Olsztyn

Olsztyn ligger ved elven Lyna, men innenfor Olsztyns bygrense ligger det ikke mindre enn 15 innsjøer i et landskap, som ble formet under den siste istiden. Derfor er det også vakkert rundt innsjøene og det er gode muligheter for å ta noen spaserturer i det nydelige landskapet, som omgir både byen og innsjøene.

Den gamle bydelen med borgkomplekset og den vakre Skt. Jakobs kirke fra det 14. århundre fortjener et besøk. Kirken er med i “Den gotiske ruten gjennom Europa”, som også inkluderer Haderslev Domkirke, og kirken regnes for å være en av de best bevarte mursteinsbygningene fra den gotiske perioden i Polen. Borgen er i dag hovedkontoret for Warmia og Mazury Museet, som har flere meget interessante utstillinger, som omhandler både arkeologi og kunst. Det finnes også en helt usedvanlig samling av religiøse ikoner, hvis det er av interesse. Det avholdes også flere arrangementer på borgen i løpet av året, men i hotellresepsjonen, ettersom det ville være synd å gå glipp av en romantisk “soiree” på borgen.

Olsztyns vokste seg stor og sterk i det 19. århundre og ble hovedstad i Warminsko. Derfor ble det også bygget for harde livet på den tiden, og et nytt rådhus i nederlandsk renessansestil dukket opp, flere tinghus og vakre eiendommer for ikke å nevne nygotiske kirker og spesielt Skt. Josefkirken.

Ta eventuelt en tur til planetariet og det astronomiske observatoriet, som ligger i det gamle vanntårnet, hvor det på en klar dag er mulig å se hele himmelhvelvingen. Her er det også flott utsikt over den vakre byen.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
0
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.