Dra på familiferie med bil i vinterferien

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vinterferie

Rabattkoden er nå aktiv

Vinterferie

Langrennsturer i vintersol eller bratte fjellsider i puddersnø frister mange i vinterferien. Særlig hvis venner og familie er med. Risskov Bilferie har mange gode avtaler nær kjente vintersportssteder, både i Norge og i utlandet. Det gjelder også til Europas metropoler og varmere strøk i kjøreavstand.

I vårt eget vakre land kan dere legge vinterferien til den flotte fjellheimen og reise til Geilo, Gol, Norefjell, Nordmarka, Hemsedal, Hovden i Setesdal eller Kvitfjell, blant annet. På Golsfjellet, for eksempel, - midt mellom Oslo og Bergen - venter et eldorado for langsrennsentusiaster med flere kilometer oppmerkede løyper og snøgaranti i vinterferien. Ellers tilbyr vinter-Norge snowrafting på Beitostølen, hundekjøring i Sjodalen - Jotunheimen, bare for å nevne noe.

Det finnes imidlertid også et Oslo, hovedstaden med glimrende tilgang til de fleste vinteraktiviteter, kun et steinkast fra sentrum med t-banen. På vinterferie i Oslo har dere hovedstadens gallerier og restauranter for deres føtter. Kombiner gjerne kulturopplevelsene med besøk i Vinterparken, ta med barna til Spikersuppa skøytepark eller dra på turer i Nordmarka. Aketur i Korketrekkeren som begynner på Frognerseteren og slutter nede ved Midtstuen er absolutt å anbefale.

Like ved Trondheim, over grensa til Sverige ligger Jämtland. Det sies at folk gjerne går på ski i lunsjpausen i Jämtland. Et av Sveriges mest kjente vintersportssteder, Åre, finnes her, og det er hit svenskene selv drar på skiferie i hjemlandet. Rund gjerne av feriedagene med en unik opplevelse på Fäviken der mesterkokken Magnus Nilsson serverer nordisk mat.

I dag er det faktisk mulig å stå slalom i Danmark også. Helt sant er det siden den skibakken Amager Bakke i København åpnet i 2019. Hva med å legge vinterferien til danskenes hovedstad, teste skibakken gjerne etterfulgt av middag på københavnsk kro?

Frister det å reise til Alpene i vinterferien, er det verdt å vite at Risskov Bilferie har gode forbindelser til flotte vintersportssteder i den populære fjellkjeden, og til fine priser. Opplev Alpene i fjellbyen Kitzbühel, hit har nordmenn reist i generasjoner, eller prøv andre, og mindre kjente vintersportssteder.

Høyt i de italienske Alpene ligger Valmalenco i Lombardy, et usedvanlig naturskjønt område med skiløyper gjennom skogen til den frosne innsjøen Lago Palù. På den hyggelige restauranten Rifugio Palù kan dere spise lunsj med utsikt til innsjøen nedenfor.

Dere må helt syd i Europa for å finne sol og varme i vinterferien. På Sardinia kan dere regne med en gjennomsnittstemperatur på 23 grader i februar. Og nesten ingen andre besøkende.