Reisebestemmelser

Generelle vilkår og betingelser

 

Booking

Ekspedisjonsgebyret er 89 NOK for booking via Internett og 129 NOK for telefonbooking. Ved valg av postforsendelse av reisedokumenter påløper et fraktgebyr på 60 NOK. Eventuell bookingskode må oppgis ved booking. Ved å bestille aksepterer du våre generelle vilkår og vår personvernerklæring.

 

Spesielle forespørsler

Spesielle ønsker i forbindelse med booking (f.eks. allergier, vegetarisk meny, gangbesvær, utsikt osv.) kan tas med i bookingen.

Risskov Bilferie kan imidlertid ikke garantere eller holdes ansvarlig for manglende oppfyllelse av spesielle ønsker, uansett om disse er meddelt Risskov Bilferie eller direkte til hotellet.

 

Faktura og kundeforpliktelser

Fakturaen er en del av reisedokumentene du får tilsendt når hotellet har bekreftet bookingen din. Fakturaen inneholder alle tjenester som er kjøpt og bekreftet av hotellet, inkludert varighet, antall deltakere, antall og type rom og måltider. Andre tjenester må betales direkte til hotellet, for eksempel miljøavgift, turistskatt og parkeringsavgift. Hvis det er obligatoriske miljø- eller turistavgifter på hotellet, vil et estimert beløp fremgå av fakturaen.

Flere hoteller ber om et depositum eller kredittkortopplysninger for å dekke tilleggskjøp under oppholdet. Enkelte tjenester og prisen for disse kan være oppført på fakturaen fra Risskov Bilferie, men må betales direkte på hotellet.

 

Kundeforpliktelser: Kontroller at all informasjon er korrekt før du betaler for bookingen, og vær oppmerksom på betalingsdatoen. Ved å betale aksepterer du alle vilkår som gjelder for bookingen, samt de generelle vilkårene, vår personvernerklæring, hotellbeskrivelsen og merknadene på nettstedet vårt.

 

Hotellvoucher

Hotellvoucher er inkludert i reisedokumentene du får tilsendt når bookingen bekreftes. Voucheren må skrives ut og leveres i resepsjonen ved ankomst. Uten voucheren kan hotellet nekte deg innsjekking. Hotellets adresse, telefonnummer og innholdet i oppholdet fremgår av Hotell Voucheren.

 

Rabatter for barn

Barnerabatt gjelder kun etter 2 fullt betalende reisende i dobbeltrom. Barnets alder på ankomstdagen må oppgis. Hvis barnets alder er oppgitt feil, har hotellet rett til å kreve en eventuell prisforskjell.

 

Reiseannulerinsgsbeskyttelse

Vi anbefaler å kjøpe reiseannulerinsgsbeskyttelse, som gir rett til refusjon av reisens pris (ekskl. gebyrer og prisen for reiseannuleringsbeskytelse). Reiseannuleringsbeskyttelsen dekker avbestilling ved akutt sykdom, dødsfall (inkludert dødsfall i nærmeste familie) eller ulykker som innbrudd og brann i hjemmet. Reiseannuleringsbeskyttelsen gjelder frem til avreise fra hjemstedet og kan kun benyttes én gang. Avbestilling skal skje umiddelbart til Risskov Bilferie, og det skal i alle tilfeller fremlegges behørig dokumentasjon (f.eks. legeerklæring, politirapport osv.) med angivelse av bookingsnummer og kontonummer for refusjon. Eventuelle kostnader i forbindelse med innhenting av dokumentasjon er for egen regning. Kostnaden for reiseannuleringsbeskyttelse er 6 % av oppholdets pris og må legges til før betaling av bestillingen.  

Ved dødsfall eller akutt sykdom kan familie og inntil 4 andre reisende avbestille oppholdet.

 

Betaling av faktura

Bookingen er bindende når fakturaen fra Risskov Bilferie er mottatt. 

Betalingsfristen fremgår av fakturaen. Betaling skal skje online på vår hjemmeside med Visa eller Mastercard. For bookinger med betalingsfrist minst 7 dager før ankomstdato kan betaling også skje ved bankoverføring til følgende konto: 1503.37.22114 i DNB, med bookingnummeret som referanse, eller ved bruk av vedlagte betalingskort. Kvittering sendes på e-post når betalingen er registrert. For bestillinger over 8.000 NOK tilbys en betalingsordning med 20 % depositum 5 virkedager etter mottak av faktura og restbeløpet senest 45 dager før ankomst.

 

Ankomst og avreise

Innsjekkings- og utsjekkingstider er angitt på hotellvoucher sammen med hotellets adresse og kontaktinformasjon. Hvis du forventer å ankomme senere enn kl. 18.00, anbefaler vi at du kontakter hotellet før ankomst for å avtale nærmere.

 

Endringer og avbestillinger

Alle endringer, som f.eks. dato, varighet, valgte rom, navn osv. eller avbestilling av bookinger, må godkjennes av hotellet og Risskov Bilferie, og et gebyr vil bli belastet. Gebyret avhenger av antall dager til ankomst i henhold til gebyrtabellen nedenfor.

Avgiftsnivå

Dager til ankomst*

Byttegebyr, minimum 200 NOK

Avbestillingsgebyr, minimum 200 NOK

Nivå 1

30+ dager

10% av forskjellen

10% av overnattingsprisen

Nivå 2

14 – 29 dager

30% av forskjellen

30% av overnattingsprisen

Nivå 3

8 – 13 dager

40% av forskjellen

40% av overnattingsprisen

Nivå 4

0 – 7 dager

Endring ikke mulig

100% av overnattingsprisen


* For noen hoteller kan avgiftsnivåene oppført i tabellen variere fra standardbetingelsene som er gitt her. I slike tilfeller er nivåene spesifisert på fakturaen og vil overstyre nivåene som er oppført her.

 

Differansebeløp = total gammel oppholdspris minus total ny oppholdspris.

Oppholdsprisen defineres som fakturabeløpet minus alle gebyrer (ekspedisjonsgebyr, endringsgebyr, fraktgebyr, kostnader for avbestillingsbeskyttelse). 

Hvis en bookingen avbestilles, beregnes den nye oppholdsprisen til 0,-  

Alle gebyrer og kostnader for avbestillingsbeskyttelse refunderes ikke.

Ved endring av en booking vil alle eksisterende gebyrer overføres til den nye bookingen, og et ekstra endringsgebyr vil bli belastet.

Uteblivelse fra den første natten av oppholdet regnes som en avbestilling.

Avbestillingsbeskyttelse og bookingkoder kan ikke legges til etter betaling.

 

Arrangørens ansvar

Risskov Bilferie er ikke ansvarlig for mangler, endringer og/eller avlysninger som skyldes force majeure eller force majeure-lignende hendelser, dvs. hendelser som Risskov Bilferie på bestillingstidspunktet ikke kunne forutse, avhjelpe eller avverge. Risskov Bilferie påtar seg intet ansvar for avbestillinger, endringer eller forsinkelser som skyldes kontraktsbrudd, hotellfeil, tekniske problemer, problemer med bilen eller annen transport, værforhold, epidemier osv. For endringer som skyldes slike forhold, gjelder ovennevnte vilkår for endringer. Risskov Bilferie og hotellet påtar seg intet ansvar for gjesten under oppholdet, og det er heller ingen forsikringsdekning for gjesten eller dennes eiendeler. Du er forpliktet til å følge hotellets regler. Hvis hotellets regler brytes, er Risskov Bilferie ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som måtte oppstå som følge av dette.  Risskov Bilferie garanterer ikke internettilgang på hotellene, som normalt kun er tilgjengelig i og rundt lobbyområdet.

 

Prisendringer

Risskov Bilferie forbeholder seg retten til å endre prisene på hjemmesiden fra dag til dag, f.eks. som følge av uforutsette endringer i valutakurser, moms, skatter og miljøavgifter. Prisene i annonser og på nettsiden er ikke garanterte.

 

Forbehold

Risskov Bilferie tar forbehold om eventuelle trykk- og skrivefeil på vår hjemmeside, i annonser og nyhetsbrev samt individuelt tilsendte tilbud.

 

Reiseforsikring

Risskov Bilferie anbefaler at du kjøper en reiseforsikring som dekker sykdom, hjemtransport og bagasje under reisen. Vi påtar oss intet ansvar for manglende forsikringsdekning. 

Ta med det blå EU-sykeforsikringskortet for å få tilgang til offentlig helsehjelp ved behov under et besøk i et EU/EØS-land.

 

Transport når du reiser

Ta alltid med pass når du reiser utenfor Norge. Når du reiser med bil, må du ta med bilens originale registreringsbevis og forsikring, varseltrekant og gul sikkerhetsvest. I mange europeiske land er det også lovpålagte krav til visse gjenstander i bilen. Vi anbefaler at du sjekker reglene for de landene du reiser til. I noen land betales veibruksavgiften i form av et klistremerke/vignett på bilens frontrute eller ved kontant betaling underveis. Denne kjøpes vanligvis ved grensen. Flere europeiske land har miljøsoner i byene og krever derfor miljøklistremerke i bilen. Informasjon om parkeringsavgifter finner du i hotellbeskrivelsen på https://www.risskov.no/. Vi gjør oppmerksom på at Risskov Bilferie kun selger opphold. Transportmiddel er kundens eget valg og ansvar.

 

Ubenyttede ytelser

Refunderes ikke.

 

Reklamasjon og klager

Skulle det oppstå avvik i forbindelse med oppholdet, ber vi om at du alltid kontakter hotellet umiddelbart, slik at de har mulighet til å utbedre eventuelle feil og mangler på stedet. Hvis det fortsatt ikke er tilfredsstillende, må du kontakte Risskov Bilferie. Vi vil forsøke å hjelpe deg mens du fortsatt er på stedet. Hvis du venter med å kontakte oss til etter hjemkomst, har vi dessverre ikke mulighet til å utbedre skaden, og du har ikke krav på erstatning. Andre klager må sendes til Risskov Bilferie (info@risskov.no)  senest 2 uker etter hjemkomst med en beskrivelse av hendelsen og gjerne med visuell dokumentasjon i form av bilder. Vi vil deretter kontakte hotellet og behandle klagen. Du vil deretter motta vår avgjørelse.  

 

Gavekort

Gavekort er gyldige i 36 måneder fra utstedelsesdatoen og kan kun brukes til å kjøpe opphold på https://www.risskov.no/. De kan ikke byttes til kontanter eller brukes til kjøp på hotell. Ubrukte gavekort kan refunderes innen 14 dager etter at de er mottatt. 

Bonusgavekort må brukes enkeltvis og kan ikke kombineres med andre gavekort. Bonusgavekortene er gyldige i 12 måneder fra utstedelsesdatoen, med mindre annet er oppgitt.

 

Retningslinjer for personvern

Risskov Bilferie samler inn data i form av informasjonskapsler og personopplysninger i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Opplysningene samles inn til ulike formål, blant annet bestilling og levering av kjøp, kunderegistre, fakturering, inkasso, markedsføring, statistikk osv. En detaljert redegjørelse for Risskov Bilferies personvernerklæring finner du på https://www.risskov.no/sider/personvernregler. Ved booking av opphold og andre tjenester aksepteres Risskov Bilferies personvernerklæring.

 

 

Gjeldende lov og jurisdiksjon

Ethvert søksmål mot Risskov Autoferien AG skal reguleres av sveitsisk lov og bringes inn for en sveitsisk domstol eller voldgiftsdomstol. Verneting er domstolen i Cham, kantonen Zug, Sveits.

Tlf. 32 82 90 00
 Handelsregister CH-170.3.035.097-7

Nettsted: https://www.risskov.no/

 

01.01.2024, version 1.1.9

 

 

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.