Halland

Halland er på kysten mot Kattegat med lange sandstender i sør og skjærgård i nord utenfor Kungsbackafjorden. Landskapet var før preget av store områder bevokst med lyng, men disse har måttet vike for skoger og åkre. De vakre løvskogene egner seg godt til sykkelutflukter. Padling er også en veldig populær aktivitet på en av Hallands fire elver.

På grunn av beliggenheten ved havet har Halland lenge vært et populært turistmål. Bad og sol lokker besøkende, men også vinterstid er kysten et populært besøksmål.

Halland er kjent for sine kursteder. Den berømte Skrea strand, et av Sveriges første friluftsbad, Tyløsand samt Varberg er steder som forbindes med strendene i Halland. Men selv byene er verdt et besøk. Halmstad, som er den største byen tilbyr såvel maritim sjarm som kultur og byliv. Halmstads kunstmuseum viser verker av Halmstadsgruppen, der Stellan Mørner var en ledende person. Falkenberg er et veldig trivelig sommersted og utanfor Varberg kan du se Varbergs festning fra 1200-tallet samt besøke Hallands Kulturhistoriske Museum.

I Halland går det også utmerket å spille golf. Besøk f.eks. den berømte Tyløsandsbanen eller noen andre av de mange golfbanene.

Les mer ...
5
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.