Betaling

Betaling

Gavekort

Wonnemar Resort-Hotel Wismar

Moderne wellnesshotell i den spennende hansabyen, Wismar.

 • 825 km fra Svinesundbroen
 • 575 km fra Hirtshals
 • 150 km fra Kiel, Tyskland
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng

Om hotellet

Dette 4-stjerners resort hotellet i Wismar byr på timesvis av aktiviteter, avslapning og opplevelser for hele familien. Her får dere fri adgang til et stort badeland, Wonnemar Erlebnisbad, som har alt fra vannsklier til bølgebasseng, Wonnemar SPa og Wonnemar Fitness. Hotellet tilbyr også en rekke sports- og treningsfasiliteter som aquafit, tennis og bowling. I hotellets egen velværeavdeling finner dere forskjellige saunaer og termalbad samt mulighet for avslappende massasjer og spabehandlinger.

Hotellet tilbyr

Dette 4-stjerners resort-hotellet ligger midt i den historiske byen, Wismar, med kort avstand til både fra havet og det UNESCO-listede, gamle bysentrumet. 

Start dagen med god frokost på hotellet slik at dere har nok energi til dagens strabaser. Gjennom dagen kan man kjøpe snacks om man er småsulten, om kvelden byr hotellets egen stilfulle Restaurant Tafelhuus på herlig mate. I hotellets bar kan dere slappe av foran peisen etter en opplevelsesrik dag, og nyte den rolige atmosfæren med live pianomusikk. Baren tilbyr en rekke forskjellige kaffespesialiteter, utsøkt rom- og whisky, og snacks som smørbrød, salater og hamburgere. 

Det er gratis parkering ved hotellet og gjester har fri tilgang til det trådløse internettet.

Wonnemar SPA

Hotellets store velvære- og sunnhetsområde, som bl.a. har et 5-stjerners saunalandskap, massasje, Kneipp-fasiliteter og dampbad i alle fasonger. 

Wonnemar Badeland

Under oppholdet deres har dere bl.a. fri adgang til det enorme badelandet Wonnemar Erlebnisbad, som ligger i kort avstand fra hotellet. Her er det både små og store basseng, bølgebad, sportsvømmeanlegg og mange vannsklier, fra familievennlige varianter til sklier av det mer ville slaget.

Det er tilgang til en lang rekke sports- og fitnessfasiliteter, som bl.a. består av aquafit, fitnessstudio samt tennis og bowling mot gebyr. Det er dessuten både lekerom til de små og et aktivitetsrom for de litt større barna.

Rommene

Hotellets moderne dobbeltrom er på 20 m² og innredet med parketgulv, gulv-til-tak-vinduer og et stilfullt møblement, så dere raskt vil føle dere hjemme og godt tilpass i disse lyse og behagelige omgivelsene. Alle rommene er utstyrt med et moderne bad komplett med eget toalett og hårføner, 48” Samsung Smart TV, telefon, ”Executive SuitePad” (interaktiv butler i form av et nettbrett) samt en behagelig sittegruppe. I tillegg finnes det gratis badekåper og toalettvesker.

Det er ikke tillatt å ta med hund på hotellet, men hotellet samarbeider med en nærliggende hundepensjonat, hvor det er mulig å få plass til hunden under oppholdet deres. 

Merk at

OBS! Oppredning er kun mulig for barn opp til 14 år.

Dere kan benytte hotellets wellnessavdeling mot et gebyr på 14.-EUR/dag. Det er tillat å komme og gå i løpet av dagen, når dagsbeløpet er betalt. Det er også mulig å kjøbe adgang til hotellets spaavdeling eller saunalandskap hver for seg for 7.- EUR/ per dag per avdeling.

Om dere har bestilt et opphold som inkluderer meny/buffé, bestemmer hotellet/kjøkkensjefen om det vil bli servert meny eller buffé.

Det er gratis adgang til Wonnemar SPA, Wonnemar Badeland og Wonnemar Fitness, som ligger ved siden av hotellet. Aldersgrense Wonnemar fitness 18 år.

Turistskatt på ca. 3.- EUR per person per dag betales direkte til hotellet og er ikke inkludert i totalprisen.

Vis flere

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling

Verdt å se

 • Wismar (2.1 km)

  Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus. Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

  Wismar
  Wismar
 • Brønnen i Wismar (« Wasserkunst») (2.5 km)

  I den sørøstlige enden av torget står byens spektakulære brønn, eller «Wasserkunst» som den kalles lokalt. Brønnen er utformet i hollandsk renessansestil av arkitekten Philipp Brandin og ble oppført i perioden 1579–1602. De 12 kalksteinkolonnene bærer et vakkert kobbertak. På toppen av denne konstruksjonen troner en sekskantet lykt. Frem til år 1897 leverte brønnen godt drikkevann til rundt 220 husstander via et vannrør laget av tre.

  Brønnen i Wismar (« Wasserkunst»)
  Brønnen i Wismar, eller «Wasserkunst», er en liten perle på den vakre markedsplassen.
 • Kalkflachmoor ved Degtow (25.7 km)

  Like sydøst for Grevesmühlen ved bydelen Degtowl, ligger et beskyttet naturområde. Dette kalk- og steinbruddet ligger på en høyde mellom 21 og 43 meter over havet og kan by på nydelige landskaper så langt øyet rekker. Her er det gode muligheter for å møte på noen spennende fugle- og sommerfuglarter, når dere går rundt i området. Ta med kikkerten og begi dere ut i dette fantastiske naturområdet.

  Kalkflachmoor ved Degtow
  Der er funnet mange fossiler i området.
 • Grevesmühlener Mühle (19.3 km)

  Byen Grevesmühlen har fått navnet sitt fra møllevirksomheten. I dag står den 30 meter høye hollandske vindmøllen fra 1878d der som byens helt store landemerke. Møllens plassering er på en liten bakketopp hvor man også finner et galleri og et glassverk. Her kan dere også få mer Information om byens og møllens spennende historie.

  Grevesmühlener Mühle
  Møllen ligger like ved den flotte innsjøen, Vielbecker See.
 • Stadtkirche St. Nikolai (19.5 km)

  Denne flotte kirken i Grevesmühlen er bygget i en blanding av romansk og gotisk og er fra omkring 1230. I dag er kirken protestantisk.

  Stadtkirche St. Nikolai
  Stadtkirche St. Nikolai
 • Tarnewitzer Huk (21.6 km)

  Den vernede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ute på området Boltenhagens nordøstlige spiss. Området er en halvøy på hele 69 hektar med et rikt plante- og dyreliv.

  Tarnewitzer Huk
  Tarnewitzer Huk
 • Schloss Bothmer (22.9 km)

  Dette imponerende slottet i barokkstil er fra den første halvdel av 1700-tallet og ligger like øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet ble bygget for grev Hans Caspar von Bothmer og er det største barokkslottet i hele Mecklenburg-Vorpommern. Etter en omfattende renovering, mellom 2009 og 2015, er slottet nå åpent for publikum og har et museum hvor man kan lære grevens spennende liv.

  Schloss Bothmer
  Slottet ligger mellom Leonorenwald og kystkommunen Boltenhagen.
 • Tigerpark Dassow (33.4 km)

  Denne familieejede tigerparken er en av Europas største tiger- og løveparker. Den åpnet i 2003 og er siden da vokst til et 50 mål stort område, hvor gjestene, i tillegg til mange forskellige arter tiger og løver, også bl.a. kan se lamaer, dromedarer og alpakaer.

  Tigerpark Dassow
  Tigerpark Dassow
 • Schwerin (50.0 km)

  En rundtur i Schwerin er et absolutt must. Byen ligger nydelig til i maleriske omgivelser med sjøene midt i byen og er hovedstaden i bundeslandet Mecklenborg-Vorpommern. Sjøene er en viktig del av Schwerin, og byen har gitt navn til Schweriner See, som med sine 61 km2, er en av Tysklands største. Her finner dere mange aktiviteter med alt fra vannsport til kultur- og innkjøpsmuligheder.

  Schwerin
  Schwerin
Vis flere

Kart

Wonnemar Resort-Hotel Wismar
Bürgermeister-Haupt-Straße 36 23966 Wismar

Kundene mener

Hva våre kunder sier om oss

 • Hvis jeres ophold indeholder menu/buffet, bestemmer