Wellness ferie på Vitalhotell Ascona i Nord-Tyskland

Norsk | NOK

VitalHotel Ascona

Nyt et fantastisk opphold med velvære og natur i spa-byen Bad Bevensen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhet nær naturen
 • Fri tilgang til svømmebasseng og badstue
 • Perfekt setting for fotturer og sykling
620,-
3~6 dager fra
1.489,-

Opphold med 3-retters meny

Wellness i Nordtyskland

3 dager
Fra 1.519,- / God pris !
SPAR
4 dager
Fra 2.269,- / spar opp til 200,-
SPAR
5 dager
Fra 2.989,- / spar opp til 332,-
SPAR
6 dager
Fra 3.659,- / spar opp til 515,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 5 EUR velveærekupong
 • Adgang til basseng og badstue
 • Gratis parkering og WiFi
Risskov Pakken

Opphold med 3-retters meny

Wellness i Nordtyskland

3 dager
Fra 1.489,- / God pris !
SPAR
4 dager
Fra 2.199,- / spar opp til 236,-
SPAR
5 dager
Fra 2.879,- / spar opp til 413,-
SPAR
6 dager
Fra 3.529,- / spar opp til 620,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 5 EUR velveærekupong
 • Adgang til basseng og badstu
 • Gratis parkering og WiFi
Risskov Pakken

Vitalhotell Ascona har en fantastisk beliggenhet i den sjarmerende og tradisjonelle nordtyske lanskapet, spa-byen Bad Bevensen, i hjertet av Lüneburg-regionen. Her har du et fantastisk velværeopphold med mange flotte naturopplevelser innen kort avstand. Len deg tilbake og nyt livet i hotellets innbydende velværeområde, hvor du har fri adgang til svømmebassenget og badstuen. Unn deg med deilig mat i restauranten og deretter reis ut i den vakre naturen, som er perfekt for både golf, fotturer og sykling.

Hotellet tilbyr

Med et opphold på det 4-stjerners Vitalhotell Ascona, befinner du deg bare 200 meter fra byens vakre spa-park, med bare et steinkast unna til byens jod termiske saltvannsbad, og det tar bare noen få minutter å gå inn til sentrum.

Hotellet har et stort nylig renovert velværeområde, der du har fri tilgang under oppholdet, til svømmebassenget og badstuområdet. Her kan du for eksempel, nyte avslappende øyeblikk i det vakre badeområdet med oppvarmet svømmebasseng, som også har motstrøm og massasjedyser. I det nydelige badstuområdet finest det både, tradisjonell finsk sauna, saltbastu med ekte steiner fra Himalaya og infrarød hytter. I tillegg så tilbyr hotellet ulike treningsfasiliteter, og et bredt spekter av massasje- og skjønnhetsbehandlinger som blir gjort av fagfolk.

Hotellets beliggenhet nær det vakre nordtyske hedelandskapet, Lüneburg Heide, gir deg hvert utgangspunkt for naturvandring. Området er preget av bølgende åser med vakre lyngplanter og koselige skogsområder. Lüneburg Heide ligger vest for hotellet, menst i øst finest det flere andre forskjellige og vakre naturområder, sånn som, Mecklenburg Elbtal, UNESCOs biosfærereservat og elven, Elben-Brandenburg og Westhavelland naturpark. Med andre ord, så er du omgitt av fantastisk natur, som bare venter på å bli utforsket. I tillegg, om du liker golf, så finner innen kort avstand mange golfbaner.

Hver morgen serveres en god og sunn frokostbuffé i hotellets vakre og komfortable omgivelser.

Kveldsmåltidet nytes i den koselige, klimatiserte restauranten, og senere på kvelden er hotellets cocktailbar det perfekte stedet til å avrunde en fin dag med en drink og en koselig samtale.

Under oppholdet har du gratis tilgang til trådløst internet og parkering er tilgjengelig på hotellet.

Rommene

Vitalhotell Ascona har 77 flotte, romslige og innbydende rom, hver med egen balkong eller terrasse. Det har både enkelt- og dobbeltrom. Det er mulig å legge til ekstra seng i dobbeltrommene.

Alle hotellrommene er utstyrt med egen dusj, toalett, hårføner, speil, komfortable senger, radio, safe og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

180 km fra
Kiel, Tyskland
600 km fra
Hirtshals, Danmark
850 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Uelzen (15.9km)

Besøk den sjarmerende byen Uelzen, som er mest kjent for banegården Hundertwasser-Bahnhof. Den fascinerende og fargerike banegården er en av de vakreste i verden og det er mulig å få en spennende omvisning mot et lite gebyr.

Se også byens gotiske kirke St. Marien, som kan skryte av å ha et kirketårn på hele 86 m. samt et apostel-kapell, som stammer helt tilbake til 1350. Besøk også det vakre Schloss Holdenstedt, som ligger i herlige, grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens lokale museum og dere kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens det også er fine kunstutstillinger her som det er verdt å kikke nærmere på.

Suhlendorf (25km)

Suhlendorf ligger i et idyllisk, rolig og naturskjønt område i det østlige Lüneburger Heide i nærheten av den vakre Naturparken Elbhöhen-Wendland. Det åpne landskapet innbyr til skjønne gå- og sykkelturer.

Suhlendorf kan tilby et meget interessant håndverksmuseum. I ti forskjellige bygninger kan dere se nærmere på og lære mye om de forskjellige håndverkene. Dere kan bl.a. besøke skomakeren, radioteknikeren, smeden, frisøren, urmakeren, maleren, bakeren og mølleren. Museet bærer preg av, at det ble startet som et møllemuseum og siden den har utviklet seg til å presentere mange forskjellige håndverk.

Ved museet finder I byens gamle mølle "Auguste", der er mere end 200 år gammel. Her blev korn tidligere malet til mel og den fine mølle bør I kigge nærmere på. Møllen hører til en af de ældste vindmølletyper i Europa.

Den lille hyggelige byen har forskjellige festligheter i løpet av året. Her kan dere bl.a. oppleve den årlige Schlachtefesten, den internasjonale museumsdagen, den tyske mølledagen, sommerkonserter, møllefesten samt håndverkerdagen. Her er det opplevelser for hele familien og de yngste kan også nyte godt av byens fine lekeplass i nærheten av håndverkermuseet.

Lüneburg (27.2km)

Lüneburg ligger ved elven Ilmenau, og er en gammel middelalderby, som ble rik på handle salt, eller det hvite gull, som det ble kaldt den gang. Det er nok en av de vakreste byene i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, er det mye å både se og oppleve her.

Det er mange plasser rundt om i byen, og her er det alltid god stemning og glimrende muligheter for å ta seg et glass øl og samtidig nyte den skjønne utsikten utover de mange flotte bindingsverkshusene, som preger bybildet. Prøv eventuelt å starte ved Am Sande, ved Sankt Johannis kirken, eller ta en tur med hestevognen, som frakter nysgjerrige rundt om i byens vakreste strøk.

Bleckede (28.8km)

Dra en liten tur til Bleckede og se byens Elbschloss. Det nåværende slottet ligger på restene av en tidligere borg fra 1270, hvorav det høye tårnet fremdeles står. Det er en utsiktsplattform i toppen av tårnet, hvor dere kan nyte en flott utsikt. På selve slottet finner dere en fin utstilling, som forteller om det spennende elve-landskapet ved Elben. I Bleckede er det også verdt å kikke nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områdene, hvor dere bl.a. kan finne interessante steinformasjoner i Findlingsgarten Breetze. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og opplev Nord-Tyskland fra sin beste side.

Barfusspark Egestorf (49.8km)

Finn barnevennlige hoteller nær Barfusspark Egestorf, litt sør for Hamburg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik opplevelse. Her kan dere oppleve naturen på en annerledes måte og ha føttenes velvære i fokus. Den ca. 14 hektar store natur-opplevelsesparken byr på 2,7 km med stier som har 60 forskjellige hindringer laget av naturmaterialer. Det perfekte stedet for en gøyal gåtur i skogen. I parken er det også en liten kiosk, hvor dere kan kjøpe forfriskninger. Det er derfor lagt opp til en aktiv ferie i den skjønne parken. Finn et billig hotellopphold hos Risskov Bilferie og nyt en ekte familieferie.

Wildpark Lüneburger Heide (51.9km)

Wildpark Lüneburger Heide er en av Tysklands største zoologiske hager. Her kan dere oppleve over 1200 dyr, representert gjennom 140 forskjellige dyrearter slik som sibiriske tigre, moskusokser, elger, bjørner og gjedder. Parken har et bredt utvalg av forskjellige spisesteder, hvor dere kan kjøpe alt fra enkle retter til bedre matopplevelser. Det er også tillat å ha med sin egen lunsj i dyreparken. Barna vil sette pris på parkens kjempe store lekeplass med trampoliner, hengebroer, mini-radiobiler og gode muligheter for å klatre og balansere.

Lüneburger Heide (55.8km)

Lüneburger Heide er et område som er velegnet til gå- og sykkelturer, hvor de flotte naturopplevelsene er en viktig bestanddel. Nyt den friske luften og blomstene. Lüneburger Heide er også populært for rideturer. Området ligger mellom byene Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I nesten hundre år har man forsøkt å bevare områdets naturlige miljø. Lüneburger Heide består av en rekke naturparker og fredede naturområder.

Hamburg (83.2km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Opphold med halvpensjon

Lüneburger Heide

Nydelige Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 flaske vann
 • Fri bruk av svømmebasseng og sauna

243,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Et sant naturparadis

Les mer

Hotel Neetzer Hof

Inkl. halvpensjon, kaffe og kake

Lüneburger Heide

Ferie nært Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times bruk av kjeglebane

424,-
Kun
969,-

Vis kort

Det vakre Lüneburger Heide

Les mer

Ringhotel Sellhorn

Opplev naturskjønne Lüneburger Heide

Lüneburger Heide

Wellness ved Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x ettermiddagskaffe
 • Tilgang til velvære-avdeling

762,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Velvære og opplevelser for alle

Les mer

Heidehotel Bockelmann

Inkl. halvpension & Bispingenkort

Niedersachsen

Miniferie i Lüneburger Heide

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny á la carte
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin ved avgang
 • Gratis kaffe/te på rommet

464,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Idyllisk beliggenhet i Lüneburger Heide

Les mer

Hotel Dömitzer Hafen

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Mecklenburg-Vorpommern

Maritimt hotell rett ved Elben

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kake

341,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Maritimt hotell rett ved Elben

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.