Wyndham Hannover Atrium

Norsk | NOK

Wyndham Hannover Atrium

Miniferie i kulturelle Hannover og nyt livet i hotellets velværeavdeling

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • 4-stjerners hotell med rolig beliggenhet i Hannover
 • Velværeavdeling med badstue
 • Storbyliv, shopping og spennende severdigheter
788,-
3~4 dager fra
799,-

Hotellet ligger i Eilenriede City Park

Kulturbyen Hannover

3 dager
Kun 799,- / spar opp til 506,-
SPAR
4 dager
Kun 1.169,- / spar opp til 789,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Bykart over Hannover
Wild Offer

En mini ferie i Hannover tilbyr alt hva dere kan ønske dere innen både kultur, historie og gastronomiske opplevelsene. I tillegg er det mange flotte grønne områder, noe som gir byen en avslappende og rolig karakter. Wyndham Hannover Atrium ligger like utenfor sentrum, med gode offentlig transportforbindelser.

Hotellet tilbyr 

Det 4-stjerners Wyndham Hannover Atrium ligger nær Eilenriede City Park like utenfor sentrum av byen. Det er mulig å parkere gratis utendørs. Det er også parkering i garasje tilgjengelig mot et gebyr. I hotellets restaurant kan dere nyte en romantisk middag, mens dere kan avslutte måltidet med en drink i den koselige lobbybaren. Når været tillater det, kan dere sitte ute på den koselige terrassen. Hotellet har en velværeavdeling som består av blant annet badstue, spa, og solarium på forespørsel. Dere kan også få ulike behandlinger mot avgift. I velvære-avdelingen er det også treningsfasiliteter. Det er et lekeområde for småbarn hvor de kan hygge seg.

Rommene 

Store rom er innredet med privat dusj / WC og hårføner, TV, telefon, minibar og skrivebord inkl. internett. Sengene er av høyeste kvalitet og sørger for at dere kan sove godt.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

250 km fra
Kiel, Tyskland
675 km fra
Hirtshals, Danmark
925 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hannover (5.8km)

Hannover sentrum med sitt store nettverk av gågater har noe for enhver smak, hva gjelder innkjøpsmuligheter. Ta en tur til den gamle bydelen med mange små spennende butikker.

Besøk også hagene i Herrenhausen, som består av hagekunst i fransk barokkstil, landskapshage etter engelsk forbilde og botanisk hage. Anlagt av Hannovers fyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundret, forener hageanlegget på enestående vis de viktigste stilretningene innenfor hagekunst. Anleggets hoveddel er "Grosser Garten", som er et historisk barokkanlegg i fransk stil med en stor fontene, vannkunst og labyrint.

Hannover Zoo (3km)

Med sine over 50 dyr er der mye å se på i den store dyreparken. Dere kan oppleve alt fra nesehorn, løver, tigre til mange andre flotte dyr. Likeledes kan dere oppleve dyrene bli foret samt dyreforestillinger med seler og fugler.

Rausch Chokolademuseum (33.7km)

For en søt opplevelse kan dere ta en tur til Rausch Chokolademuseum. Her kan dere lære interessante ting om kakaobønnens historie, innhøstingen av bønnene samt produksjon av sjokolade. Se også interessante maskiner, som viser hvordan sjokoladen ble produsert for 100 år siden. Det er selvfølgelig også mulighet for å smake sjokoladen samt kjøpe litt med hjem fra butikken. Museet har også en fin café, hvor de serverer det beste innen varm kakao og kaker med sjokolade.

Marienburg Slott (31.7km)

Som plukket ut av et eventyr og vakkert innhyllet i åsene i det historiske landskapet Calenberger Land ligger denne helt usedvanlige perlen av et slott. Det var opprinnelig en gave fra Kong Georg 5. av Hannover til hans elskede hustru Dronning Marie. Slottet ble bygget mellom 1858 og 1867, og ble til dronningens sommerresidens. Etter krigen i 1866 annekterte Preussen Hannover og Kong Georg 5. gikk sammen med Dronning Marie i eksil i Østerrike. Slottet ble derfor aldri bygget helt ferdig og står i dag nesten som det gjorde den gang. Derfor kan det bestemt anbefales for hele familien at ta en tur rundt i drømmeslottet og oppleve de dekorerte rommene og de skinnende kronjuvelene, som fremdeles tilhører kongeriket Hannover.

Sehnde (21.6km)

Den lille forstaden til Hannover huser omkring 23 300 innbyggere og har både butikker og supermarkeder, så der er ingen problemer å få kjøpt inn det viktigste. Det er også flere restauranter i byen, så hvorfor ikke prøve de lokale rettene slik som for eksempel ved Schützenklause-Restaurant, som kun ligger få kilometer fra hotellet. Byen har også Hannoversches Straßenbahn-Museum som har en helt unik samling av trikker fra perioden 1895 og frem til slutten av 1980-tallet. 

Hildesheim (33.4km)

I den tyske delstaten Niedersachsen ligger Hildesheim, en mindre tysk by ca. 40 km. sør for Hannover. Hildesheim er en av de eldste byene i Nord-Tyskland og den ligger hvor den gamle handelsveien, Hellweg, krysser den vakre elven Innerste.

Domkirken i Hildesheim stammer helt tilbake fra det 11. århundre og er derfor også en av de eldste kirkene i Tyskland. Domkirken ble under 2. verdenskrig rammet av utallige bomber og ble dessverre helt ødelagt. I 1950 startet gjenoppbygningen, eller gjenskapelsen av domkirken og ti år senere sto den ferdig og er nå også kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dessuten vokser en rosebusk oppover muren, og busken menes å være minst 400 år gammel og dermed verdens eldste kjente rose.

Roemer-und Pelizaeus Museum presenterer vitenskap om verdens opprinnelse, fjerne kulturer og kunst fra andre tider. Deres ganske store samling fra oldtidens Egypt samt museets enestående samling av peruviansk kunst trekker mange besøkende. Men museet er samtidig også en kunstnerisk oase med flere spennende utstillinger, hvor spesielt den grafiske samlingen med over 10000 plansjer som inneholder inntrykk og motiver fra det 16. århundre frem til i dag er en opplevelse i seg selv.

Wasser Paradies byr på et helt fantastisk badeland, hvor både voksne og barn kan boltre seg i det enorme anlegget, som både har vannrutsjebane, innen- og utendørs svømmebasseng, en grotte samt badstue og restaurant – en god opplevelse for hele familien.

Det er også gode shoppingmuligheter i Hildesheim, som har som fordel at den har historiske bygninger liggende side om side med moderne shoppinggater og attraktive shoppingsentre. Det er også mange hyggelige restauranter, som byr på alt fra italienske delikatesser til gode og solide tyske retter, til franske spesialiteter.

Celle (38.3km)

Den henrivende bindingsverks-byen Celle med den gamle bydelen, hvor dere finner mer enn 500 bindingsverkshus og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sørlige utkanten av Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsverksarkitektur. Utsmykkede hus fra det 15. - 17. århundre pryder den gamle bydelen og skaper en gjennomført middelalder-stemning. Den kanskje mest praktfulle bygningen er Hoppener Haus fra 1532: Med hele seks etasjer er det et fantasifullt hus, prydet med flere ornamenter. Hertugslottet er med deler fra 1200-tallet, byens eldste bygning. Det interessante inventaret i anlegget, hvor renessanse møter barokken, omfatter det eldste barokk-teateret som fremdeles er i bruk, slottskapellet, statslige kamre og slottskjøkkenet.

Celle tilbyr dessuten et bredt spektrum av shoppingmuligheter. Hovedgaten er Zöllnerstraße, som har en blanding av individuelle forretninger og små butikker bak de prektige renessansehusene og de historiske bindingsverkshusenes fasader.

Hameln (54.9km)

Den lille byen Hameln i bakkelandskapet Weserbergland er opphavet til sagnet om «Rottefangeren fra Hameln». Byen har en mengde nydelige bindingsverkshus og sandsteinshus fra perioden 16.- til 17. århundre. Spesielt  de såkalte rottefangerhuset, bryllupshuset og Dempters hus samt byens rådhus er interessante arkitektoniske herligheter med sine karakteristiske gavlutsmykninger prydet med diamantstein, samt masker og pyntelister og flotte utsmykkede karnapper.

Julemarked i Hannover (6.3km)

Kom i julestemning på tur til Hannover – middelalderbyen med det årlige julemarkedet sprer spenning og glede og skaper en herlig atmosfære i gatene. Dra på miniferie eller weekendopphold i julen og opplev det tradisjonsrike julemarkedet i Hannover.

Til Hannover, delstatshovedstaden til Niedersachsen, strømmer det besøkende til rundt juletider hvert år for å oppleve byens hyggelige julemarkeder.

Det mest klassiske og tradisjonsrike julemarkedet ligger i gamlebyen nær rådhuset og den gamle kirken. Her er juledekorasjonene hentet inn fra Erzgebirge og Thüringerwald, og de knappe 130 bodene ligger plassert foran de opplyste historiske bygningene og prydes av hyggelig julebelysning. Bodene huser alt fra leketøy og bruksgjenstander av tre og naturligvis massevis av herlig julemat- og drikke. Mens glassblåsere, keramikere og andre håndverkere villig slår av en prat om det de lager og selger.

På Ballhofplatz ligger byens finske julemarked og tilbyr salg av spesielle delikatesser som røykelaks og den finsk julegløggen samt flere andre nordiske delikatesser.

Langs elva Leine rusler livet forbi i den historiske landsbyen fra middelalderen, like ved byens historiske museum. Her er det levende lys, bål og fakler og forførende juledufter fyller luften. I den historiske landsbyen viser håndverkere frem sine kunster, det er smeder, børstemakere og andre. Smak den originale Thüringer-pølsen grillet på trekull og se sjonglører og mye annet pulserende liv i de hyggelige omgivelsene ved elva.

Like ved middelaldermarkedet langs Leinen ligger området Holzmarkt med sine 50 velduftende grantrær i førjulstiden. Midt i denne skogen står Oskar-Winter-Brunnen, en ønskebrønn, omkranset av forskjellige boder som byr på julegodter og gløgg.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Hotel Ambiente Hannover

Inkl. 3-retters meny

Niedersachsen

15 minutter fra Hannover

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

173,-
Kun
1.259,-

Vis kort

Hyggeligt hotell nær sentrum av Hannover

Les mer

Hotel Berghölzchen

Inkludert halvpensjon

Niedersachsen

Vakre Hildesheim

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

386,-
Fra kun
1.259,-

Vis kort

Deilige opplevelser i Tyskland

Les mer

Apart Hotel Sehnde

Stor pakke, liten pris

Niedersachsen

I nærheten av Hannover

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

133,-
Kun
539,-

Vis kort

Dra på en miniferie ved Hannover

Les mer

Relexa Hotel Bad Salzdetfurth

Inkl. halvpensjon

Niedersachsen

Kuropphold i Bad Bad Salzdetfurth

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters middag/buffé
 • 2 x 1 glass øl, vin el. vann
 • Inngang til wellness

235,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

4-stjerners komforthotell nær Hildesheim

Les mer

Ringhotel Celler Tor

Inkl. 3-retters meny

Lüneburger Heide

Velvære i Celle

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • kaffe etter middagen
 • 2 x Adgang til Spa

372,-
Fra kun
1.659,-

Vis kort

4-stjerners spahotell nær Hannover

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.