Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Wonnemar Resort-Hotel Wismar

Moderne wellnesshotell i den spennende hansabyen, Wismar.

  • 825 km fra Svinesundbroen
  • 575 km fra Hirtshals
  • 150 km fra Kiel, Tyskland
  • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness
  • Utendørs svømmebasseng

Om hotellet

Dette 4-stjerners resort hotellet i Wismar byr på timesvis av aktiviteter, avslapning og opplevelser for hele familien. Her får dere fri adgang til et stort badeland, Wonnemar Erlebnisbad, som har alt fra vannsklier til bølgebasseng. Wonnemar Erlebnisbad tilbyr også en rekke sports- og treningsfasiliteter som aquafit, tennis og bowling. I hotellets egen velværeavdeling finner dere forskjellige saunaer og termalbad samt mulighet for avslappende massasjer og spabehandlinger.

Hotellet tilbyr

Dette 4-stjerners resort-hotellet ligger midt i den historiske byen, Wismar, med kort avstand til både fra havet og det UNESCO-listede, gamle bysentrumet. 

Start dagen med god frokost på hotellet slik at dere har nok energi til dagens strabaser. Gjennom dagen kan man kjøpe snacks om man er småsulten, om kvelden byr hotellets egen stilfulle Restaurant Tafelhuus på herlig mate. I hotellets bar kan dere slappe av foran peisen etter en opplevelsesrik dag, og nyte den rolige atmosfæren med live pianomusikk (pianomusikk spilles kun på fredag og lørdag). Baren tilbyr en rekke forskjellige kaffespesialiteter, utsøkt rom- og whisky, og snacks som smørbrød, salater og hamburgere. 

Det er gratis parkering ved hotellet og gjester har fri tilgang til det trådløse internettet.

Wonnemar SPA

Hotellets store velvære- og sunnhetsområde, som bl.a. har et 5-stjerners badstue-landskap, massasje, Kneipp-fasiliteter og dampbad i alle fasonger. Spa-området kan benyttes mot et gebyr.

Wonnemar Badeland

Under oppholdet deres har dere bl.a. fri adgang til det enorme badelandet Wonnemar Erlebnisbad, som ligger i kort avstand fra hotellet. Her er det både små og store basseng, bølgebad, sportsvømmeanlegg og mange vannsklier, fra familievennlige varianter til sklier av det mer ville slaget. Det er direkte adgang til badelandet fra 2. etasje på hotellet.

Det er tilgang til en lang rekke sports- og treningsfasiliteter, som bl.a. består av aquafit, fitnessstudio samt tennis og bowling mot gebyr. Det er dessuten både lekerom til de små og et aktivitetsrom for de litt større barna.

Rommene

Hotellets moderne dobbeltrom er på 20 m² og innredet med parketgulv, gulv-til-tak-vinduer og et stilfullt møblement, så dere raskt vil føle dere hjemme og godt tilpass i disse lyse og behagelige omgivelsene. Alle rommene er utstyrt med et moderne bad komplett med eget toalett og hårføner, 48” Samsung Smart TV, telefon, ”Executive SuitePad” (interaktiv butler i form av et nettbrett) samt en behagelig sittegruppe. I tillegg finnes det gratis badekåper og toalettvesker.

Det er ikke tillatt å ta med hund på hotellet.

Merk at

OBS! Oppredning er kun mulig for barn opp til 14 år. Barn i oppredning har kun frokost inkludert i oppholdet.

Om dere har bestilt et opphold som inkluderer meny/buffé, bestemmer hotellet/kjøkkensjefen om det vil bli servert meny eller buffé.

Oppholdet inkluderer gratis adgang til Wonnemar SPA, Wonnemar Badeland og Wonnemar Fitness, som ligger ved siden av hotellet. Aldersgrensen hos Wonnemar Fitness er 18 år. Dere kan benytte hotellets spa-og badstue-område mot et gebyr. Veilende pris: 5 EUR per person og dag.

Turistskatt på ca. 3 EUR per person per dag betales direkte til hotellet og er ikke inkludert i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Wonnemar Resort Wismar
Bürgermeister-Haupt-Straße 36 23966 Wismar

Kundene mener

Hva våre kunder sier om oss

  • Hvis jeres ophold indeholder menu/buffet, bestemmer