Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Wyndham Garden Wismar

Flott 4-stjerners hotell ved kysten utenfor Wismar

 • 825 km fra Svinesundbroen
 • 575 km fra Hirtshals
 • 150 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad
 • Dampbad

Om hotellet

Ikke langt fra Østersjøen ligger det koselige Wyndham Garden Wismar i utkanten av den sjarmerende tyske byen Wismar. Wismar er en av de gamle hansabyene og i tillegg til det historiske bysentrum er også den middelalderske havnen inntakt.

Hotellet tilbyr 

Hotellets egen restaurant "Bellevue" tilbyr internasjonal mat krydret med lokale retter fra Mecklenburg. Hotellets bar tilbyr alt fra øl til drinker. Om sommeren finnes det en terrasse og en grillplass hvor dere kan sole dere. Dessuten har hotellet en egen velværeavdeling med svømmebasseng (åpent fra kl. 07:00 til 22:00), dampbad og badstue. Dere har også mulighet for ulike skjønnhetsbehandlinger og massasjer mot avgift. Det finnes også et treningsrom på hotellet.

Rommene 

Alle de koselige dobbeltrommene er utstyrt med klimaanlegg, privat dusj / toalett, hårføner, telefon, TV og minibar.

Merk at

Det er ikke tillatt med badetøy i badstuen og i dampbadet.

Vis flere

Verdt å se

 • Wismar (6.4 km)

  Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus. Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

  Wismar
  Wismar
 • Kalkflachmoor ved Degtow (16.1 km)

  Like sydøst for Grevesmühlen ved bydelen Degtowl, ligger et beskyttet naturområde. Dette kalk- og steinbruddet ligger på en høyde mellom 21 og 43 meter over havet og kan by på nydelige landskaper så langt øyet rekker. Her er det gode muligheter for å møte på noen spennende fugle- og sommerfuglarter, når dere går rundt i området. Ta med kikkerten og begi dere ut i dette fantastiske naturområdet.

  Kalkflachmoor ved Degtow
  Der er funnet mange fossiler i området.
 • Schloss Bothmer (18.4 km)

  Dette imponerende slottet i barokkstil er fra den første halvdel av 1700-tallet og ligger like øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet ble bygget for grev Hans Caspar von Bothmer og er det største barokkslottet i hele Mecklenburg-Vorpommern. Etter en omfattende renovering, mellom 2009 og 2015, er slottet nå åpent for publikum og har et museum hvor man kan lære grevens spennende liv.

  Schloss Bothmer
  Slottet ligger mellom Leonorenwald og kystkommunen Boltenhagen.
 • Boltenhagen (19.5 km)

  Besøk hyggelige Boltenhagen, som er kjent for sine fantastiske sandstrender. Boltenhagen ligger ved Østersjøen i nordvestlige Mecklenburg-Vorpommern og betraktes som en del av ”den tyske rivieraen”. Bortsett fra de fantastiske bademulighetene, så ligger også naturreservatet Tarnewitz Huk, ytterst på den nordøstligste spissen ved Boltenhagen. Området er en halvøy med et meget rikt plante- og dyreliv.

  Boltenhagen
  Tilbring en dag på den tyske rivieraen.
 • Leonorenwald (29.8 km)

  I Leonorenwald er det gode muligheter for en gåtur, evt. med guide. Like i nærheten er det også to andre fredede naturområder; det flotte kystlandskapet mellom Priwall og Barendorf, langs Harkenbäkniederung og Brooker Wald, som er å finne langs med Østersjøen.

  Leonorenwald
  Opplev det rike dyrelivet i og omkring Leonorenwald.
 • Tigerpark Dassow (30.4 km)

  Denne familieejede tigerparken er en av Europas største tiger- og løveparker. Den åpnet i 2003 og er siden da vokst til et 50 mål stort område, hvor gjestene, i tillegg til mange forskellige arter tiger og løver, også bl.a. kan se lamaer, dromedarer og alpakaer.

  Tigerpark Dassow
  Tigerpark Dassow
 • Schwerin (54.7 km)

  En rundtur i Schwerin er et absolutt must. Byen ligger nydelig til i maleriske omgivelser med sjøene midt i byen og er hovedstaden i bundeslandet Mecklenborg-Vorpommern. Sjøene er en viktig del av Schwerin, og byen har gitt navn til Schweriner See, som med sine 61 km2, er en av Tysklands største. Her finner dere mange aktiviteter med alt fra vannsport til kultur- og innkjøpsmuligheder.

  Schwerin
  Schwerin
 • Schweriner slott (54.3 km)

  Schweriner slott ligger i sentrum av byen på en liten øy mellom innsjøene Schweriner See og Burgersee. Slottet er åpent for besøkende, og dere kan besøke slottsmuseet eller ta en spasertur i slottshagen. I nærheten kan spesielt disse severdighetene anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli. 

  Schweriner slott
  På en øy midt mellom to innsjøer ligger det praktfulle slottet Schweriner midt i byen med samme navn
 • Lübeck (64.2 km)

  40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

  Lübeck
  Lübeck
Vis flere

Kart

Wyndham Garden Wismar
Bellevue 15 23968 Gägelow Wismar

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Enkeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 30% rabat