Sør-Sverige

Sør-Sverige er en fascinerende region med en rik og variert historie. Området er kjent for sin fantastiske natur, innbydende byer og utallige attraksjoner. Sør-Sverige strekker seg fra det naturskjønne Skåne, med sine maleriske landskap og slående slott, til Smålands dype skoger og krystallklare innsjøer, og videre til den livlige kystregionen Halland. Hver av disse sub-regionene har sin unike sjarm og tiltrekker seg besøkende fra hele verden.

En av de mest kjente byene i Sør-Sverige er Malmö, kjent for sitt moderne arkitektoniske landskap, inkludert det ikoniske Turning Torso, Skandinavias høyeste boligbygning. I tillegg til Malmös urbane sjarm, har byen også en rekke kulturelle attraksjoner som Malmöhus slott, Sveriges eldste bevarte renessanseslott. En annen stor by i regionen er Helsingborg, kjent for sin middelalderske arkitektur og det storslåtte slottet, Kärnan.

Sør-Sverige er også kjent for sine mange historiske steder og museer. For eksempel, i Skåne finner du Ales Stenar, et gammelt monument bestående av 58 massive steinblokker formet som et skip. Småland, på den annen side, er kjent for sitt glassrike, hvor du kan se kunsthåndverkere i arbeid og lære mer om regionens lange glassblåsingstradisjon. I Halland kan du besøke Varbergs fästning, en imponerende festning som stammer fra 1200-tallet. Sør-Sverige er en skattekiste av historiske og kulturelle opplevelser, og en region som virkelig har noe for enhver smak.

Les mer ...
96
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.