Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Wyndham Hannover Atrium

Besøk Hannover med sine berømte kongelige hager og idylliske gamleby

 • 950 km fra Svinesundbroen
 • 675 km fra Hirtshals
 • 250 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Boblebad
 • Badstu

Om hotellet

En mini ferie i Hannover tilbyr alt hva dere kan ønske dere innen både kultur, historie og gastronomiske opplevelsene. I tillegg er det mange flotte grønne områder, noe som gir byen en avslappende og rolig karakter. Wyndham Hannover Atrium ligger like utenfor sentrum, med gode offentlig transportforbindelser.

Hotellet tilbyr 

Det 4-stjerners Wyndham Hannover Atrium ligger nær Eilenriede City Park like utenfor sentrum av byen. Det er mulig å parkere gratis utendørs. Det er også parkering i garasje tilgjengelig mot et gebyr. I hotellets restaurant kan dere nyte en romantisk middag, mens dere kan avslutte måltidet med en drink i den koselige lobbybaren. Når været tillater det, kan dere sitte ute på den koselige terrassen. Hotellet har en velværeavdeling som består av blant annet badstue, spa, og solarium på forespørsel. Dere kan også få ulike behandlinger mot avgift. I velvære-avdelingen er det også treningsfasiliteter. Det er et lekeområde for småbarn hvor de kan hygge seg.

Rommene 

Store rom er innredet med privat dusj / WC og hårføner, TV, telefon, minibar og skrivebord inkl. internett. Sengene er av høyeste kvalitet og sørger for at dere kan sove godt.

Merk at

Parkering i garasje mot et gebyr. Det er mulig å parkere gratis ved hotellet, så lenge det er ledige plasser.

Vis flere

Verdt å se

 • Hannover (6.6 km)

  Hannover sentrum med sitt store nettverk av gågater har noe for enhver smak, hva gjelder innkjøpsmuligheter. Ta en tur til den gamle bydelen med mange små spennende butikker. Besøk også hagene i Herrenhausen, som består av hagekunst i fransk barokkstil, landskapshage etter engelsk forbilde og botanisk hage. Anlagt av Hannovers fyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundret, forener hageanlegget på enestående vis de viktigste stilretningene innenfor hagekunst. Anleggets hoveddel er "Grosser Garten", som er et historisk barokkanlegg i fransk stil med en stor fontene, vannkunst og labyrint.

  Hannover
  Hannover
 • Hannover Zoo (5.6 km)

  Med sine over 50 dyr er der mye å se på i den store dyreparken. Dere kan oppleve alt fra nesehorn, løver, tigre til mange andre flotte dyr. Likeledes kan dere oppleve dyrene bli foret samt dyreforestillinger med seler og fugler.

  Hannover Zoo
  Se de ville dyrene bli foret i Hannover Zoo
 • Rausch Chokolademuseum (34.8 km)

  For en søt opplevelse kan dere ta en tur til Rausch Chokolademuseum. Her kan dere lære interessante ting om kakaobønnens historie, innhøstingen av bønnene samt produksjon av sjokolade. Se også interessante maskiner, som viser hvordan sjokoladen ble produsert for 100 år siden. Det er selvfølgelig også mulighet for å smake sjokoladen samt kjøpe litt med hjem fra butikken. Museet har også en fin café, hvor de serverer det beste innen varm kakao og kaker med sjokolade.

  Rausch Chokolademuseum
  Se hvordan Rausch Chokolademuseum produserte sine søte varer for over 100 år siden, og kjøp godsaker med hjem
 • Marienburg Slott (32.9 km)

  Som plukket ut av et eventyr og vakkert innhyllet i åsene i det historiske landskapet Calenberger Land ligger denne helt usedvanlige perlen av et slott. Det var opprinnelig en gave fra Kong Georg 5. av Hannover til hans elskede hustru Dronning Marie. Slottet ble bygget mellom 1858 og 1867, og ble til dronningens sommerresidens. Etter krigen i 1866 annekterte Preussen Hannover og Kong Georg 5. gikk sammen med Dronning Marie i eksil i Østerrike. Slottet ble derfor aldri bygget helt ferdig og står i dag nesten som det gjorde den gang. Derfor kan det bestemt anbefales for hele familien at ta en tur rundt i drømmeslottet og oppleve de dekorerte rommene og de skinnende kronjuvelene, som fremdeles tilhører kongeriket Hannover.

  Marienburg Slott
  Eventyrslottet Marienburg innhyllet i Callenbergers vakre landskap
 • Sehnde (20.8 km)

  Den lille forstaden til Hannover huser omkring 23 300 innbyggere og har både butikker og supermarkeder, så der er ingen problemer å få kjøpt inn det viktigste. Det er også flere restauranter i byen, så hvorfor ikke prøve de lokale rettene slik som for eksempel ved Schützenklause-Restaurant, som kun ligger få kilometer fra hotellet. Byen har også Hannoversches Straßenbahn-Museum som har en helt unik samling av trikker fra perioden 1895 og frem til slutten av 1980-tallet. 

  Sehnde
  15 kilometer sydøst for Hanover ligger byen Sehnde
 • Hildesheim (34.4 km)

  I den tyske delstaten Niedersachsen ligger Hildesheim, en mindre tysk by ca. 40 km. sør for Hannover. Hildesheim er en av de eldste byene i Nord-Tyskland og den ligger hvor den gamle handelsveien, Hellweg, krysser den vakre elven Innerste. Domkirken i Hildesheim stammer helt tilbake fra det 11. århundre og er derfor også en av de eldste kirkene i Tyskland. Domkirken ble under 2. verdenskrig rammet av utallige bomber og ble dessverre helt ødelagt. I 1950 startet gjenoppbygningen, eller gjenskapelsen av domkirken og ti år senere sto den ferdig og er nå også kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dessuten vokser en rosebusk oppover muren, og busken menes å være minst 400 år gammel og dermed verdens eldste kjente rose. Roemer-und Pelizaeus Museum presenterer vitenskap om verdens opprinnelse, fjerne kulturer og kunst fra andre tider. Deres ganske store samling fra oldtidens Egypt samt museets enestående samling av peruviansk kunst trekker mange besøkende. Men museet er samtidig også en kunstnerisk oase med flere spennende utstillinger, hvor spesielt den grafiske samlingen med over 10000 plansjer som inneholder inntrykk og motiver fra det 16. århundre frem til i dag er en opplevelse i seg selv. Wasser Paradies byr på et helt fantastisk badeland, hvor både voksne og barn kan boltre seg i det enorme anlegget, som både har vannrutsjebane, innen- og utendørs svømmebasseng, en grotte samt badstue og restaurant – en god opplevelse for hele familien. Det er også gode shoppingmuligheter i Hildesheim, som har som fordel at den har historiske bygninger liggende side om side med moderne shoppinggater og attraktive shoppingsentre. Det er også mange hyggelige restauranter, som byr på alt fra italienske delikatesser til gode og solide tyske retter, til franske spesialiteter.

  Hildesheim
  Hildesheim er en av de eldste byene i Nord-Tyskland, der den ligger ved den gamle handelsveien Hellweg
 • Celle (37.4 km)

  Den henrivende bindingsverks-byen Celle med den gamle bydelen, hvor dere finner mer enn 500 bindingsverkshus og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sørlige utkanten av Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsverksarkitektur. Utsmykkede hus fra det 15. - 17. århundre pryder den gamle bydelen og skaper en gjennomført middelalder-stemning. Den kanskje mest praktfulle bygningen er Hoppener Haus fra 1532: Med hele seks etasjer er det et fantasifullt hus, prydet med flere ornamenter. Hertugslottet er med deler fra 1200-tallet, byens eldste bygning. Det interessante inventaret i anlegget, hvor renessanse møter barokken, omfatter det eldste barokk-teateret som fremdeles er i bruk, slottskapellet, statslige kamre og slottskjøkkenet. Celle tilbyr dessuten et bredt spektrum av shoppingmuligheter. Hovedgaten er Zöllnerstraße, som har en blanding av individuelle forretninger og små butikker bak de prektige renessansehusene og de historiske bindingsverkshusenes fasader.

  Celle
  Celle er viden kjent for sine gamle hus med bindingsverk, og ligger i den sørlige utkanten av Lüneburger Heide
 • Hameln (56.3 km)

  Den lille byen Hameln i bakkelandskapet Weserbergland er opphavet til sagnet om «Rottefangeren fra Hameln». Byen har en mengde nydelige bindingsverkshus og sandsteinshus fra perioden 16.- til 17. århundre. Spesielt  de såkalte rottefangerhuset, bryllupshuset og Dempters hus samt byens rådhus er interessante arkitektoniske herligheter med sine karakteristiske gavlutsmykninger prydet med diamantstein, samt masker og pyntelister og flotte utsmykkede karnapper.

  Hameln
  Det kjente sagnet «Rottefangeren fra Hameln» har sitt opphav i lille byen Hameln
Vis flere

Kart

Wyndham Hannover Atrium
Karl-Wiechert-Allee 68 30625 Hannover

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~16.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 17~99.99 år i ekstraseng 0% rabat