Kjør-selv ferie til Ziba Hotel & Spa med Risskov Bilferie.

Norsk | NOK

Ziba Hotel & Spa

Det 4-stjerners Ziba Hotel & Spa har en uovertruffen beliggenhet.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Utendørsbasseng og velværesenter med spa.
 • Nær Sirmione, Gardaland og Verona.
 • Sentralt beliggende i nærheten av Gardasjøen.
666,-
5~8 dager fra
2.529,-

Velvære opphold inkl. massage

Wellness ved Gardasøen

5 dager
Fra 2.529,- / spar opp til 666,-
SPAR
6 dager
Fra 3.179,- / spar opp til 409,-
SPAR
7 dager
Fra 3.829,- / spar opp til 514,-
SPAR
8 dager
Fra 4.399,- / spar opp til 558,-
SPAR
* Pris pr. person i superior rom

5 dager inkl.

 • 4 x overnattinger
 • 4 x frokostbuffé
 • 1 x massasje
 • 1 flaske vin på rommet
 • Tilgang til basseng
Risskov Pakken

Ziba Hotel & Spa er et 4-stjerners hotel, som ligger i byen Peschiera del Garda i Verona-provinsen. Hotellet har en fin beliggenhet på hovedveien mellom Verona og Brescia, ikke langt fra Gardasjøens perle, Sirmione, som er under 1 km ned til Gardasjøen, fra hotellet.

Hotellet tilbyr

Ziba Hotel & Spa ligger i en historisk bygning fra 1800-tallet, like utenfor de gamle vollene i Peschiera del Garda. Hotellet er først og fremst et sted hvor du kan slappe av og nyte det å være på ferie. Det er et nydelig utendørsbasseng, et stort velværesenter på 400 m², med badstue, spa, tyrkisk bad og treningsstudio. Velværesenteret er åpent fra kl. 15.00 - 20.00, og det er områder. der barn under 15 år ikke har tilgang. Det finnes også et nydelig utendørsbasseng med en bar, full av forfriskninger og snacks.

Hotellets restaurant Zibo 'Bistro' tilbyr en herlig italiensk gastronomi med utvalgte viner fra vinkjelleren. Spesielt etterspurt er Amarone-vinene fra Valpolicella-vinområdet. Om kvelden kan du prøve de flotte cocktailen som bartenderen er ekspert på å blande. Fersk kaffe er servert med frokostbuffen, så du er klar til å møte dagens utfordringer.

Det er mange flotte steder å besøke i området, og en liten perle er selveste Peschiera del Garda, som ligger ca. 10 minutters gange fra hotellet. Den gamle festningen fra det 15. århundrede er delvis bevart, og byen er fylt med koselige barer, små butikker og flotte restauranter.

Den historiske byen Verona er ikke langt unna, som ligger i hjertet av Veneto-regionen. Det var her Shakespeare dramaet om Romeo og Julie spilte ut og etter en spasertur rundt i byen er det vanskelig å ikke forelske seg.

Reis forbi Piazza San Zeno og besøk den berømte Arena og Piazza delle Erbe, som i oldtiden var Verona's forum. Det er mange muligheter i den vakre byen, og det kan enkelt brukes noen dager til å utforske alle byens hemmeligheter.

Kjør opp til Sirmione og besøk den vakre byen som ligger på en halvøy i den sørlige delen av Gardasjøen. Byen er kjent for sine spa og slottet Rocca Scagliera, som også er inngangen til den gamle og antikke delen av Sirmione.

Bare 10 minutters kjøretur fra hotellet, kan barna nyte seg I Gardaland. Det er en av de største og beste fornøyelsesparkene i Italia, og det er full fart. Her er alt fra treg karuseller til de villeste bergbaner. Her har hele familien og spesielt barna, garantert en fantastisk dag i parken.

Det er gratis bruk av hotellets Wi-Fi og parkeringshus.

Rommene

Dette 4-stjerners hotellet har modernt og attraktiv innredning i alle rom. Det har klimaanlegg, kabel-TV, minibar og safe. Alle rommene har eget bad med dusj, toalett, hårføner, badekåper og tøfler.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1275 km fra
Kiel, Tyskland
1675 km fra
Hirtshals, Danmark
1850 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Peschiera del Garda (1.3km)

Den lille by ligger ved Gardasjøen, og er et romantisk sted fylt med magiske avkroker, små og hyggelige gater med butikker.

De første bosettingene fant sted i bronsealderen og opp igjennom den romerske storhetstiden var Peschiera et viktig sentrum for blant annet handel.

Peschiera er en av de mest karakteristiske italienske byene langs Gardasjøen, omgitt av små kanaler og med et historiske sentrum. Fra Peschiera del Garda er det enkelt å komme seg videre med båt og besøke noen av andre byene ved Gardasjøen.

Gardaland (4.7km)

Besøk Italias største fornøyelsespark, Gardaland! Her er det mange attraksjoner, delfinshow, restauranter og mye mer. Dette er et hyggelig sted å ta med barna.

Sirmione (9.7km)

Sirmione er et must. Den lille koselige byen ligger helt ute på spissen av Benaco-halvøyen, helt syd på Gardasjøen. Dette er muligens Gardasjøens mest karakteristiske by med trange smug og fult av hyggelige restauranter, butikker og iskremkiosker. Man får ikke kjøre bil i byen uten tillatelse og man må over en vindebro for å komme inn i denne historiske byen som forøvrig er separert fra fastlandet. Besøk Catullus-grottene og ruinene fra en av de største romerske villaene i den nordlige delen av Italia. Den berømte villaen skal ha tilhørt den romerske dikteren, Caius Valerius Catullus, og det var her han skrev noen av sine mest kjente dikt.

Verona (31km)

Verona er kjent for sine mange hus fra middelalderen. Det også her at Shakespeares kjente verk «Romeo og Julie» utspiller seg på den berømte altanen. Verona er også kjent for sitt Colosseum fra 1400-tallet.

San Zeno di Montagna (33.7km)

San Zeno di Montagna har omkring 1.400 innbyggere og ligger på Monte Baldo eller Baldofjellet. Fra den historiske byen er det en helt utrolig utsikt over Gardasjøen, de alle de grønne olivenlundene og fjellene rundt. Derfor er San Zeno di Montagna også et populært sted for vandre- og klatreturer.

Byen er fylt med spennende severdigheter. Besøk for eksempel St. Bartholomew kirken fra det 16. århundret. Det flotte klokketårnet ble bygget i 1788 og kirken har gjennomgått mange ombygninger og fornyelser, blant annet i 1914, hvor kirken fik et nyt og meget imponerende alter.

Det er gode shoppingmuligheter rundt omkring i den gamle byen.

Parco del Mincio (35.1km)

Oppkalt etter elven som renner igjennom parken, Mincio, er dette et populært sted å slappe av, nyte naturen, eller man kan ta en sykkeltur fra Mantua - Peschiera, langs elven Mincio. Det skal sies at det er asfalt på deler av strekningen.

Parken er rik på arkitektoniske og kunstneriske verker. Santa Maria delle Grazie med sin unike stil bør nevnes samt jaktslottet ved Bosco della Fontana. Det er mange opplevelser som venter på dere i den store parken.

Malcesine (47.3km)

Malcesine regnes av mange for å være den Gardasjøens desidert mest sjarmerende by. Ta turen hit og kom på innsiden av byen når dere rusler forbi de gamle, velholdte husene langs smale smug og brosteinbelagte gater som snor seg gjennom bymiljøet. Her er det mange fine butikker og sjarmerende serveringssteder. Slå dere gjerne ned på et sted med uteservering og sløs bort noen timer mens dere kikker på livet som rusler forbi. Denne byen er et utmerket valg for årets sommerferie med hele familien eller en romantisk ferie for to. Hvis dere tar turen hit bør dere huske å få med dere den gamle Palazzo dei Capitani og museet som holder til her med fremvisning av bilder laget av den kjente tyske forfatteren Johann Wolfgang von Goethe.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Cristina

Bestil innen 31.05

Gardasjøen

Opphold i standardrom

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé inkl. drikke
 • Daglig gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin på rommet
 • 20% rabatt på greenfee

207,-
Fra kun
839,-

Vis kort

Vidunderlig hotell ved Gardasjøen

Les mer

Parc Hotel Gritti

Sommer ved Gardasjøen

Gardasjøen

Populære feriested

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • Daglig gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin på rommet
 • 1 x Velkomstgave

Fra kun
1.519,-

Vis kort

Bo helt nede ved Gardasjøen

Les mer

Hotel San Pietro

Bestil innen 31.05

Gardasjøen

Ferie ved Gardasjøen

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé inkl. drikke
 • Daglig gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen

281,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasjøen

Les mer