Ferie i Danmark på Vissenbjerg Storkro

Norsk | NOK

Vissenbjerg Storkro

Tilbring en hyggelig kroferie på Midtfyn og besøk øyas mange severdigheter.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Herlig krostemning
 • Opplev Egeskov Slott
 • Kort avstand til Odense
2.767,-
3~6 dager fra
1.059,-

Opplevelser på Fyn

Kroferie på Fyn

3 dager
Fra 1.059,- / spar opp til 1.096,-
SPAR
4 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 1.653,-
SPAR
5 dager
Fra 2.099,- / spar opp til 2.210,-
SPAR
6 dager
Fra 2.619,- / spar opp til 2.767,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Bare 20 km fra Danmarks 3. største by, Odense, ligger den lille landsbyen Vissenbjerg hvor dere kan bo på den hyggelige storkroen med en hjemlig atmosfære. Kroen ligger i nydelige grønne omgivelser og ikke langt fra naturskjønne områder. Her kan dere nyte en hyggelig miniferie i rolige omgivelser, hvorfra dere enkelt kan komme til alle Fyns mange naturopplevelser og spennende attraksjoner.

Hotellet

Hotel Vissenbjerg Storkro er et av den lille landsbyens kjennetegn og kroen har ønsket gjester velkommen i mange år. De har en filosofi som heter; glade medarbeidere skaper gode miljøer og en god service i det daglige. På hotellets restaurant serveres det årstidens spesialiteter laget med friske grønnsaker. Middagen serveres mellom kl. 18:00 - 20:30. Etter en dag fylt med opplevelser, kan dere slappe av i hotellets oppholdssted med billiard, dart, bordtennis, bordfotball samt øl/vannautomat m.m. eller lese dagens avis i resepsjonen. For de som er interesserte i golf, så er det rabatt på greenfee ved uvalgte golfbaner i området. Dette kan dere finne ut mer om på hotellet ved ankomst. Det er også gratis parkering ved hotellet. Det er mulig å kjøpe billetter med rabatt til mange lokale attraksjoner slik som Terrariet Vissenbjerg, Danmarks Fugle Zoo, Egeskov Park & Slott, Odense Zoo, Den Fynske Landsby, H.C. Andersen Museet, M/S Helge og Danmarks Jernbanemuseum. Spørr i resepsjonen.

Rommene

Alle de komfortable værelsene er innredet i lyse farger med eget bad, toalett og TV. Fra alle værelsene er det utsikt over naturområdene. Der er gratis internett på rommene. Kroen har et mindre antall røyeværelser. Hvis dere ønsker å ta med hund, vil dere automatisk få tildelt et røykeværelse.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

300 km fra
Hirtshals, Danmark
625 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Frøbjerg Bavnehøj (10.8km)

Besøk det fredede naturområdet Frøbjerg Bavnehøj, som bl.a. har Fyns høyeste punkt på 131 meter. Herifra har dere en praktfull utsikt over det meste av Fyn. Dere vil også oppdage at det er mange forskjellige turruter å gå på og følger dere den lengste stien, vil dere passere adskillige minnesteder av nasjonalhistorisk betydning – deriblant en nydelig minnelund for ofrene under andre verdenskrig, etablert i 1954.

Danmarks Fugle Zoo (13.4km)

Opplev ekte fynsk bondegårdsidyll i Danmarks Fugle Zoo i Tommerup. Det 5 hektar store området rommer hele 800 forskjellige fugler fra alle fire verdens hjørner. Heriblant vil dere kunne finne spennende fuglearter slik som storker, papegøyer, strutser, traner, ugler og tropefugler.

Brandts Klædefabrik (16.9km)

Dra på oppdagelse på Fyn på en billig kjør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøk et av Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i sentrum av Odense, rett ved gågaten og er fra begynnelsen av 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellom alle disse spennende kulturstedene, brukes gjerne til konserter, da særlig om sommeren. Er man I Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik en av de tingene man helt sikkert ikke bør gå glipp av. Finn en billig miniferie og ta med hele familien på en billig familieferie i det danske land. Finn barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og opplev blant annet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

H.C. Andersens Hus (17.6km)

I H.C. Andersens Hus, midt i Odense, får dere et spennende og ganske unikt innblikk i dikterens liv. Utstillingene omfatter bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklipp samt hele rom innredet akkurat slik som da H.C. Andersen bodde og vokste opp i Odense.

Odense Zoo (17.6km)

Et besøk i Odense Zoo som er kåret til Europas beste dyrehage to ganger på rad, er å anbefale. Denne fantastiske zoologiske hagen kan by på alt hva hjertet begærer og passer for hele familien.

Den Fynske Landsby (19km)

Den Fynske Landsby er et imponerende friluftsmuseum som er bygget som en ekte fynsk landsby, slik den kan ha sett ut på 1800-tallet. Her går man rundt mellom hus og gårder som alle opprinnelig har stått i landsbyer rundt omkring på Fyn og andre øyer. Over alt møter man på noen av de mange spennende menneskene som går rundt i autentisk bekledning og arbeider i landsbyen og som med et smil forteller og formidler og svarer på gestenes spørsmål.

H.C. Andersens Barndomshjem (20km)

Besøk H.C. Andersen i hans barndomshjem i Odense. Her kan man oppleve en rekonstruksjon av leiligheten hvor H.C. Andersen bodde i årene 1807 – 1819 som barn. Bygningen ble et museum i 1930 og er i dag en filial av hovedmuseet H.C. Andersens Hus, kun en kort gåtur unna. Et besøk her er nesten ikke til å komme unna på en miniferie eller et helgeopphold i Odense.

Odense Domkirke (20.1km)

Se på den store flotte Odense Domkirke. Kirken er også kjent som St. Knuds Kirke, opkalt etter Knud den Hellige, som i 1086 ble myrdet like før. I dag er Knud den Helliges skjelett stilt ut i krypten i domkirken og gir et historisk sus.

De Japanske Haver (21.9km)

Opplev de til sammen 5500 m² japanske haver i Broby, nordvest for Faaborg. Disse fantastiske hagene er anlagt på ekte japansk vis, med hele 6 forskjellige stilarter fordelt utover området. Føl roen mellom idylliske små sjøer og bekker, og nyt denne havearkitektoniske perlen. De Japanske Haver har også en hyggelig kafé, som bl.a. byr på sushi og Japan-inspirerte kjøttboller.

«Det sydfynske øhav» (52.1km)

«Det sydfynske øhav» ligger syd for Fyn og består av 55 øyer, småøyer og holmer. Et fint fergesystem gjør det mulig å reise mellom de bebodde øyene, hvor en del av innbyggerne hovedsakelig lever av landbruk, fiskeri eller pendler til Fyn. En god måte å oppleve «Det sydfynske øhav» på er fotturer langs Øhavsstien, som med sine 220 km er en av Danmarks lengste turstier. Øhavsstien er et oppmerket stisystem fra Faldsled i vest til Langeland i øst over Ærø i sør.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Bogense Hotel

Inkl. halvpensjon

Fyn

Opplev Nordfynsk kyst

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett

324,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Miniferie i atmosfæriske omgivelser

Les mer

Fjelsted Skov Hotel

Inkl. halvpensjon

Fyn

Naturopplevelser på Fyn

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering

225,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Det venter mange spennende opplevelser på Fyn

Les mer

Cabinn Odense

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Fyn

Nær sentrum

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-course menu at Jensens Bøfhus
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett

375,-
Fra kun
1.308,-

Vis kort

Sentral beliggenhet i Odense

Les mer

Fangel Kro

Koselig kro opphold nært Odense

Fyn

Miniferie på Fyn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis internett og parkering

454,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Dra på eventyr til Fyn

Les mer