Julemarked i Bergen

Datoer og åpningstider: 24.11 - 22.12.2023. Åpent alle dager fra 10.00 til 21.00. Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Dra på en herlig kjør-selv ferie til Bergen i juletiden og besøk byens sjarmerende julemarked - her kommer dere garantert i julestemning! ’Byen mellom de syv fjell’, Bergen, arrangerer hvert år et praktfullt julemarked som åpner på ’Festplassen’ nær innsjøen, ’Lille Lungegårdsvannet’ i sentrum av byen. Her vil det være nesten 80 individuelle boder og stander, hvor dere finner alt fra klær og utstyr til håndverk, dekorasjoner og naturligvis forskellig julemat og drikke.

Utover de mange hyggelige bodene er det også spennende aktiviteter for både store og små med bl.a. en klassisk hestekarrussel og et stort pariserhjul hvor dere kan nyte en formidabel utsikt over byen og de funklende lysene som de speiler seg i innsjøen. Det er også en hyggelig juletreskog som bidrar til den herlige julestemningen.

I den innbydende varmestuen med plass til 240 personer kan dere slappe av og nyte atmosfæren med maten og drikkevarene dere har kjøpt i bodene. Varmestuen er åpen for alle og sørger for at man kan sitte ned og nyte julegodtene i rolige og behagelige rammer. Samtidig fungerer varmestuen også som informationssenter og hittegodskontor under julemarkedet.

Hvis dere kjøper varme drikker på julemarkedet blir disse servert i en spesiell Bergen-julemarkedskopp, som dere kan ta med dere hjem som en souvenir. Koppen får nytt design hvert år så hvis dere kommer tilbake hit i fremtiden, vil dere kunne lage en liten samling av koppene.

Julemarkedet og ’Festplassen’ ligger midt i sentrum av byen så det er helt opplagt å benytte anledningen til å stikke innom ett eller flere av de spennende museene som ligger her.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
4
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.