Dra på miniferie i Aarhus på Zleep Hotel Aarhus

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Zleep Hotel Aarhus

Shopping, natur og kulturelle opplevelser i Smilets By, Aarhus

Kun 5 minutter fra sentrum av Aarhus
Gratis parkering og gode busforbindelser til sentrum
 • 490 km fra Svinesundbroen
 • 200 km fra Hirtshals
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Mulighet for sykkelleie
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Zleep Hotel Aarhus ligger i rolige omgivelser kun 5 minutters kjøretur fra sentrum av smilets by, Aarhus. Her bor dere i moderne omgivelser og ikke langt fra spennende kulturelle opplevelser på Aarhus' populære museer. Nyt en god frokost og den stemningsfulle atmosfæren ved Åen i midtbyen eller gå en tur langs stranden ved Aarhus Bugt.

Hotellet tilbyr

Zleep Hotel Aarhus ble renovert i 2014 og fremstår i dag som et moderne hotell som ligger i utkanten av Aarhus. Hotellet tilbyr døgnbemannet resepsjon, hvor dere alltid har mulighet til å få hjelp og veiledning av det vennlige personale. Start dagen med en god og sunn frokostbuffet, primært med økologiske produkter. Frokosten består av en god kopp kaffe og diverse brød, egg, pålegg, frokostblanding, yoghurt m.m. Frokosten serveres i hotellets frokostrestaurant mandag til fredag kl. 06:00-10:00, samt lørdag og søndag kl. 07:30-11:00.

Det er gratis parkering ved Zleep Hotel Aarhus. Dere må derimot huske å hente en billett i resepsjonen, som skal plasseres i bilens frontrute. Det finnes 5 forskjellige bussruter, som tar dere fra hotellet til sentrum på bare 10 minutter.

Rommene

Hotellet råder over 126 nyrenoverte rom, som alle er utstyrt med TV, bad/toalett samt adgang til gratis WiFi. Rommene er moderne innredet, hvorav noen fremstår med pusset betong for en rå og moderne look. Fra rommene i de øverste etasjene er det en fin utsikt over byen. 

Merk at

Hvis oppholdet deres inkluderer middag på Jensens Bøfhus, anbefaler vi at dere reserverer bord på forhånd. Bordbestilling kan foretas på www.jensens.com eller ved telefonisk henvendelse til restauranten.

På Jensens Bøfhus serveres følgende 2-retters meny:
1 x Rekecocktail
1 x Rumpsteak (kan byttes imot 2 stk. kylling)

Vis flere

Verdt å se

 • Jul i Den Gamle By (5.0 km)

  Ta barna med på julemarkedet i Den Gamle By, som er et av Danmarks mest unike julemarkeder. Flere hundre års historie er lys levende, og husene utsmykkes med historisk julepynt. I flere av husene er det aktiviteter som kakebaking, juleutstilling, nisseloft og mye annet. Om dere er glad i jul og ønsker å opprettholde danske juletradisjoner, så er et besøk i Den Gamle By i julemåneden noe for dere.

  Jul i Den Gamle By
  Opplev en kjør-selv ferie til julemarkedet i Den Gamle By
Vis flere

Kart

Zleep Hotel Aarhus
Viby Ringvej 4 8260 Aarhus S