Zleep Hotel Ishøj byr på miniferie eller helgeopphold nær København

Norsk | NOK

Zleep Hotel Ishøj

Kulturelle opplevelser i Roskilde eller storbystemning i København

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Utsikt mot Køge Bugt
 • Moderne hotell nær København
 • Godt utgangspunkt for opplevelser på Sjælland
246,-
3 dager fra
699,-

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Miniferie i København

3 dager
Kun 969,- / spar opp til 235,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters meny på Jensens Bøfhus
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Bo i rolig forstad til København

Miniferie i København

3 dager
Kun 699,- / spar opp til 246,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Nært København
Risskov Pakken

Introduksjon

Det moderne Zleep Hotel Ishøj tilbyr et hyggelig opphold nært sentrum av Ishøj utenfor København og med en flott utsikt over byen eller Køge Bugt. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det til et godt utgangspunkt for dagsturer rundt på Sjælland. Hotellet fungerer derfor bra som en hjemlig base for familier som er på ferie, eller for forretningsreisende som bare er på et kort besøk.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger bare 10 minutter til fots fra stranden og et steinkast til Ishøj stasjon. I tillegg er det flere større hovedveier like i nærheten. Zleep Hotel Ishøj har derfor en uovertruffen beliggenhet og gjør det enkelt å komme til nesten alle hovedseverdighetene på Sjælland. Resepsjonen er åpen mandag til fredag ​​fra 6 til 22 og i helgene fra 7 til 14. Hotellet tilbyr også en god og variert frokostbuffé, som gir en flott start på dagen.

Rommene

Hotellet har 42 moderne rom med en fantastisk utsikt over byen eller over Køge Bugt. Rommene har eget bad, skrivebord, gratis Wi-Fi og en flatskjerms-tv. Alle rommene er røykfrie. Hvis du har behov for en røyk, må du derfor ta deg den utenfor.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Enkeltrommet er enten et tomannsrom med to enkeltsenger eller et dobbeltrom med en dobbeltseng. Alle rommene har eget dusj / toalett, skrivebord, TV og gratis WiFi.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Dobbeltrommet har dobbeltseng, eget bad / toalett, skrivebord, TV og gratis WiFi. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

3-persons familierom

1 / 3
Dobbeltrommet har dobbeltseng, eget bad / toalett, skrivebord, TV og gratis WiFi. Mulighet for 1 ekstra person i gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

4-persons familierom

1 / 3
Familierommet ble totalrenovert i 2015 og fremstår som nytt og moderne. Den er romslig, lys og innredet i skandinavisk design. Rommet har enten en enkeltseng eller dobbeltseng, eget bad / toalett, skrivebord, TV og gratis WiFi.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

360 km fra
Hirtshals, Danmark
460 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Arken Museum for Moderne Kunst (2.7km)

Kunstmuseet ARKEN ligger ved Køge Bugt Strandpark, sør for København og har en av Skandinaviens fremste samlinger av samtidskunst, men også selve museets arkitektur har vunnet stor internasjonal anerkjennelse, siden det ble innviet i 1996. Samlingen inneholder over 400 verk av nordiske og internasjonale samtidskunstnere, som dekker perioden 1990 til i dag. ARKEN huser også en av Europas mest ettertraktede samlinger av Damian Hirst i selskap med verker av Asger Jorn og den abstrakte kunstneren Anselm Reyle samt den kinesiske kunstneren Ai Weiwei.

Glostrup (9.1km)

Glostrup ligger på Vestegnen godt 10 km fra København og selv om dere ikke befinner dere i sentrum av hovedstaden, så kan dere finne massevis av opplevelser. Vakre naturområder, naturskjønne sykkelstier, herlige badestrender og båthavner, hvor både barn og voksne kan boltre seg. Vestegnen har flere spennende museer samt et rikt musikk- og teaterliv. Dere kan se superliga-fotball, profesjonell ishockey, eller teste deres evner på golfbanen. Vestegnen har noe for enhver smak.

Gå også innom Glostrup Rådhus, som består av fire bygninger og som er tegnet av Arne Jakobsen. Dessuten ligger det to andre bygninger tilknyttet rådhuset, som tidligere har vært henholdsvis bryggervilla og en del av det gamle Glostrup Bryggeri. Det er også en hyggelig rådhuspark, hvor dere bl.a. kan se et hav av store kastanjetrær og den vakre skulpturen "to søstre i lek". Om været er fint, så kan det anbefales å gå en tur i Glostrup Bypark. Byparken er byens svar på en romantisk hage. Her finner dere turstier, fin kunst samt massevis av rhododendron. I byparken finner dere dessuten også en liten sjø med en romantisk balkong, vakre gamle trær og en lekeplass for de minste.

Glostrup er også hjemsted for Sjællands største sten Hvissingestenen. Den 250 tonn tunge stenen betraktes som et sjeldent naturfenomen og ligger i Vestskogen. Skogen er et rekreativt område blant de mange byområdene, hvor dere kan nyte et avslappende landskap med store sletter, sjøer samt kunstige bakkelandskaper.

København (17.6km)

Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

Tivoli (17.4km)

Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

ZOO, København (14.7km)

Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spennende arter er Zoo på Frederiksberg alltid en opplevelse i særklasse. Ta turen til ´Den Arktiske Ring´ og kom helt innpå dyrene som lever nord for polarsirkelen. Møt isbjørner og seler, både under og over vann. Besøk også det berømte Elefanthuset, som regnes som et av de beste i verden. I Barnezoo er der tenkt på de minste. Her kan barna klappe dverggeiter og på nært hold følge med på hvordan husdyrene blir foret. I Tropezoo er der fult av slanger, krokodiller, dverghjorter, fugler og mange flotte sommerfugler som trives i den den naturtroe regnskogen.

Zoologisk Have på Frederiksberg er en liten fredelig oase midt i den ellers så travle byen, som garantert er en hyggelig opplevelse.

Den Blå Planet (22.6km)

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nord-Europas største akvarium og tilbyr en unik opplevelse for barn og voksne. Den Blå Planet er et akvarium i verdensklasse og et nytt arkitektonisk landemerke. Den Blå Planet har vann på alle sider og skal gi de besøkende en følelse av å være under havets overflate. Det nye bygget består av fem "armer" som springer ut fra sentrum. Det gjør at gjestene selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet. Her kan du kan komme nært innpå i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vann.

Carlsberg Glyptotek (17.4km)

Glyptoteket i sentrum av København stiller ut en imponerende samling av antikk kunst og verker fra det 19. og 20. århundret i storslåtte omgivelser. Museet ble stiftet av brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling omfatter ca. 10.000 kunstverker fordelt på to hovedsamlinger. Opplev en av Københavns kulturperler, og nyt en forfriskning i Glyptotekets kafé.

Christiania (21.9km)

Christiania utgjør nesten halvparten av Københavns bevarte festningsvoller og har dermed en helt unik beliggenhet på Christianshavn. Christiania eller ´Staden´, som den også kalles, ble etablert i 1971 og er alltid vel verdt et besøk når solen skinner. Opplev den alternative livsstilen, de morsomme husene, de mange skulpturene, små butikkene, eller besøk en av Christianias mange kaféer og spisesteder. Det avholdes ofte konserter og andre kulturelle opplevelser her, og har dere skateboard med på turen, så må dere ikke gå glipp av ´Stadens´ helt egen skatepark. Ved juletider avholdes det alltid et stemningsfullt julemarked i ´den Grå Hal´ med koselige innslag og mange boder og små matsteder.

Nyhavn (19km)

Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien.

H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Kødbyen, København (16.5km)

På Vesterbro ligger Kødbyen, som med tiden er blitt et meget populært gå-ut-sted i København. Her ligger det kunstgallerier, nattklubber og restauranter side om side med noen kun få slakterier igjen. I mange tiår har hele området nemlig lagt grunnlaget for kjøttindustrien, inndelt etter fargene på bygningene, Den Hvite, Den Grå og den Brune kjøttbyen. I dag er det et område som myldrer av liv og glade dager, populært blant alle aldre og det er nesten umulig å ikke få seg en fantastisk og hyggelig dag eller kveld i kjøttbyens brede spekter av muligheter.

Julemarked i København (17.8km)

Det er aldri noe tvil om hvilken årstid det er i København. Om våren er det forventninger i luften og byens folk sprer seg sakte rundt i byens hager og parker. Med sommeren kommer gatemusikanter, store isvafler, badeliv på Amager og feststemning i Nyhavn. Når det er høst i København lukter det av våt asfalt og byens grønne lunger har fått vakre røde, brune og oransje fargetoner. Vinteren er også noe helt for seg selv i kongenes by, og når julen nærmer seg forvandles København til et magisk urbant landskap med glitrende lys, storslåtte dekorasjoner, kranser og hjerter. I Tivoli settes bryteren til de lange lysene på, landemerket D'Angleterre-bygningen kles i finstasen og Kronprinsensgade er dekorert med et vakkert takteppe av lette kjeder. I luften sviver den umiskjennelige duften av julens søte saker og lyden av korsang og festlige musikalske innslag. Alt dette kan oppleves med en fantastisk juleferie på et av våre mange hoteller i København.


Jul i København kjøres offisielt i gang den første søndag i advent når julenissen har sin prosesjon gjennom byen og tenner lysene til det store juletreet på Rådhusplassen.

Et av byens mest populære julemarked er selvfølgelig Tivolis klassiske julemarked. I tillegg til de fantastiske lyslandskapene i hagen, bugner det fra mer enn 50 forskjellige boder som byr på alt mellom himmel og jord. Det skal imidlertid nevnes at det koster 200 danske kroner å besøke Tivolis utstilling og marked.

Det store og tradisjonelle julemarkedet på Højbro Plads – også kjent som Tysklands julemarked – har imidlertid gratis inngang og mer enn 280 000 julelys danner en festlig ramme for de mange bodene.

Også i Nyhavn er det selvfølgelig jul på programmet i den fantastiske havnen. Her råder full julestemning med lys, åpne peiser, gløgg og epleskiver og alt annet som hører med. De heldige ser også Carlsbergs gammeldagse hestevogn rulle forbi.

Hvis det er fred og ro, heller enn høylytt glede og folketrengsel som frister, er det greit å vite at København også byr på en tur opp i Rundtårnet. Her venter en helt fantastisk utsikt over den glitrende byen, og her senker julefreden seg midt i den travle hovedstaden.

Et annet av byens koselige opplevelser i desember er H.C. Andersen julemarked på Strøget i København. Her hilser julenissen, ville vikinger og til og med H.C. Andersen på fremmøtte fra fjern og nær. Varm hendene på en kopp nydelig varm gløgg og spis tradisjonelle tyske pølser fra grillen.

Risskov Bilferie har et stort utvalg av hoteller og opphold i København, slik at du kan kombinere en storbyferie med hovedstadens mange julemarked og severdigheter. Nyt en miniferie eller en helgetur med mange fantastiske juleopplevelser, i nærheten av hovedstadens flotte julemarkeder.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Glostrup Park Hotel

Opphold med halvpensjon

Stor-København

Nær København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

988,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Kun 10 minutter fra sentrum av København

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 6~11.99 år i ekstra seng 50% rabatt

Comwell Roskilde

Utsikt over Roskilde fjord

Stor-København

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

139,-
Fra kun
1.949,-

Vis kort

Flott utsikt over Roskilde fjord

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis

Scandic Roskilde Park

Inkl. halvpensjon

Stor-København

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x Hovedrett velges av kokken
 • 2 x 1 kopp kaffe/te etter middag
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis inngang til treningssenter

257,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Vikingehistorie og shopping i Roskilde

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt