Severdigheter i Ungarn

Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Budapest

De to byene Buda og Pest deles i to av elven Donau og fikk navnet Budapest i 1873. Det bor ca. 1,8 millioner i byen, som dekker et areal på lidt over 520 kvadratkilometer.

Byens mange arkitektoniske mesterverk vitner også om en storhetstid som Budapest hadde, men som de faktisk fortsatt har. Nydelige bulevarder, praktfulle slott og ikke minst kurbad er noe som Budapest er kjent for. En god måte å dra på sightseeing, er å ta Trikkelinje 2, og nyte turen rundt i Budapest.

Budapest har over 200 museer, så hvorfor ikke starte med Budapest Bymuseum, og bli innviet i Budapests spennende historie. Nasjonalgalleriet har utstillinger av ungarske kunstnere og Det Statslige Museum for Kunst gjemmer på store internasjonale mesterverker, deriblant den største samlingen av El Greco, utenfor Spanias grenser.

Det er så mange ting å både se og oppleve i Budapest og det gjelder garantert også for barna. Budapest Zoo er alltid en vinner og den Botaniske Hagen gjemmer også på spennende visuelle opplevelser. I utkanten av Budapest ligger Aquincum, som var en gammel romersk militærbase, og det fortelles at det var her Marcus Aurelius skrev deler av sitt berømte verk «Meditations» eller «Tanker til seg selv».

Husk, at det er billig å både handle og spise og drikke, så nyt de mange ungarske spesialitetene og fyll posene med noen av de mange delikatessene som Budapest har å by på.

Det berømte julemarkedet er også en fantastisk opplevelse for hele familien, og det mangler ikke på hverken farger, dufter eller innkjøpsmuligheter. Uansett årstid, så er Budapest er en opplevelse.

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.