Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Wonnemar Resort-Hotel Wismar

Moderne wellnesshotell i den spennende hansabyen, Wismar.

 • 825 km fra Svinesundbroen
 • 575 km fra Hirtshals
 • 150 km fra Kiel, Tyskland
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng

Om hotellet

Dette 4-stjerners resort hotellet i Wismar byr på timesvis av aktiviteter, avslapning og opplevelser for hele familien. Her får dere fri adgang til et stort badeland, Wonnemar Erlebnisbad, som har alt fra vannsklier til bølgebasseng. Wonnemar Erlebnisbad tilbyr også en rekke sports- og treningsfasiliteter som aquafit, tennis og bowling. I hotellets egen velværeavdeling finner dere forskjellige saunaer og termalbad samt mulighet for avslappende massasjer og spabehandlinger.

Hotellet tilbyr

Dette 4-stjerners resort-hotellet ligger midt i den historiske byen, Wismar, med kort avstand til både fra havet og det UNESCO-listede, gamle bysentrumet. 

Start dagen med god frokost på hotellet slik at dere har nok energi til dagens strabaser. Gjennom dagen kan man kjøpe snacks om man er småsulten, om kvelden byr hotellets egen stilfulle Restaurant Tafelhuus på herlig mate. I hotellets bar kan dere slappe av foran peisen etter en opplevelsesrik dag, og nyte den rolige atmosfæren med live pianomusikk (pianomusikk spilles kun på fredag og lørdag). Baren tilbyr en rekke forskjellige kaffespesialiteter, utsøkt rom- og whisky, og snacks som smørbrød, salater og hamburgere. 

Det er gratis parkering ved hotellet og gjester har fri tilgang til det trådløse internettet.

Wonnemar SPA

Hotellets store velvære- og sunnhetsområde, som bl.a. har et 5-stjerners badstue-landskap, massasje, Kneipp-fasiliteter og dampbad i alle fasonger. Spa-området kan benyttes mot et gebyr.

Wonnemar Badeland

Under oppholdet deres har dere bl.a. fri adgang til det enorme badelandet Wonnemar Erlebnisbad, som ligger i kort avstand fra hotellet. Her er det både små og store basseng, bølgebad, sportsvømmeanlegg og mange vannsklier, fra familievennlige varianter til sklier av det mer ville slaget. Det er direkte adgang til badelandet fra 2. etasje på hotellet.

Det er tilgang til en lang rekke sports- og treningsfasiliteter, som bl.a. består av aquafit, fitnessstudio samt tennis og bowling mot gebyr. Det er dessuten både lekerom til de små og et aktivitetsrom for de litt større barna.

Rommene

Hotellets moderne dobbeltrom er på 20 m² og innredet med parketgulv, gulv-til-tak-vinduer og et stilfullt møblement, så dere raskt vil føle dere hjemme og godt tilpass i disse lyse og behagelige omgivelsene. Alle rommene er utstyrt med et moderne bad komplett med eget toalett og hårføner, 48” Samsung Smart TV, telefon, ”Executive SuitePad” (interaktiv butler i form av et nettbrett) samt en behagelig sittegruppe. I tillegg finnes det gratis badekåper og toalettvesker.

Det er ikke tillatt å ta med hund på hotellet.

Merk at

OBS! Oppredning er kun mulig for barn opp til 14 år. Barn i oppredning har kun frokost inkludert i oppholdet.

Om dere har bestilt et opphold som inkluderer meny/buffé, bestemmer hotellet/kjøkkensjefen om det vil bli servert meny eller buffé.

Oppholdet inkluderer gratis adgang til Wonnemar SPA, Wonnemar Badeland og Wonnemar Fitness, som ligger ved siden av hotellet. Aldersgrensen hos Wonnemar Fitness er 18 år. Dere kan benytte hotellets spa-og badstue-område mot et gebyr. Veilende pris: 5 EUR per person og dag.

Turistskatt på ca. 3 EUR per person per dag betales direkte til hotellet og er ikke inkludert i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Wismar (2.1 km)

  Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus. Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

  Wismar
  Wismar
 • Brønnen i Wismar (« Wasserkunst») (2.5 km)

  I den sørøstlige enden av torget står byens spektakulære brønn, eller «Wasserkunst» som den kalles lokalt. Brønnen er utformet i hollandsk renessansestil av arkitekten Philipp Brandin og ble oppført i perioden 1579–1602. De 12 kalksteinkolonnene bærer et vakkert kobbertak. På toppen av denne konstruksjonen troner en sekskantet lykt. Frem til år 1897 leverte brønnen godt drikkevann til rundt 220 husstander via et vannrør laget av tre.

  Brønnen i Wismar (« Wasserkunst»)
  Brønnen i Wismar, eller «Wasserkunst», er en liten perle på den vakre markedsplassen.
 • Kalkflachmoor ved Degtow (25.7 km)

  Like sydøst for Grevesmühlen ved bydelen Degtowl, ligger et beskyttet naturområde. Dette kalk- og steinbruddet ligger på en høyde mellom 21 og 43 meter over havet og kan by på nydelige landskaper så langt øyet rekker. Her er det gode muligheter for å møte på noen spennende fugle- og sommerfuglarter, når dere går rundt i området. Ta med kikkerten og begi dere ut i dette fantastiske naturområdet.

  Kalkflachmoor ved Degtow
  Der er funnet mange fossiler i området.
 • Grevesmühlener Mühle (19.3 km)

  Byen Grevesmühlen har fått navnet sitt fra møllevirksomheten. I dag står den 30 meter høye hollandske vindmøllen fra 1878d der som byens helt store landemerke. Møllens plassering er på en liten bakketopp hvor man også finner et galleri og et glassverk. Her kan dere også få mer Information om byens og møllens spennende historie.

  Grevesmühlener Mühle
  Møllen ligger like ved den flotte innsjøen, Vielbecker See.
 • Stadtkirche St. Nikolai (19.5 km)

  Denne flotte kirken i Grevesmühlen er bygget i en blanding av romansk og gotisk og er fra omkring 1230. I dag er kirken protestantisk.

  Stadtkirche St. Nikolai
  Stadtkirche St. Nikolai
 • Tarnewitzer Huk (21.6 km)

  Den vernede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ute på området Boltenhagens nordøstlige spiss. Området er en halvøy på hele 69 hektar med et rikt plante- og dyreliv.

  Tarnewitzer Huk
  Tarnewitzer Huk
 • Schloss Bothmer (22.9 km)

  Dette imponerende slottet i barokkstil er fra den første halvdel av 1700-tallet og ligger like øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet ble bygget for grev Hans Caspar von Bothmer og er det største barokkslottet i hele Mecklenburg-Vorpommern. Etter en omfattende renovering, mellom 2009 og 2015, er slottet nå åpent for publikum og har et museum hvor man kan lære grevens spennende liv.

  Schloss Bothmer
  Slottet ligger mellom Leonorenwald og kystkommunen Boltenhagen.
 • Tigerpark Dassow (33.4 km)

  Denne familieejede tigerparken er en av Europas største tiger- og løveparker. Den åpnet i 2003 og er siden da vokst til et 50 mål stort område, hvor gjestene, i tillegg til mange forskellige arter tiger og løver, også bl.a. kan se lamaer, dromedarer og alpakaer.

  Tigerpark Dassow
  Tigerpark Dassow
 • Schwerin (50.0 km)

  En rundtur i Schwerin er et absolutt must. Byen ligger nydelig til i maleriske omgivelser med sjøene midt i byen og er hovedstaden i bundeslandet Mecklenborg-Vorpommern. Sjøene er en viktig del av Schwerin, og byen har gitt navn til Schweriner See, som med sine 61 km2, er en av Tysklands største. Her finner dere mange aktiviteter med alt fra vannsport til kultur- og innkjøpsmuligheder.

  Schwerin
  Schwerin
 • Julemarked i Wismar (2.1 km)

  Julemarkedet i Wismar blir åpnet av julenissen hvert år. Julenissen kommer seilende inn i Wismar havn, og kjører derfra i hestevogn inn til den historiske markedsplassen, hvor juleboder med alle slags julegaver er klare til å ønske gjester velkommen.
  I perioden fra slutten av november til jul er Wismars julemarked byens sentrum, omkranset av byens rådhus, hoteller, museum og butikker.
  På julemarkedet er det oppstilt mange små boder, med mulighet for å støpe lys, fiske i fiskedam og ikke minst nyte alle duftene fra mat- og drikke bodene.
  Julemarkedet er dermed en perfekt mulighet for hele familien, hvor foreldrene kan nyte den storslåtte byen og arkitekturen, samtidig som det kan handles i de små bodene, sammen med familiens yngste. Og når barna blir for utålmodige, kan de bli plassert i tivoli, hvor tiden går veldig fort på grunn av de mange fornøyelsene. Wismar kom i 2002 på UNESCOs liste over verdens naturarv. Dette skyldes byens fantastiske Altstadt med sine gotiske bygninger, som har sin opprinnelse i hanse-perioden. Altstadt er dermed enda er en grunn til å besøke Wismar, og ikke minst byens hyggelige julemarked.
  I 1648 ble Wismar en del av Sverige, etter slutten på Tredveårskrigen, og var svensk frem til 1903, da byen igjen ble tysk. Byen bærer dog stadig preg av sin svenske historie, og mange steder kan man fremdeles finne spor av dette. Dette er blant annet på byens kjennetegn, Schwedenköpfe ved Alter Hafen.

  Julemarked i Wismar
  Besøk det vakre julemarkedet i WIsmar
Vis flere

Kart

Wonnemar Resort-Hotel Wismar
Bürgermeister-Haupt-Straße 36 23966 Wismar

Kundene mener

Hva våre kunder sier om oss

 • Hvis jeres ophold indeholder menu/buffet, bestemmer