Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Wyndham HanseDom

Opplev den trivelige byen Stralsund og bo på et 4-stjernes hotell ved en stor og populær vannpark

 • 750 km fra Svinesundbroen
 • 725 km fra Hirtshals
 • 300 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

Stralsund er en hyggelig kystby på Østersjøen like ved den populære øyen Rügen. Wyndham Stralsund HanseDom er et flott 4-stjerners hotell som ligger like utenfor sentrum av Stralsund. Hotellet har en super beliggenhet ved siden av den store HanseDom hvor det er noe å finne på for hele familien. Inngangspenger er inkludert i prisen.

Hotellet tilbyr 

Wyndham Stralsund HanseDom ligger bare 3 km utenfor Stralsund ved vann-og fornøyelsesparken HanseDom som dere har ubegrenset tilgang til. I hotellet er den flotte Vineta restauranten med god mat inspirert av Middelhavet. Deretter kan dere nyte en drink i Vinetas bar. I tillegg har HanseDom en annen restaurant og bar. I HanseDom er det et innendørs og et utendørs svømmebasseng (åpent i godt vær), badeland, vannsklier, barnebasseng, boblebad, badstuer, solarium, velværeavdeling, tyrkisk bad og mulighet for å kjøpe massasje av fysioterapeut. Badstue kan benyttes mot gebyr. Velvære-fasilitetene er åpne mellom kl. 09.30-22.00. Det 4-stjerners Wyndham Stralsund HanseDom et supert hotell for de som planlegger en luksuriøs helgetur eller en ferie for hele familien. Parkering på hotellet koster 6 euro, mens parkering ca. 100 m unna ved HanseDom er gratis.

Rommene 

Alle rommene er innredet i maritim stil for å symbolisere Stralsunds sjøfartshistorie. Rommene har eget bad med toalett / dusj, TV, gratis internett og minibar. Alle rommene er røykfrie.

Merk at

Inneholder pakken meny/buffé, bestemmer hotellet om det serveres meny eller buffé. Serveres en meny, vil denne inneholde retter valgt ut av hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Stralsund (3.6 km)

  Den hyggelige tyske byen Stralsund ligger på kysten ved Østersjøen og ønsker sine besøkende velkommen med opplevelser for hele familien. Gamlebyen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste og her kan dere rusle forbi spennende gamle middelalderbygninger. Like ved Stralsund ligger den eneste broen som forbinder det tyske fastlandet med den naturskjønne øya, Rügen. På øya kan dere blant annet ta turen til Jasmund nasjonalpark og beskue de flotte krittklippene ved kysten. I tillegg ligger Koloss von Prora, et nasjonalsosialistisk ferieanlegg, her på Rügen. Blokkene og badelandet ble oppført i 1930-årene og er typiske eksempel på Det tredje rikes arkitektoniske idealer.

  Stralsund
  Gamlebyen i Stralsund ved Østersjøens kyst er oppført på UNESCOs verdensarvliste
 • Ozeaneum (5.4 km)

  I Ozeaneum, et av Nordtysklands største museer, kan dere dra på oppdagelsesferd om livet under havets overflate i museets store akvarier.

  Ozeaneum
  Ozeaneum
 • Marienkirche (4.0 km)

  Den største kirken i Stralsunds heter Marienkirche, og den prektige bygningen er lett å få øye på der den ruver midt i sentrum av byen. Det er den nest største gotiske mursteinskirka i hele den baltiske regionen. Ta en tur opp i det høye tårnet via den smale vindeltrappa som fortsetter opp i det uendelige. Endelig slutter de mange trinnene og avløses av en høyere trappebestigning ut til utsiktspunktet i det 104 meter høye kirketårnet. Det hele er en tur på 366 trinn.

  Marienkirche
  Den vakre Marienkirche i Stralsund
 • Ozeaneum (4.3 km)

  Ta med hele familien til Ozeaneum og opplev våre havdyr tett på livet. Dette er en ekstraordinær reise gjennom den undersjøiske verden, og er helt enestående i Europa. Barna kan utforske de mange hemmeligheter og mysterier fra havet i «Sea for Children». Husk å få med dere de sjarmerende Humboldt-pingvinene på museets takterrasse.

  Ozeaneum
  En flott opplevelse for barna
 • Ribnitz-Damgarten (0.0 km)

  Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen. Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

  Ribnitz-Damgarten
  Ribnitz-Damgarten er en sjarmerende liten by
 • Barth (30.9 km)

  Byen ligger ved sydkysten av bukta Barther Bodden, som er forbundet med Østersjøen. Barth har en turbulent historie da den under Trettiårskrigen i perioden 1618–48 hadde flere forskjellige makthavere. Siden ble byen tilfalt til Sverige og forble svensk helt frem til 1815 da den igjen havnet under Tyskland. Barth var en del av det gamle Øst-Tyskland, men i tiden etter muren falt dukket det opp mange flere restauranter og barer i byen. Ta gjerne en tur langs den hyggelige havnepromenaden og trekk inn den friske havlufta fra Østersjøen.

  Barth
  Barth ligger like ved Østersjøen
 • Rügen (40.5 km)

  Rügen, Tysklands største øy, som også kalles Tysklands Riviera. Øyen er et opplagt turistmål, først og fremst på grunn av de idylliske fiskelandsbyene, den vakre naturen og de kilometerlange sandstrendebe på øyens sør-østlige kyst. Opplev hvite kalkklipper samt praktfulle innsjøer og skoger. Opplev en aktiv dag med sykling, vandring, fiske eller koble av i Østersjøens friske vann. På øyen finner dere naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor dere kan nyte øyens lokale spesialiteter. Besøk også Binz, den største spa-byen på Rügen. Langs byens idylliske gågate kan dere besøke noen av butikkene som finnes i byen. Ved den lange strandpromenaden finner dere spa-hus og pensjonater.

  Rügen
  Hvis dere har godt tid går det fint an å kjøre fra Jylland og ned til Rügen, populært kalt Tysklands Riviera
 • Greifswald (56.3 km)

  Den gamle Hanse- og universitetsbyen Greifswald har ca. 55.000 innbyggere, og ligger i den nordtyske delstaten Mecklenburg–Vorpommern ved Østersjøkysten. Byen ligger i storslåtte omgivelser ved vannet mellom øyene Rügen og Usedom og i det hyggelige bysentrumet finner dere mange vakre, gotiske mursteinshus. Greifswald er dessuten en gammel universitetsby, og byens unge studenter skaper liv og god stemning i byens gater. Naturligvis finnes det mye både å se og oppleve her, og byen har også et bredt utvalg av butikker samt flere kaféer og restauranter.

  Greifswald
  Greifswald
 • Ribnitz-Damgarten (44.1 km)

  Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen. Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

  Ribnitz-Damgarten
  Ribnitz-Damgarten er en sjarmerende liten by
 • Julemarked i Stralsund (4.7 km)


  Julemarkedet i Stralsund er i 2019 åpent fra 27. november til 22. desember, med veiledende åpningstider mandag-torsdag kl. 11-20, fredag-lørdag kl. 11-22 og søndag kl. 11.30-20. Den 8. desember er byens butikker åpne frem til kl. 23.

  Med kun en halvannen times kjøretur fra Rostock, er julemarkedet i Stralsund en favoritt blant Sjællands juleelskere, som kan ta ferjen til Tyskland.

  Byen byr på gotisk arkitektur som har blitt tatt opp på UNESCOs verdensarvliste, som ser enda vakrere ut i desembers julelys.

  Stralsund er et av Tysklands aller flotteste julemarkeder. Den gamle bydelen som er på UNESCOs verdensarvliste, pyntes med juletrær, lys og dekorasjoner, og skaper en helt unik atmosfære sammen med byens gotiske byggestil.

  Julemarkedet er også berømt for sine boder med det fineste innen kunsthåndverk, hvor dere kan gjøre et unikt julegavekjøp, og sin skøytebane. Følg dessuten duften fra julegodteribodene, hvor dere kan spise dere mette på ekte tysk marsipan, ristede mandler og kastanjer samt lokale delikatesser.

  Med kun 90 km fra Rostock er julemarkedet veldig praktisk hvis dere kommer kjørende fra Sjælland og Lolland-Falster.

  Julemarked i Stralsund
  Opplev julemarkedet i UNESCO-byen Stralsund
Vis flere

Kart

Wyndham HanseDom
Grünhufer Bogen 18-20 18437 Stralsund