Hadeland Glassverk

Allerede i 1762 åpnet dørene til det som i dag er Norges eldste industribedrift i kontinuerlig drift. En av de største severdighetene i hele Ringerike er Hadeland Glassverk, og i det pulserende sentrum av Hadeland Glassverk finner dere Glasshytta. Her kan dere møte de fantastiske glassblåserne og følge på nært hold den magiske prosessen når glass endrer form. Dere kan sågar selv forsøke dere på glassblåsing, sandblåsing og lysfarging.

Hadeland Glassverk er imidlertid mer enn glass i nye former. Hvis dere har barn med på turen er det greit å vite at det finnes to lekeplasser her, et flott bakeri med skikkelig gode boller. Dere kan bestille lekre smørbrød eller en bedre middag på restauranten Kokkestua, eller drikke kaffe og spise sveler på kafeen med det passende navnet Norgesglasshuset.

I Høvdinghallen kan dere handle norsk lokalprodusert mat og drikke. Dette er et anbefalt stoppested for alle som har sansen for det gode liv. I hyllene står blant annet: honning og syltetøy, sennep og aioli, saus og suppe, saft og sirup, sjokolade og karameller. Varene blir solgt i attraktive glass og flasker.

Hadeland Glassverk ligger på en vakker plass og har mange flotte aktiviteter og eventer, i tillegg til glassblåsing, spiserier og butikker.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.