Kjør-selv ferie til Vitalia Seehotel Bad Segeberg

Norsk | NOK

Vitalia Seehotel Bad Segeberg

Bo i det vakre naturområdet Holsteinische Schweiz ved Segeberger See.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Suveren beliggenhet ved Segeberger See
 • Stort velværeområde på hotellet
 • Massevis av skjønn natur og spennende severdigheter
626,-
3~6 dager fra
1.819,-

Wellnesshotell i Nordtyskland

Spa og velvære

3 dager
Kun 1.819,- / God pris !
SPAR
4 dager
Kun 2.689,- / spar opp til 116,-
SPAR
5 dager
Kun 3.529,- / spar opp til 211,-
SPAR
6 dager
Kun 4.049,- / spar opp til 626,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 10% rabatt på spa-behandlinger
 • Adgang til spaavdeling
Risskov Pakken

Bo i naturskjønne omgivelser like ved Segeberger See. Her kan dere dra ut på innsjøen eller ta en lang gåtur i vakre landskap. Besøk også de spennende handlestedene Hamburg, Lübeck og Kiel, som byr på mange kulturelle opplevelser.

Hotellet tilbyr 

Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser like ned til Segeberger See. Start dagen med en innbydende frokostbuffé innen dere drar på oppdagelse i det vakre landskapet eller drar på utflukt til spennende hansesteder. I Vitalia Seerestaurant blir det servert lekker mat inspirert fra det klassiske Middelhavskjøkkenet. Til maten kan dere bestille utsøkt vin fra en variert vinmeny. Dere kan også få servert maten på terrassen, hvor det er en fantastisk utsikt over Segeberger See. Etter en lang dag med vakre naturinntrykk og kulturelle opplevelser i nærliggende byer, kan dere nyte et godt glass vin eller en drink i hotellets vinbar Leonardo Bar. Hotellets wellness avdelingen er innredet på 1500 m2 og her kan dere slappe av i rolige omgivelser og nyte godt av mange wellness tilbud. Dere kan bestille massasje og moderne skjønnhetsbehandlinger direkte ved hotellet. Det er en god ide å bestille tid til behandlinger i god tid. Velvære-avdelingen er utstyrt med spa-bad, badstue, japansk aromabad, saltgrotte og et stort basseng, hvor det er panorama utsikt til vakre omgivelser.

Rommene

Alle rom er lyse og moderne innredet og utstyrt med eget bad og satellit tv. Der er mulighet for oppredning. Fra store vinduer har dere en vakker utsikt til landskapet rundt. 

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Lyst og romslig enkeltrom med eget bad med dusj og toalett, behagelig seng, telefon, satellitt-TV og balkong eller terrasse.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Lyst og romslig dobbeltrom med eget bad med dusj og toalett, behagelig seng, telefon, satellitt-TV og balkong eller terrasse. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom m. Utsikt over vannet

1 / 3
Komfortabelt dobbeltrom med utsikt over Segeberger See. Rommet har eget bad med dusj og toalett, hårføner. behagelig dobbeltseng, sitteområde, telefon, satellitt-TV og balkong eller terrasse. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

50 km fra
Kiel, Tyskland
490 km fra
Hirtshals, Danmark
725 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Bad Segeberg Golf Klubb (9.5km)

I det holstenske Sveits ligger denne flotte 18-hulls golfbanen. Mens dere nyter et slag golf, kan dere også nyte den vakre naturen. Risskov Bilferie har et stort utvalg av weekendopphold med golf på programmet, så prøv et weekendopphold til golfbanen sør for grensen med Risskov Bilferie.

Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele (2.8km)

Utsiktspunktet i byen, hvor dere kan komme opp i 90 meters høyde på den store klippen, og få en fantastisk utsikt over byen og naturen rundt den. Det er også laget et utendørs teater rundt klippen, som gir en helt spesiell atmosfære. Her avholdes også den berømte Karl-May Spiele, hvor den berømte forfatteren Karl Mays romaner blir fremført fra juni til september. Det kan bestilles billetter på www.karl-may-spiele.de .

Naturparken Holsteinische Schweiz (19.6km)

Naturparken Holsteinische Schweiz strekker seg over et areal på intet mindre enn 72.000 hektar og er dermed det største naturområdet i Schleswig-Holstein. Her finner dere over 200 små og store innsjøer omgitt av bakker, skog og marker, som avbrytes av idylliske småbyer og vakre herregårder. På grunn av de mange innsjøene, er området populært til vannsportsaktiviteter som kanoturer eller fiske. Det er selvfølgelig utallige muligheter for vakre gåturer i området. En annen herlig opplevelse er en seiltur på innsjøene, hvor dere kan komme tett på naturen og det lokale fuglelivet.

Herrenhaus Stockelsdorf (26.9km)

Dette er en fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere har vært en skole. I dag brukes herregården til kulturelle arrangementer slik som f.eks. konserter og utstillinger, mens det også er en restaurant på stedet. En del av det store grønne område rundt herregården er i dag et nydelig parkområde, hvor dere kan gå en tur.

Outlet senteret McArthurGlen Neumünster (28.7km)

Dra på shoppetur til outlet senteret McArthurGlen i Neumünster, hvor dere kan handle deres favoritt designer-varemerker med 30-70 % rabatt hele året rundt. Her finner dere et stort utvalg av klær, tilbehør og sko, elegante ting til hjemmet og smart sportsutstyr. Utforsk fantastiske merker og nye trender.

Plön (40km)

Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

Eutin (36.6km)

Eutin er en over 1000 år gammel by, hvor flere av husene i den indre byen er mer enn 300 år gamle. Byens markedsplass ved gågatene er et naturlig sentrum i byen, hvor dere kan slappe av på en av alle caféene. Herfra kan dere gå på shopping i gågatene, hvor dere finner flere butikker. Når dere er i byen, bør dere også besøke Eutiner slottet som er et museum i dag, hvor dere kan få en spennende omvisning. Dessuten kan dere gå innom den lille parken, hvor tusenvis av roser og rododendron pryder området. Litt utenfor byen, kan dere også besøke det flotte jaktslottet ved Ukleisee.

Lübeck (32.5km)

40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

Kiel (50.1km)

Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Schleswig-Holsteins

Miniferie i Nord-Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

412,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Opplev Hamborg og Lübeck!

Les mer

Golden Tulip Lübecker Hof

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Opplev hansastaden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til sauna

389,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Super pakke i populære Lübeck

Les mer

TRYP Lübeck Aquamarin

Inkl. 3-retters meny

Østersjøkysten

Hansabyen Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis parkering

228,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Spesialpris til vakker hansaby

Les mer

Ringhotel Friederikenhof

Inkl. halvpensjon og 1 flaske vin

Østersjøkysten

Nær Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 flaske vin på rommet
 • Badekåpe på rommet
 • Adgang til sauna

376,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Landlig idyll nær Lübeck

Les mer

H+ Hotel Lübeck

Mulighet for gratis oppdatering.

Østersjøkysten

I hjerted av Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 glass vin
 • 1 flaske vann på rommet
 • gratis upgrade etter tilgjengelighet

335,-
Fra kun
1.389,-

Vis kort

Historiske omgivelser i Lübeck sentrum

Les mer