Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendtur Oslo

Rabattkoden er nå aktiv

Weekendtur Oslo

Når resten av Norge ligger i vinterdvale i de små bygder, pulserer livet i Oslo. Når Norge tar ferie i juli, er det stille og rolig i Oslo med alle badeplassene i fjorden. I helgene skjer det alltid noe i hovedstaden - uansett årstid. Så hva med en weekendtur til Oslo neste gang dere har en frihelg?

Fra samtlige norske flyplasser går det direkteavganger til Oslo, og Risskov Bilferie har mange gode avtaler med hovedstadens hoteller. Slik at dere kan ta en oslohelg - uten å tømme lommeboka.

I Oslo kan dere spasere til det meste; fra Theatercafeen ned til Operahuset i Bjørvika, fra Lorry i enden av handlegata på Majorstuen til Slottsparken og Karl Johans gate. Kjøp gjerne dagskort på trikken og dra Oslo rundt, eller hopp på en av båtene som går ut til holmene i Oslofjorden om sommeren. Om vinteren kan dere stå på ski i Spikersuppa, og slå dere ned i gode stoler med ullpledd over bena på byens mange uteserveringer.

Sjekk kalenderen og se hva som skjer i Oslo, og planlegg neste weekendtur til den norske hovedstaden med vennegjengen, tur for to eller med barna på tur.