REGIONER

» 
Istria
» 
Kvarner

BYER

» 
Opatija

Våre destinasjoner

Kvarner

Kvarner, en nydelig region i Kroatia, er kjent for sin rike historie og fantastiske attraksjoner. Denne regionen, som ligger ved Adriaterhavet, har en kompleks historie som strekker seg tilbake til romertiden, og har gjennom årene vært under forskjellige herskere, som har bidratt til dens unike kulturelle og historiske landskap. Fra de historiske byene som Opatija og Rijeka, til de frodige skogene i Gorski Kotar og de idylliske øyene som Krk og Cres, er det noe for enhver smak i Kvarner.

Opatija, kjent som "Adriaterhavets Nice", er en av de mest kjente byene i Kvarner, kjent for sin vakre arkitektur og elegante feriesteder fra Belle Époque-tiden. Rijeka, regionens største by, er et levende kulturelt og økonomisk senter, kjent for sitt livlige natteliv, festivaler og monumenter som Trsat-slottet og byens astronomiske senter. Gorski Kotar, ofte referert til som "Kroatias grønne hjerte", er en skogsrik region kjent for sin uberørte natur, innsjøer og fjell, perfekt for de som liker å vandre og utforske utendørs.

Øyene i Kvarner er også populære destinasjoner, hver med sin egen unike sjarm. Krk, den største øya i Adriaterhavet, er kjent for sin historiske gamleby, middelalderfestninger og vakre strender. Cres, på den annen side, tilbyr en mer avslappet atmosfære med sin uberørte natur, rike dyreliv og sjarmerende kystbyer. Uansett om man er historieentusiast, naturelsker, eller bare ønsker å nyte vakre strender og krystallklart hav, har Kvarner noe for alle. Med sin rike historie, varierte landskap og mange attraksjoner, er det ingen tvil om at Kvarner er en av Kroatias mest fascinerende regioner.

Les mer ...
10
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.