa du ønsker å reise.

Hvis du ønsker å dra på vinterferie i under skoleferien eller de andre ukene i februar, vil du finne mange muligheter på Risskov.no sine hjemmesider.

Du kan finne flere forslag til skiferie i Norge, Østerrike og Sverige, hvor vi har mange rimelige hoteller som ligger i nærheten av skiområder.

Hvis du i stedet leter etter en romantisk helg med spa og velvære, har vi et bredt utvalg av gode tilbud i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Italia og mange andre destinasjoner.

For barnefamilier kan vinterferien tilbringes i nærheten av en av de mange attraksjonene i både Norge og utlandet. Risskov Bilferie er vant til å sende mange glade barnefamilier på bilferie hvert år, og har derfor stor kunnskap på rimelige familiehoteller med gunstige barnerabatter.