Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Kärnten

Kärnten, også kjent som Carinthia på engelsk, er en stat rik på historie og naturlig skjønnhet i det sørlige Østerrike. Fra dets tidligste bosetninger av keltene og romerne til middelalderens intriger med riddere og konger, er Kärntens fortid en fascinerende blanding av kultur, konflikt og samfunn. Det har vært åsted for mange historiske hendelser som har formet europeisk historie, inkludert slag i romertiden, middelalderens politiske skismaer og betydelige konflikter under begge verdenskriger. Utover sin rike historie, er Kärnten også kjent for sine enestående attraksjoner, fra de fantastiske fjellene i Hohe Tauern nasjonalpark til de krystallklare innsjøene som Wörthersee og Millstätter See.

Kärnten er delt inn i flere underregioner, hver med sin egen unike sjarm og attraksjoner. Klagenfurt, regionens hovedstad og største by, er kjent for sin vakre gamleby og et stort utvalg av museer, inkludert det imponerende Landesmuseum og det innovative Kunsthaus. Villach, den nest største byen, er kjent for sin termiske spa og dens nærhet til Faaker See, en av de varmeste innsjøene i Alpene. I nord ligger Spittal an der Drau, en pittoresk by med en imponerende renessanse-slott og et rikt kulturliv. I øst ligger Wolfsberg, omgitt av de naturskjønne Lavanttal-Alpene, mens Feldkirchen i vest er kjent for sin historiske arkitektur og som en gateway til de omkringliggende fjellene.

Kärnten er også hjem til en rekke mindre byer og landsbyer som er vel verdt et besøk. Velden am Wörthersee er kjent for sitt livlige natteliv og luksuriøse feriesteder, mens Heiligenblut ved foten av Großglockner, Østerrikes høyeste fjell, er et populært utgangspunkt for fjellturer. Maria Wörth, på en halvøy i Wörthersee, er kjent for sine to pittoreske romanske kirker, mens Bad Kleinkirchheim er et populært vintersportssted med et stort nettverk av skiløyper og langrennsløyper. Fra historiske byer til naturskjønne landskap, har Kärnten noe å tilby for alle, uansett interesse.

Les mer ...
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.