Billig miniferie eller familieferie på Zleep Hotel Billund

Norsk | NOK

Zleep Hotel Billund

Dra på familieferie til Billund - nær Legoland, Lalandia og Givskud Zoo.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Ideell plassering nær Legoland
 • Barnevennlige omgivelser
 • Hyggelig og enkelt hotell
610,-
3 dager fra
749,-

Ideelt for barna

Opplev Jylland

3 dager
Fra 749,- / spar opp til 611,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Kaffe/te/kakao og kake ved ankomst
 • 1 x is til barna
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Zleep Hotel Billund er et moderne hotell som ligger 100 meter fra Billund Lufthavn og fem minutter fra Legoland og Lalandia. Utenom Legoland og Lalandia kan Billund og området omkring by på en mengde spennende aktiviteter for både barn og voksne. Besøk Givskud Zoo, bondegårdsmuseet Karensminde og aktivitetssentret Kongernes Jelling.

Hotellet tilbyr

Zleep Hotel Billund er et moderne hotell i tre etasjer. Hotellet ligger kun 100 meter fra Billund lufthavn og fem minutters med bil fra Legoland og Lalandia. I hotellets bar kan dere kjøpe snacks og drikkevarer, og i hotellets restaurant serveres det hver dag en stor flott frokostbuffe. Resepsjonen er åpen hele døgnet og det er mulig å parkere på flyplassen.

Rommene

Zleep Hotel Billund har 163 behagelige lyse værelser. Alle værelsene har eget bad og toalett samt gratis trådløst internett. Vinduene i værelsene er for øvrig ekstra lydisolerte, så dere kan nyte den flotte utsikten mot rullebanen uten at bli forstyrret av flyene.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

270 km fra
Hirtshals, Danmark
550 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Lalandia (4km)

Dra på bilferie i Danmark med hele familien og stopp ved Lalandia, hvor alt med vann kan oppleves; vannrutsjebaner og bølgebassenger, og for de voksne er det velvære-opplevelser i særklasse. Finn et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en 'badeferie' til Lalandia.

Billund (4.7km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev Sønderjylland på ferie i egen bil. Hele området byr på skjønn natur, kultur og et fint byliv samt mange attraksjoner for barn. Finn et last minute-hotell hos Risskov Bilferie og opplev en herlig ferie i Danmark.

Lego@House (4.4km)

Dra på bilferie i Danmark og finn en familieferie hos Risskov Bilferie. Kjør-selv på oppdagelsesferd og hvorfor ikke starte med en favoritt i Billund. Besøk det nye Lego@House, hvor de besøkende kan lære om historien til Lego og inspirasjonen bak legoklossene. Det nye Lego@House åpnet i 2017 og er 23 meter høyt og på ikke mindre enn 8.500 m2, med en 3.400 m2 stor kjeller full av legoklosser. Dra på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kjør-selv på oppdagelse i Jylland. Det er mange familievennlige reiser å velge blant hos Risskov Bilferie.

Legoland (2.9km)

Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

Givskud Zoo (21.9km)

Midt på Jylland ligger Givskud Zoo. Dra på safari med hele familien i egen bil eller med safaribussen og opplev de spennende dyrene på nærmeste hold, akkurat som om dere var på den afrikanske savannen. Husk å holde vinduene lukket, når løvene lusker rundt bilen og når sebraene og giraffene kommer forbi. I parken finner dere også morsomme havdyr, som f.eks. sjøløver og gå heller ikke glipp av Danmarks største dinosaurusutstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen går raskt, når dere er i Givskud Zoo.

Jelling Monumenterne (28.6km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev den spennende historien som gjemmer seg rundt omkring i hele landet. Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Jelling, hvor dere kan besøke det imponerende monumentområdet fra Vikingtiden. Jelling monumenterne består av to runesteiner, som er Europas største. Midt i monumentet ligger Jelling kirke, en romansk steinkirke fra år 1100, hvor Gorm den Gamle ble begravd på nytt i år 2000. Den lille runesteinen er reist av Gorm den Gamle og herav fremgår det eldste vitnesbyrdet om Danmarks navn. Steinen kalles av samme grunn for Danmarks navneattest. Den store runesteinen er reist av Harald Blåtand og markerer overgangen fra hedenskap til kristendom og betegnes derfor også som Danmarks dåpsattest. Monumentet anses for å være Europas fremste monument fra Vikingtiden og har siden 1994 vært på UNESCOs verdensarvliste. Bluetooth-teknologien som benyttes til trådløs kommunikasjon i mobiltelefoner og datamaskiner er oppkalt etter den danske kongen Harald Blåtann pga. hans evne å kommunisere mellom forskjellige fraksjoner. Dere kan lære mye mer om monumentet og Vikingtiden på opplevelsessenteret Kongernes Jelling. Det er gratis å besøke både monumentområdet og besøkssenteret, så med et billig hotellopphold fra Risskov Bilferie, er det lagt opp til en herlig dag med massevis av historie fra Danmark! Finn den rette kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og forstå mer om våre forfedre og kulturarven i Jelling.

Kongernes Jelling (28.6km)

Kongernes Jelling er et fantastisk opplevelsessenter i Jelling, hvor de besørgende har muligheten til å reise over 1000 år tilbake til vikingetiden da Gorm den Gamle og Harald Blåtand bodde i Jelling. Harald Blåtand bygde det største vikingeanlegget og var med på å kristne den danske befolkningen. Han samlet også Danmark til en nasjon. Få et gufs når vikingenes brutale ofringer blir demonstrert og ta turen inn i Gorm den Gamles gravhaug og bli klokere på hvordan det var at Harald Blåtand klarte å samle landet til et rike. Besøk også de markante og imponerende Jellingsmonumentene som består av to runesteiner og en kirke samt markeringen av et 1,4 km langt gjerde som går rundt hele området. Ta et kikk i den digitale kikkerten og se hvordan Jelling så ut for 1000 år siden. Jelling-monumentene er også på UNESCOs verdensarvliste.

Museumsgården Karensminde (19.4km)

Finn en billig ferie i Danmark og ta med familien på et besøk på Museumsgården Karensminde, er som å tre inn i en annen tidsalder. Gården er en besøksgård, hvor arbeidet utføres slik man gjorde det i gårdens storhetstid på 1700- og 1800-tallet.

Hele familien kan være med, når det f.eks. skal høstes korn, hentes opp poteter eller melkes. I mens foregår det matlagning på det gamle fyrovnen.

På Karensminde er det mulighet for å komme tett på dyrene. For eksempel kan dere være med når sauene skal klippes, og eggene skal hentes inn hos hønsene. Dere kan gå en tur i stallen og se på grisene, som ofte har griseunger. På de grønne engene finner dere geit og gjess. Kaninene og marsvinet koser seg i burene sine, og kattene slikker sol rett utenfor døren.

Året rundt er det aktiviteter for hele familien på Karensminde. Vær med i treverkstedet, hvor det lages leketøy fra gamle dager, i varmestuen når det lages potettrykk og males egg, eller hjelp til på kjøkkenet når det skal lages suppe eller syltetøy. Finn barnevennlige hoteller til turen og dra avgårde med hele familien på opplevelser i Museumsgården Karensminde.

Vejle (47km)

Vejle er en av de nærmeste større byene og ligger ca. 29 km med bil fra hotellet. En av de mest interessante severdighetene i Vejle er Bindeballe Købmandsgård, som både huser et museum og en spennende butikk. Besøk også Kulturmuseet i Spinderihallerne, som viser forskjellige utstillinger om Vejles historie. Det er mulig å ta en virtuell tur rundt i Vejle under renessansetiden og man kan også se en spennende film om tekstilindustrien som var med på å gjøre Vejle kjent. Jernalderutstillingen er interessant med hundredevis av gjenstander samt et leketøysmuseum. Er barna med på turen, kan en tur i Spinderiet anbefales. Videre kan dere besøke Økolariet som ligger ved Dæmningen og er et slaraffenland for de minste. Det finnes en flere faste utstillinger om natur og miljø. Gjennom arrangementer kan de besøkende lære om naturen og klimaet som omgir oss. Hvert år besøkes Økolariet av mer enn 55.000 barn. Det finnes også guidede turer som de voksne kan være med på.

Koldinghus (44.7km)

Midt i sentrum av Kolding ligger Koldinghus, som ble bygget av en dansk konge i 1268 for å kunne forsvare grensen mellom Slesvig og Danmark. Kongeslottet brant i 1808 og var lenge en ruin, inntil den langvarige restaurering startet. Koldinghus har en spennende samling romansk og gotisk kirkeskulpturer samt antikk dansk billedkunst og kunsthåndverk hvor spesielt samlingen av dansk sølvkunst er uovertruffen. Garantert verd et besøk som familien ikke vil glemme med det første.

Kolding (46.2km)

I Kolding er det noe for alle, enten dere er på ferie med barn eller ikke. Besøk f.eks. slottet, Koldinghus, eller nyt en dag med shopping og cafébesøk.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Gudenå

Opphold med frokostbuffé

Midtjylland

Miniferie på Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • kaffe og te
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis internett og parkering

253,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Bo ved Gudenåen og skogen

Les mer

Hotel Bredehus

Inkl. 2-retters meny

Østjylland

Natur og kulturhistorie

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe m. søtt etter middag
 • Gratis internett og parkering

602,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Hyggelig opphold med mange opplevelser

Les mer

Hotel Søgården

Opphold med halvpensjon

Sørjylland

Miniferie nær Legoland

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Gratis inngang på bowling eller compact golf

300,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Hotell med gratis bowling i Brørup

Les mer

Munkebjerg Hotel

Inkl. halvpensjon og 1 glass vin

Østjylland

Velvære i Vejle

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé (dag 1)
 • 1 x 2-retters meny (dag 2)
 • 1 glass vin i lobby baren (15-17)
 • Inngang til kasino + 1 sjetong pr. rom

1.532,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Nyt de vakre omgivelsene ved Vejle Fjord.

Les mer

Cabinn Vejle

Opphold med frokostbuffé

Østjylland

Besøk Vejle

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

201,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Moderne hotell sentralt i Vejle

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.